Antimadridista klub
TE antimadridista vagyRobinho7 írta:Real Madrid ide,Barcelona oda LG-nek az agya végleg szabadságra mentKérdezd meg a barszás testvéreidet itt mi a véleményük róla.Jó?

Real Madrid ide,Barcelona oda LG-nek az agya végleg szabadságra ment
Kérdezd meg a barszás testvéreidet itt mi a véleményük róla.Jó?

Nos...ez a topic az antimadristáéké! Civilek távozzatok! 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez már nekem sok. Hogy lehetsz ilyen bunkó, amikor most semmi bántót nem írt?LG írta:SEGITEK:
10 parancsolat! Sejjj!
DE jol mondod van 10 parancs is:
Es mondá az Ur Fingonak:
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Szerintem nagyon is jó lenne, ha többet írna, mert én kíváncsi vagyok mindenki véleményére, ha azt normálisan írja le!
Nem kéne ilyennek lenned... Gondolkozz el, hogy neked hogy esne egy ilyen hozzászólás...
Egyébként meg itt ez a topic, amiben állandóan a Real Madrid-ot szidjátok.Akkor mit vársz az idetévedt realosoktól?
Pl: Miért baj az, h azt mondom vmi jo dologra, h [auto_cenzúra]Enrique írta:Azt sosem szoktam kimoderálni, ÉN, ha "csak" azt írod/írja vki hogy [auto_cenzúra], de sztem egy ilyen helyen nincs helye olyan szavaknak hogy [auto_cenzúra], kö.csög, stbstb... Szerintem. De mondd el konkrétan mire gondolx és akkor én/mi legközelebb msáhogy fogjuk megközelíteni a dolgokat.Cooltiszo írta:Más: Modik!
Vmit nem értek igazán. Rnegetegszer veszem észre hogy 1etlen csúnya szót sem lehet leírni. Nem hiszem hogy a valóságban sok olyan ember van aki ne mondana naponta trágár szavakat. És ha azt nem egyik fórumozó társunkra mondjuk akkor sztem nincs is vele semmi gond.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
LG!LG írta:SEGITEK:
10 parancsolat! Sejjj!
Es mondá az Ur Fingonak:
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Légyszi már'..

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azt sosem szoktam kimoderálni, ÉN, ha "csak" azt írod/írja vki hogy [auto_cenzúra], de sztem egy ilyen helyen nincs helye olyan szavaknak hogy [auto_cenzúra], kö.csög, stbstb... Szerintem. De mondd el konkrétan mire gondolx és akkor én/mi legközelebb msáhogy fogjuk megközelíteni a dolgokat.Cooltiszo írta:Más: Modik!
Vmit nem értek igazán. Rnegetegszer veszem észre hogy 1etlen csúnya szót sem lehet leírni. Nem hiszem hogy a valóságban sok olyan ember van aki ne mondana naponta trágár szavakat. És ha azt nem egyik fórumozó társunkra mondjuk akkor sztem nincs is vele semmi gond.
No de fejezzuk má be gyerekek a kedvenc toúicom offolását sejjj
Térjunk vissza a margit szidáshoz...minnyá elokeresem a fingos karikaturájimat.. 

Háááááát itt a lényeg!...Cooltiszo írta:Sztem a realosok nyugodtan leírhatják a véleményüket, de nem hiszem hogy ennek a Barca oldala lenne a helye. Arra vannak független fórumok stb. De itt nekem nincs túl sok kedvem olvasni a véleméynüket, ha kíváncsi vagyok a véleményükre( sokszor vagyok kíváncsi rá), akkor elmegyek egy Real fórumra és ott elolvasom a hszeket. És kész.
Más: Modik!

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Sztem a realosok nyugodtan leírhatják a véleményüket, de nem hiszem hogy ennek a Barca oldala lenne a helye. Arra vannak független fórumok stb. De itt nekem nincs túl sok kedvem olvasni a véleméynüket, ha kíváncsi vagyok a véleményükre( sokszor vagyok kíváncsi rá), akkor elmegyek egy Real fórumra és ott elolvasom a hszeket. És kész.
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Vagy csak egyszerűen megkomolyodtál!!4FIGO 2 írta:csak betartom a 10 parancsot.Ronaldinho22 írta:Úristen! Figo te hívő lettél, hogy íly jó lettél?FIGO 2 írta: de azok vagyunk, mert a mindenki barátunk.....felebarátom vagy te is!

SEGITEK:
10 parancsolat! Sejjj!
Es mondá az Ur Fingonak:
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
10 parancsolat! Sejjj!
Es mondá az Ur Fingonak:
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
Fingo takarodj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2005.02.16. 19:44:10-kor.
LG írta:Mi az a "10 parancs"FIGO 2 írta: csak betartom a 10 parancsot.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na te sem vagy hívőlélek.....
Mi az a "10 parancs"FIGO 2 írta:
csak betartom a 10 parancsot.

csak betartom a 10 parancsot.Ronaldinho22 írta:Úristen! Figo te hívő lettél, hogy íly jó lettél?
Nem fingo...teneked az emberek nem 1/2- v. barátait. Mi más emberekkel barátkozunk, és a házi álatokat haszonért tartsuk. De beloled semmi hasznunk. Ideje lenne tehát megválni toled. Amugy is má megigérted, h nem jossz, ugy h pá-pá 

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Úristen! Figo te hívő lettél, hogy íly jó lettél?FIGO 2 írta:Boixos írta:azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!
de azok vagyunk, mert a mindenki barátunk.....felebarátom vagy te is!

DE én nem madridista oldalon szidom a madridot. Sztem 1 Barcás oldalon ez természetes dolog. MADRIDISRAK NE GYERTEK, HA NEM TETSZIKBoixos írta:azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!

Boixos írta:azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!
de azok vagyunk, mert a mindenki barátunk.....felebarátom vagy te is!
-
- Llegenda del Barça
azért barátok nem vagyunk, csak azért bátorkodtam ezt írni LGnek, mert sztem akkor hányhatjuk a szemetekre némelyőtök furkó stílusát, ha mi egyébként különbek vagyunk.FIGO 2 írta:jól beszélsz boixos barátom!

PUYOL-XAVI-INIESTA
Az én szememben nincs gerenda!Boixos írta:LG, ne csináld már bakker! Te mit mondassz, amikor tolják őket a bírók? biztos azt, h "nem baj, majd legközelebb jobban a körmükre néznek". ha olyan gyerekek írogatnak ide, mint pl. a közelmúltban az a b...[auto_cenzúra] nevű egyorrú, akkor persze abban a szellemben válaszol neki az ember, amiben ő is megnyilvánult. de szerencsésebb kultúrember módjára kiosztani. egyébként is, a modok 5 perc alatt kiszórják az ilyen hülyegyerekeket. akik meg egyébként szoktak idejárni, margitfan létükre, egyáltalán nem vadparaszt stílusban szoktak megnyilvánulni. a figo kis ajándékain meg inkább röhögnöd kéne, mint ahogy ő is teszi sztem. szal összefoglalva, ne keresd más szemében a szálkát, amikor a tiédben gerenda van.LG írta:Az a baj, h az o véleményuk: Ha nyerunk csalok vonk, ha kikapunk unnepelnek, ugy sem lesz bajnok a barszar v. szarszelona...stb..valahogy én ezt nem tartom érdekesnek.