Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ki kivánt sérülést???? aztmondtam remélem a tavalyi gyenge formáját hozzanoname írta:Ha sérülést kíván Henrynak, akkor ne várja h szépen beszéljek vele.![]()
Na mindegy.Peace.
és még ti sirtok hogy visszaküldenek az eurobarcara titeket a madridistarol na megyek és sok sikert titineknoname írta:Mostmár tényleg ideje h elhúzzál.Nekem se tartozik Henry a kedvenceim közé, de az bzitos h a világ legjobb csatára. Arról pedig h itt mit fog játszani:az előszezonban az egyik legjobb játékosunk volt eddig, pedig sérülés után tért vissza.Franco írta:láttam eleget nagyképü és gusztustalan az ellenfelivel szemben pár éve a világ egyik legjobb csatára volt tavaly még volt egy jo idénye kiváncsi leszek nálatok hogy fog játszani az isteni titi
Ezen milyen jót nevettem.11:25 - Queiroz: "Négy éve 2 millió euróért leigazolhattuk volna a 20 éves Pepét, azonban Jorge Valdanoék visszautasították, mert egy védő nem termel elég profitot. Most 30 millió eurót kellett rá áldozni."![]()
Mostmár tényleg ideje h elhúzzál.Nekem se tartozik Henry a kedvenceim közé, de az bzitos h a világ legjobb csatára. Arról pedig h itt mit fog játszani:az előszezonban az egyik legjobb játékosunk volt eddig, pedig sérülés után tért vissza.Franco írta:láttam eleget nagyképü és gusztustalan az ellenfelivel szemben pár éve a világ egyik legjobb csatára volt tavaly még volt egy jo idénye kiváncsi leszek nálatok hogy fog játszani az isteni titi![]()
Ezen milyen jót nevettem.11:25 - Queiroz: "Négy éve 2 millió euróért leigazolhattuk volna a 20 éves Pepét, azonban Jorge Valdanoék visszautasították, mert egy védő nem termel elég profitot. Most 30 millió eurót kellett rá áldozni."
láttam eleget nagyképü és gusztustalan az ellenfelivel szemben pár éve a világ egyik legjobb csatára volt tavaly elött még volt egy jo idénye kiváncsi leszek nálatok hogy fog játszani az isteni titiHa egyszer úgy viselkedsz mint egy kölyök, akkor mit csinálja. Henryt pedig nem nagyon láthattad játszani.
Ha egyszer úgy viselkedsz mint egy kölyök, akkor mit csinálja. Henryt pedig nem nagyon láthattad játszani.Franco írta:te negem ne kölyközzél le ok?! a másik meg nem azt kivántam hogy sérüljön meg ha nem hogy a szokot nagyképü stilusát hozza a csiga zabálo amugy meg nem kell elmagyarázni anry bl t akar nyerni ezért ment hozzátoknoname írta:Ideje h visszamenj a madridistára kölyökTavaly sérülésekkel bajlódott és ha te itt is azt kívánod neki, akkor egy szánalmas kis népmuvészeti cserépedény vagy
![]()
de azért az arsenal tudta ha most nem engedi el késöbb keveset fog kapni érte
ne izguljál itt hagylak titeketMezner2 írta:A madridistán nincs téma vagy mit keresel még mindig itt?
