Barca vs. Real
Franco figy nem akrjátok elvinni Oleguert megkapjátok 3 euróért és naon hasznos ha például elfogy a víz a kulacsokból lécci vigyétek el
-
- Llegenda del Barça
Azon felesleges vitatkozni, hogy mennyit kértek érte, mivel ezzel nem vagyunk tisztába, csak az újságok kacsáival. Viszont a Real mindenképpen elég butus volt, hisz ha valóban ekérték érte a 30at, akkor ott kellett vna abbahagyni a tárgyalást, mert ennyit a világon nem ér, ha meg maguktól ajánlottak rá még 10 milkót, akkor nincs miről beszélni. Viszont ezt nem hiszem. De 30ért már olyan védőt vesznek, akivel nem kell izgulni, hogy beválik-e...Franco írta:melyik manager irodának vagy a feje ??vagy melyik csapat elnöke vagy?? hm??? ezeket a dolgokat senki nem tudja a porto egyböl 30 at kért elárulomEz pedig a legnagyobb hiba, amit el lehet követni. Ha egy csapatnak rögtön megadják azt a pénzt,amit kér először,akkor nem csoda h rögtön többet kérnek.Gondolom ti is rögtön megadtátok volna Pepeért a 20 millát, erre rögtön 30 lett, mert tudni lehetett h azt is megadjátok.Ezek tanult emberek
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem már bebizonyították h egyáltalán nem szakértők.Ha van rá pénz, legalább ne hagyják h kiderüljön az összeg mert az egész világ rajtuk fog röhögni. Sztem nem csak mi röhögtünk nagyon jót,amikor mi megvettük Militot 20ért, ti mert Pepet 30-ért. Nem mondom h Pepe rossz, de már 24 éves.Ha éppen olyan nagy tehetség lenne h megérjen 30 millát, akkor ilyen idősem nem egy Portonál játszott volna.Franco írta:az hogy tanult emberek az nem azt jelenti hogy szerintem is jol csinálják hanem hogy szakértök és ha így csinálják ök tudják ha van rá miért ne??
én egyedül ezzel a kaká üldözéssel nem vagyok kibékülve de minden elnöknek vannak hülye döntéseik

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Szerintem aránylag sokat játszott, legalábbis én úgy emlékszem, de ebben nem vitatkozok veled, nyilván jobban tudod. És ahhoz képest tényleg nem rosz, hogy hány éves, az árához képest viszont ez nem mondható el...matthaus írta:Valóban, de nemis nagyon játszott...amugy ha jól emlékszem ő volt aki a recre ellen utolsó pillanatban robi carlosnak gólpasszt adott szezon végén, biztos vagyok benne ha több játéklehetőséget kap, fejlődni fog, ahhoz képest h hány éves nem rossz, ráadásul egy védekezőközépályás sosem fog olyan látványosan játszani mint egy támadó...
melyik manager irodának vagy a feje ??vagy melyik csapat elnöke vagy?? hm??? ezeket a dolgokat senki nem tudja a porto egyböl 30 at kért elárulomEz pedig a legnagyobb hiba, amit el lehet követni. Ha egy csapatnak rögtön megadják azt a pénzt,amit kér először,akkor nem csoda h rögtön többet kérnek.Gondolom ti is rögtön megadtátok volna Pepeért a 20 millát, erre rögtön 30 lett, mert tudni lehetett h azt is megadjátok.Ezek tanult emberek
Best Club XX Century Real Madrid
az hogy tanult emberek az nem azt jelenti hogy szerintem is jol csinálják hanem hogy szakértök és ha így csinálják ök tudják ha van rá miért ne??Tanult emberek dolgoznak rajta,akik tudják ki éri meg, de sose mondtad h jól csinálják.Az egész világ látja h béna a vezetőségetek, csak ti nem.Legalábbis az eurobarcán nem.
én egyedül ezzel a kaká üldözéssel nem vagyok kibékülve de minden elnöknek vannak hülye döntéseik
Valóban, de nemis nagyon játszott...amugy ha jól emlékszem ő volt aki a recre ellen utolsó pillanatban robi carlosnak gólpasszt adott szezon végén, biztos vagyok benne ha több játéklehetőséget kap, fejlődni fog, ahhoz képest h hány éves nem rossz, ráadásul egy védekezőközépályás sosem fog olyan látványosan játszani mint egy támadó...
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
- noname
- Llegenda del Barça
nem véletlenül fizetnek játékosokért ennyit ezen nem egy tanult ember dolgozik hogy ki éri meg és ki nem
Ez nem egy kis ellentmondásén nem mondtam soha azt hogy jol csinálják de azt se hogy rosszul

