NB1 - Magyar Bajnokság
-
- Llegenda del Barça
Sándorra gondoltam.
de lényegtelen. nincs mire magyarázkodni, szégyenletes teljesítményt nyújtottak, egyszerűen nem értem, hogy hogy van képük magukat focistáknak nevezni. ez az egész magyar focira igaz.
de lényegtelen. nincs mire magyarázkodni, szégyenletes teljesítményt nyújtottak, egyszerűen nem értem, hogy hogy van képük magukat focistáknak nevezni. ez az egész magyar focira igaz.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Én igazából pont azt nem értettem, hogy a magyar foci mai helyzetét illetően miért vette mindenki biztosra azt, hogy továbbjutunk meg hogy megverjük őket. A teljesítmény viszont minden várakozásomat alulmúlta... (no offense)NewM írta:...
Amugy ismerte valaki ezt az Elfsborgot, hogy ennyire biztosra ment mindenki a továbbjutással kapcsolatban? És azt is tudjátok hogy az ő kölcségvetése sokszorosa a miénknek?
...
Először a saját házad táján néz szét, aztán írj cinikus megjegyzéseket a riválisról...el fuero írta:Na ennyit a debrecenről!![]()
Nem baj, majd jövőre
Amugy ismerte valaki ezt az Elfsborgot, hogy ennyire biztosra ment mindenki a továbbjutással kapcsolatban? És azt is tudjátok hogy az ő kölcségvetése sokszorosa a miénknek?
Vito amúgy a legjobb magyar irányitónál kire gondoltál? Sándorra?
Éger pedig saját kérésére a legelső csapatában akar levezetni ezt a vezetőség tiszteletben tartotta, helyette év végén 2játékos közül 1 fog jönni amelyiket választjuk Heffler vagy Csehi asszem, ingyen...
-
- Llegenda del Barça
a legjobb formában lévő magyar játékos: Dzsudzsák
a legtechnikásabb magyar játékos Czvitkovics
az új afrikai csodacsatár
a legjobb magyar irányító.
és ennyit tudnak???
gyerekek! -amatőr státuszt ezeknek a semmirekellőknek
a legtechnikásabb magyar játékos Czvitkovics
az új afrikai csodacsatár
a legjobb magyar irányító.
és ennyit tudnak???
gyerekek! -amatőr státuszt ezeknek a semmirekellőknek
- Primitive
- Entrenador del Barça
Néztem a meccset, hát, nem sok elképzelés volt a játékban, habár ezt az ellenfél nem engedte meg... Nem hiába vezetik a svéd ligát, a védekezésük, meg egyenlő a betonfallal... Nagyon szervezetten játszottak! Igaz, hogy van még egy meccs, de sokkal könyebb lett volna, ha otthonról egy gólos fórból indulsz, és nem hátrányból! Svédeknél nehéz lesz, hazai pálya előnye, más klíma...
De, azért reménykedjünk 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Llegenda del Barça
Meglátjuk, csak ismételni tudom magam, még van egy meccsPerrero írta:itthon 0-1, akkor idegenbenZozzy 5 írta:Még lesz egy meccs, még nem írnék le senkit és semmit. Tegnap minden tekintetben felénknőttek, mind fizikálisan, mint taktikailag. DE meg lesz egy meccs, bármi megtörténhet. Ha ez a Beranek tényleg jó edző, akkor most kitalál vmi jó kis taktikát ez ellen a fal ellen, és feltüzeli a srácokat a kövi meccsre. Ha nem, akkor majd károgunk utánna, de most még van esély!SZTEM hiányzik a magyar klubbokbol a küzdeni akarás/tudás... elvileg nem lenne bonyolult 2t berámolni a jegesmedvéknek, de gyakorlatilag... 2ik körböl valo kiesésnél van uefa kupa

- huevos
- Jugador d'estrella
főleg úgy, hogy közben Égert minden további nélkül elengedték Paksra....NewM írta:a vezetőség árpilis-május óta eleje mondja hogy igazolnak egy belső védőt ez akárhogy számolom 3 hónapja keresik annyi idő alatt lehetne találni nem?
never let the children cryin'!
-
- Llegenda del Barça
Még lesz egy meccs, még nem írnék le senkit és semmit. Tegnap minden tekintetben felénknőttek, mind fizikálisan, mint taktikailag. DE meg lesz egy meccs, bármi megtörténhet. Ha ez a Beranek tényleg jó edző, akkor most kitalál vmi jó kis taktikát ez ellen a fal ellen, és feltüzeli a srácokat a kövi meccsre. Ha nem, akkor majd károgunk utánna, de most még van esély!
Game90 írta:De végülis nem baj, a Loki már így is a BL-ben van![]()
Borsodi Ligában...
Ez jóóóóóóóó Game!

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
a vezetőség árpilis-május óta eleje mondja hogy igazolnak egy belső védőt ez akárhogy számolom 3 hónapja keresik annyi idő alatt lehetne találni nem?Game90 írta:Igazad vanNewM írta:Milyen védőt hozzon le?:D Lokiban 1 belső védő volt meg egy belső védőre beállitott támadó jobbolai kp![]()
Azért elég gáz, hogy Mészárosnak kellett belső védőt játszania
mondjuk jobb mint a stadion... azt 3éve ígérik.. még anno mikor idejött Szima azt mondta hogy ha a Loki bajnokságot nyer még aznap elkezdik huzni a stadiont... ahoz képest 3.
Game90 írta:De végülis nem baj, a Loki már így is a BL-ben van![]()
Borsodi Ligában...

Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
-
- aka Game90
De végülis nem baj, a Loki már így is a BL-ben van
Borsodi Ligában...

Borsodi Ligában...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gratulálok a DVSCnek,h csak 1et kapott látom a fejlődést a tavalyi Bl szerepléshez képest!Mindent csak pozitívan nézzetek! 

Köszönöm kilibarca!!!!
-
- aka Game90
Igazad vanNewM írta:Milyen védőt hozzon le?:D Lokiban 1 belső védő volt meg egy belső védőre beállitott támadó jobbolai kp

Azért elég gáz, hogy Mészárosnak kellett belső védőt játszania

Milyen védőt hozzon le?:D Lokiban 1 belső védő volt meg egy belső védőre beállitott támadó jobbolai kp.. amig nincs védelem addig ne varjunk tovabbjutast... tanuljunk a svédektől TANULJUNKGame90 írta:Egy kicsit lenyugottam a meccs után.
Ezek akarnak továbbjutni?? Ez légyfing volt, amit ezek nyújtottak. Hazai pályán 2-vel verni kellett volna őket. A bekapott gól után bejött Rudolf, de ki helyett? Hát persze, hogy Sztojkov helyett, aki csatárnem kellett volna lehozni 1 védőt inkább? Czvitkovics meg beáll az utolsó 3 percre + a 3 perc hosszabbításra. Nem volt ideje leizzadni... Ameddig egy helyben állnak a játékosok, addig ne várjunk megváltást. Dzsudzsáknak volt 2 jó megmozdulása a meccsen?
Remélem nem jutunk tovább, a következő fordulóban hatalmas verést kapna a Loki...
-
- aka Game90
Egy kicsit lenyugottam a meccs után.
Ezek akarnak továbbjutni?? Ez légyfing volt, amit ezek nyújtottak. Hazai pályán 2-vel verni kellett volna őket. A bekapott gól után bejött Rudolf, de ki helyett? Hát persze, hogy Sztojkov helyett, aki csatár
nem kellett volna lehozni 1 védőt inkább? Czvitkovics meg beáll az utolsó 3 percre + a 3 perc hosszabbításra. Nem volt ideje leizzadni... Ameddig egy helyben állnak a játékosok, addig ne várjunk megváltást. Dzsudzsáknak volt 2 jó megmozdulása a meccsen?
Remélem nem jutunk tovább, a következő fordulóban hatalmas verést kapna a Loki...
Ezek akarnak továbbjutni?? Ez légyfing volt, amit ezek nyújtottak. Hazai pályán 2-vel verni kellett volna őket. A bekapott gól után bejött Rudolf, de ki helyett? Hát persze, hogy Sztojkov helyett, aki csatár

- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Elnézést, az Elsfborg gólja után felcsaptam a laptop monitort, és belemerültem a fórumozgatásba, úgyhogy arra gondoltam, akivel a végén az interjút készítették Loki oldalrólNewM írta: A másodezdőre gondolsz sztem, Fieber Péterrel aki felvidéki magyar kicsit fura magyarsággal beszél, amugy sztem annyi elég róla hogy lekéste a csapata turáját mert előző este kocsmázott:D

A másodezdőre gondolsz sztem, Fieber Péterrel aki felvidéki magyar kicsit fura magyarsággal beszél, amugy sztem annyi elég róla hogy lekéste a csapata turáját mert előző este kocsmázott:DLord Dragon írta:Na mindent tudok, a Loki edzője megosztotta velem a mai meccs taktikai és football-stratégiai összefoglalóját: "Az volt a baj, hogy nem lőttünk gólt...". Hozzátenném, az mégnagyobb baj, hogy az Elsfborg pedig lőtt. (őszintén remélem, hogy csak a magyar nyelv nehézsége miatt futotta ennyire...)
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Na mindent tudok, a Loki edzője megosztotta velem a mai meccs taktikai és football-stratégiai összefoglalóját: "Az volt a baj, hogy nem lőttünk gólt...". Hozzátenném, az mégnagyobb baj, hogy az Elsfborg pedig lőtt. (őszintén remélem, hogy csak a magyar nyelv nehézsége miatt futotta ennyire...)
hihetelen és elkeserítő. 

Na ennyit a Bl seleztezőről
Évről évre ugyanaz,ezt nem hiszem el.Hiába bajnok itthon már 3 éve a Loki,
a nemzetközi szinten nem tudnak semmit se felmutatni.Mostmár én is elhiszem,hogy mindig van lejjebb.

Évről évre ugyanaz,ezt nem hiszem el.Hiába bajnok itthon már 3 éve a Loki,
a nemzetközi szinten nem tudnak semmit se felmutatni.Mostmár én is elhiszem,hogy mindig van lejjebb.
Ez igaz. 

- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Elnézést minden loki szurkolótól, de ez a teljesítmény botrányosan kevés, és nemcsak a BL szintjén...