A madridistán nincs téma vagy mit keresel még mindig itt?Franco írta:te negem ne kölyközzéél ok?! a másik meg nem azt kivántam hogy sérüljön meg ha nem hogy a szokot nagyképü stilusát hozza a csiga zabálo amugy meg nem kell elmagyarázni anry bl t akar nyerni ezért ment hozzátoknoname írta:Ideje h visszamenj a madridistára kölyökTavaly sérülésekkel bajlódott és ha te itt is azt kívánod neki, akkor egy szánalmas kis népmuvészeti cserépedény vagy
![]()
de azért az arsenal tudta ha most nem engedi el késöbb keveset fog kapni érte
ne hasonlitgass rmcf eléged megszállt Picsokpista szelleme vagy közismertebb nevén RMFC-é
te negem ne kölyközzél le ok?! a másik meg nem azt kivántam hogy sérüljön meg ha nem hogy a szokot nagyképü stilusát hozza a csiga zabálo amugy meg nem kell elmagyarázni anry bl t akar nyerni ezért ment hozzátoknoname írta:Ideje h visszamenj a madridistára kölyökTavaly sérülésekkel bajlódott és ha te itt is azt kívánod neki, akkor egy szánalmas kis népmuvészeti cserépedény vagy
![]()
Téged megszállt Picsokpista szelleme vagy közismertebb nevén RMFC-émindig utáltam henryt remélem olyan szezont produkál nálatok mint tavaly az arsenalban az arsenal ki löki minden öregedö játékosát ezért fogadták el érte a pénzt
Érdekesen gondolkodsz...Attól, hogy fiatalítanak, ők sem hülyék, egy ekkora klasszit nem fognak maguktól elengedni, legyen akárhány éves. Ha lenne erőm meg értelme, akkor elmondanám neked, hogy Henry miért akart eljönni, de veled most inkább nem szenvedek.Franco írta: az arsenal ki löki minden öregedö játékosát ezért fogadták el érte a pénzt
mindig utáltam henryt remélem olyan szezont produkál nálatok mint tavaly az arsenalban az arsenal ki löki minden öregedö játékosát ezért fogadták el érte a pénztnoname írta:Nem meglepő.Mielőtt Henry a miénk lett, a madridistán is sokan írták h jó lenne nekik és a világ legjobb csatára, aztán pedig már mindenki szerint őreg és sérülékeny volt.Rivaldo11 írta:Nemsokára egy garast sem ért volna?
Hm.
Legalább annyit tegyél meg, hogy ne nevettesd ki magad.
a hozzátok ment volna, 3 napig részeg lettél volna az örömtől.Tisztelet a kivételnek, ami alatt nem Francot értem.
Nem meglepő.Mielőtt Henry a miénk lett, a madridistán is sokan írták h jó lenne nekik és a világ legjobb csatára, aztán pedig már mindenki szerint őreg és sérülékeny volt.Rivaldo11 írta:Nemsokára egy garast sem ért volna?
Hm.
a hozzátok ment volna, 3 napig részeg lettél volna az örömtől.
Ez naon egyszerre voltRivaldo11 írta:Nemsokára egy garast sem ért volna?
Hm.
a hozzátok ment volna, 3 napig részeg lettél volna az örömtől.
Na ezt azért nem kéne nem ért volna semmit mi van veled ember?Franco írta:igen abidalal biztos hogy jo üzletet csináltatok anry az kamu nem 40 röl indult örült az arsenal hogy elviszitek pénzért mert nem sokára egy garast se ért volna touret nem ismerem
igen abidalal biztos hogy jo üzletet csináltatok anry az kamu nem 40 röl indult örült az arsenal hogy elviszitek pénzért mert nem sokára egy garast se ért volna touret nem ismeremnoname írta:Csak nézd meg a példákat:Abidalért a Lyon eleinte 20 milla felett kért, mi 9-et ajánlottunk és létrejött az üzlet 14 milláért(+-1).Henry 40 közül indult.Franco írta:melyik manager irodának vagy a feje ??vagy melyik csapat elnöke vagy?? hm??? ezeket a dolgokat senki nem tudja a porto egyböl 30 at kért elárulom
Csakhogy a Realnak az is fontos hogy állandó címlapszereolők legyenek egy Pepe 15 -ért -re nem kapnák fel az emberek úgy a fejüket mintha 30-ért vették volna így viszont joggal gondolja a nép hogy a világ egyik legnagyobb tehetségét igazolták le ennyi pénzért csak erre lehet következtetni vagy arra hogy megmutassák nekünk ha mi igazolunk egy védőt 20-ért ők igazolnak 30-értnoname írta:Csak nézd meg a példákat:Abidalért a Lyon eleinte 20 milla felett kért, mi 9-et ajánlottunk és létrejött az üzlet 14 milláért(+-1).Henry 40 közül indult.Franco írta:melyik manager irodának vagy a feje ??vagy melyik csapat elnöke vagy?? hm??? ezeket a dolgokat senki nem tudja a porto egyböl 30 at kért elárulom
Vagy ha leereszt a labda...Mezner2 írta:Franco figy nem akrjátok elvinni Oleguert megkapjátok 3 euróért és naon hasznos ha például elfogy a víz a kulacsokból lécci vigyétek el
Csak nézd meg a példákat:Abidalért a Lyon eleinte 20 milla felett kért, mi 9-et ajánlottunk és létrejött az üzlet 14 milláért(+-1).Henry 40 közül indult.Franco írta:melyik manager irodának vagy a feje ??vagy melyik csapat elnöke vagy?? hm??? ezeket a dolgokat senki nem tudja a porto egyböl 30 at kért elárulom