Ez pedig a legnagyobb hiba, amit el lehet követni. Ha egy csapatnak rögtön megadják azt a pénzt,amit kér először,akkor nem csoda h rögtön többet kérnek.Gondolom ti is rögtön megadtátok volna Pepeért a 20 millát, erre rögtön 30 lett, mert tudni lehetett h azt is megadjátok.Ezek tanult emberekamugy meg azért ajánlanak sokat játékosért hogy biztosra menjenek utána még mindig a játékos dönt

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Ne Loshoz viszonyíts, nyilván ő sem magához mérte Gagot, hanem ahhoz a cirkuszhoz, amivel beharangozták ezt a teljesen átlagos fiatalt. De abban igazad van, hogy az első meccs semmit sem jelent, csak sokat mondjuk máskor se csinált...matthaus írta: Jesszus!!Megnézném ha Te belecsüppensz egy ilyen helyzetbe mit csinálnál...apáám!Ez nem semmi amit előbb írtál:D:Delső meccsen nem tudta még h mi a feladata , ugy h elötte két hétig volt együtt a csapattal...szánalmas!Nem semmi gondolkodás:D:D
Jesszus!!Megnézném ha Te belecsüppensz egy ilyen helyzetbe mit csinálnál...apáám!Ez nem semmi amit előbb írtál:D:Delső meccsen nem tudta még h mi a feladata , ugy h elötte két hétig volt együtt a csapattal...szánalmas!Nem semmi gondolkodás:D:DNekem egy unszimpatikus kis hüle marad. Nagyon nagyképű, és rengeteget henteskedik. Arról nem beszélve, hogy nagyon gyengén játszik. Emlékszem még az első meccsén a Depor ellen mennyire nem tudta, hogy mi a feladata és gólt is kapott miatta a Madrid.
Diarra, Emerson, Guti fényévekkel jobb nála.
Hala Madrid!Hajrá Olaj!Viva Les Blues!Allez Zizou!
én nem mondtam soha azt hogy jol csinálják de azt se hogy rosszul ugy hogy ne mondj ilyet a másik meg lehet öket birálni a dolgaik ért pl kaká miattnoname írta:Sose volt olyn h Lapmpard aláír, csak megírták hy tettünk érte egy ajánlatot, amit szerencsére elutasított a cselzi.![]()
Annyira szánalmasok vagytok néhányan.A madridistán bíráljátok a saját verzetőségeteket, lehülyézitek őket, aztán ha itt valaki meri őket bírálni, ajkkor már megvéditek őket. meg azt mondjátok h jól végzik a dolgukat.Csak gartulálni tudok...![]()

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem egy unszimpatikus kis hüle marad. Nagyon nagyképű, és rengeteget henteskedik. Arról nem beszélve, hogy nagyon gyengén játszik. Emlékszem még az első meccsén a Depor ellen mennyire nem tudta, hogy mi a feladata és gólt is kapott miatta a Madrid.noname írta:Sztem túlértékeled a gyereket. Diarranál jobb nem lesz soha.

Diarra, Emerson, Guti fényévekkel jobb nála.

in to exile
- noname
- Llegenda del Barça
Sose volt olyn h Lapmpard aláír, csak megírták hy tettünk érte egy ajánlatot, amit szerencsére elutasított a cselzi.
Annyira szánalmasok vagytok néhányan.A madridistán bíráljátok a saját verzetőségeteket, lehülyézitek őket, aztán ha itt valaki meri őket bírálni, ajkkor már megvéditek őket. meg azt mondjátok h jól végzik a dolgukat.Csak gartulálni tudok...

Annyira szánalmasok vagytok néhányan.A madridistán bíráljátok a saját verzetőségeteket, lehülyézitek őket, aztán ha itt valaki meri őket bírálni, ajkkor már megvéditek őket. meg azt mondjátok h jól végzik a dolgukat.Csak gartulálni tudok...

A Fifa egy szégyen
jaja azok nagyon megbizhtoak lampard mikor ir alá holnap vagy jövöhéten??? egyik ujság sem megbizhato és lehet neketek 20 ért akrták adni a porto el is fogadta volna csak a madrid egy tizest rá licitáltnoname írta:Úgy volt h ha Chivu nem jön össze, akkor ajánlunk 17 millát a Portonak, de mivel 20-at kérnek őt se lesz könnyű megszerezni.Ezt elhiheted, mert ellentétben a madriddista MArcaval és AS-el a két barcás lap, a Sport és Mundo megbízható.
Azért Gago, ha lassan is illeszkedik be, szerintem nagy igazolás. Szerintem 1-2 év és a világ egyik legjobb vkp-je lesz.... Vigyázni kell rá. (és ha lehet megszerezni
)

