Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem igaz...Szandi írta:Szeretem a Kosheent
barca44 írta:Akkor bemutatkozom: Anik Barbarának hívnak, 15 éves vagyok, Nagykanizsától nem messze lakom. Szeretem a Barcát. Szeretek gitározni, görkorizni...
5-ös tanuló vok...van pár érmem is... Ilyeneket én nem is írtam le nektek!Barca333 írta:Jó, de nem lesz egy profi bemutatkozás és hosszú sem![]()
Dunaújváros mellett lakom, Levente a keresztnevem, 14 éves leszek 26 nap múlva, most megyek 8.osztályba (és sajnos felvételiznem kell) és a dunaújvárosi Széchenyi István Gimnáziumban szeretnék továbbtanulni. 3 éve figyeltem fel nyáron a csapatra, és azóta elválaszthatatlanok vagyunkRonaldinho a kedvenc futtbalistám, válogatott szinten a brazilok és a spanyolok. Sok hobbim van: foci, kézi, ping-pong, atlétika stb. 5-ös tanuló vagyok és van pár érmem is. Meg persze Barca mezem
Kis hamis,EmmaBarca333 írta: Sok hobbim van: foci, kézi, ping-pong, atlétika stb. 5-ös tanuló vagyok és van pár érmem is.
Olvass vissza néhány oldalla.Sokan bemutatkoztunk már, hátha az ad egy kis ihletet.Barca333 írta:Képet csak más oldalról tudok felrakni. És a nevem meg minden ilyesmi kell?
Bizony! Bemutatkozhatsz, képeket rakhatsz fel magadról, stb.Barca333 írta:Ennek a topiknak mi a lényege? Ide kell írni a felhasználóknak magukról?
Mindenesetre azt javallom, hogy ezt az Avatart vedd ki, márcsak azért is mert nagy, másrészt ha az asszoony meglátja, nem lesz hosszú távúVictorValdes19 írta:13 de hétfőn lesz 14 Zozzy testviiiiiiirem
CSOKIS KEKSZ!!!!!!!!!!
13 de hétfőn lesz 14 Zozzy testviiiiiiiremZozzy 5 írta:Miért, Ő hány évesVictorValdes19 írta:shark testviiirem biztos csakis ugy hasonlitunk egymásra mint két 200 éves tojás amugy zozzy kérdésére válaszolva ő lehet az első bnőmAsszem Te 12 vagy, kizárt, hogy ő is annyi.
Saviola írta:De durva..a fehér cípődre azt hittem,hogy egy fehér terem nike..antiimperialista írta:Itt a következő adag:
Vonul a banda...
![]()
![]()
![]()
![]()
Szépek a képek,biztos az esküvő is az volt.
De durva..a fehér cípődre azt hittem,hogy egy fehér terem nike..antiimperialista írta:Itt a következő adag:
Vonul a banda...
![]()