lionelmessi19ˇ írta:-Drenthe: tőlem vigyék, újabb 15 millió zsákbamacsekra, kívánom neki a Gagoi magasságokat fehérben, ha eljutnak oda az ügyel...
2-0, ez kicsit kétségbeejtő. Lehet h képesek lesznek a címvédésre?
Na jó mi is csak 1-0ával és 3-1el nyitottunk... neszapuljuk a kedvenc riválist.
Köszi Game!
- noname
- Llegenda del Barça
Úgy volt h ha Chivu nem jön össze, akkor ajánlunk 17 millát a Portonak, de mivel 20-at kérnek őt se lesz könnyű megszerezni.Ezt elhiheted, mert ellentétben a madriddista MArcaval és AS-el a két barcás lap, a Sport és Mundo megbízható. 

A Fifa egy szégyen
noname írta:Real Madrid C.F. írta:Reyesért mikor fizettünk 20at? Pepe lehet h csak 20at ért, de ha csak 30ért adták, nem tudjuk elhozni kevesebbért...Olvasd már végig, amit írtam.Nem azt írtam h Reyesért 20-at adtatok, hanem h a béna vezetőségetek szerint 9,2 milla elég lett volna.noname írta:alulértékelték Reyest, Gago meg 20-ba került![]()
Pepet pedig ti nem tudtátok elhozni kevesebbért, de más garantálom h eltudta volna.
miért tárgyaltál a portoval vagy mi??? amit az ujságok irnak nagy részt nem igazak
- noname
- Llegenda del Barça
Real Madrid C.F. írta:Reyesért mikor fizettünk 20at? Pepe lehet h csak 20at ért, de ha csak 30ért adták, nem tudjuk elhozni kevesebbért...
Olvasd már végig, amit írtam.Nem azt írtam h Reyesért 20-at adtatok, hanem h a béna vezetőségetek szerint 9,2 milla elég lett volna.noname írta:alulértékelték Reyest, Gago meg 20-ba került

Pepet pedig ti nem tudtátok elhozni kevesebbért, de más garantálom h eltudta volna.
A Fifa egy szégyen
a meglepetésben nem hiszek ajálhatunk kakának 100 milkát akkor se jön én jobban örülnék nasrinak és patonak bár szerintem utobbi megy a milanbaMezner2 írta:De izgi Schuster papa meglepit igér a Realos cimbiknek azt mondja bomba igazolás lessz. Remélem mondjuk Oleguer vagy Gyepes 50-60 millió euróért. Sz.tem egyébként megfejtettem a rejtvényt mért adnak minden játékosért 70%-os felárat ők a kitüzött 110 millát kötelességüknek érzik el költeniHa nem jön Kaka akkor el kell költeni másra
![]()
az hogy egy játékos hova igazol ö dönti el amugy meg gago azért volt csak 20 misi mert ti felnyomtátok kedves modon az árát erre nem emlékeztek amugy meg azért ajánlanak sokat játékosért hogy biztosra menjenek utána még mindig a játékos dönt 

De izgi Schuster papa meglepit igér a Realos cimbiknek azt mondja bomba igazolás lessz. Remélem mondjuk Oleguer vagy Gyepes 50-60 millió euróért. Sz.tem egyébként megfejtettem a rejtvényt mért adnak minden játékosért 70%-os felárat ők a kitüzött 110 millát kötelességüknek érzik el költeni
Ha nem jön Kaka akkor el kell költeni másra

- Andris
- Adminisztrátor
hmmm.... tehát konkrétum nemnagyon volt.Game90 írta:Amiket pletykáltak:lionelmessi19 írta:Elképesztő lusta vagyok ismételten. Vki írna egy pár mondatos összefoglalást arról, h mi történt margitéknál az elmult 1 héten? Előre köszi
- Kaká 90 millió (+Baptista??)
- Robben 30 millió
- Drenthe 15 millió
Ill. megverték 2-0-ra a Stoke Cityt.
Robben multhéten még a szovjetek részéről is csak 27-28 milla volt. Télleg fejőstehénnek nézik már királyiékat...

-Kaká: há persze

-Drenthe: tőlem vigyék, újabb 15 millió zsákbamacsekra, kívánom neki a Gagoi magasságokat fehérben, ha eljutnak oda az ügyel...
2-0, ez kicsit kétségbeejtő. Lehet h képesek lesznek a címvédésre?

Na jó mi is csak 1-0ával és 3-1el nyitottunk... neszapuljuk a kedvenc riválist.
Köszi Game!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila