Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy egészséges kis kárörvendés még szerintem beleférbattya írta:-Mikor kezdődött a felkészülés?
-Kik játszottak a csapatban?
-Játszottak-e a copán levő játékosok?
Ez csak három, de még számtalan kérdést fel lehetne tenni, a vereség okán. Mindenesetre igazatok van. Kikapni szabad. No de így? Így nyílván nem. Én sem örülök neki, (bizonyára ti igen), de emlékezzetek vissza mi volt tavaly a Carranza cupán! Kikaptunk a Betis ellen, utána kikaptunk a Villareal ellen.. Gondolom azután is jött a szöveg, hogy:Remélem a Real játékát idén jellemezni fogje ez a játékstílus a szerencsétlenségstb stb..Ígyvan, hogy témában maradjunk adjuk el a Realnak Tuti másodosztály
Mindegy. Ti tudjátok. Nagy arc. Nagy pofára esés.
Üdv
battya írta:-Mikor kezdődött a felkészülés?
-Kik játszottak a csapatban?
-Játszottak-e a copán levő játékosok?
Ez csak három, de még számtalan kérdést fel lehetne tenni, a vereség okán. Mindenesetre igazatok van. Kikapni szabad. No de így? Így nyílván nem. Én sem örülök neki, (bizonyára ti igen), de emlékezzetek vissza mi volt tavaly a Carranza cupán! Kikaptunk a Betis ellen, utána kikaptunk a Villareal ellen.. Gondolom azután is jött a szöveg, hogy:Remélem a Real játékát idén jellemezni fogje ez a játékstílus a szerencsétlenségstb stb..Ígyvan, hogy témában maradjunk adjuk el a Realnak Tuti másodosztály
Mindegy. Ti tudjátok. Nagy arc. Nagy pofára esés.
Ez nem nagy arc hanem kárörvendés amit főként magatoknak köszönhettek mert azt mondtátok hogy idén mekkora világverő csapat lesz meg lefikáztatok minket az igazolásainkat egész nyáron abból éltetek hogy megnyertétek a bajnokságot. Ezekután jött egy meccs és már is nagy kopp. És nem a Mu-tól kaptatok ki vagy a Chelseatől hanem egy német középcsapattól. Ezekután egyértelmű hogy örülünk ennek a nagy égésnek
Üdv
Remélem a Real játékát idén jellemezni fogje ez a játékstílus a szerencsétlenség
stb stb..Ígyvan, hogy témában maradjunk adjuk el a Realnak Tuti másodosztály
Off:M19, az avatárod csak 160 magas és 130 széles lehet.Ez széthúzza a fórumot.M19 írta:Hannover-Real Margit: 3-0![]()
Huszti lőtte az első gólt
Nagyon elvitték a mércét.Először Kaka, utána Fabregas, utána Iniesta,utána Nasri, utána Pato, mostb már Ricardinho is.Lassan tényleg megveszik Lipcseit.A Radio Marca értesülései szerint a Real Madrid mindenképp szeretne szerződtetni egy irányítót. Az egyik ilyen jelölt erre a posztra: Ricardinho.
Messze még a megegyezés Robben ügyében! A Real Madrid nem szeretne 25 millió eurótól többet kiadni a holland játékosra, míg a Chelsea minimum 35 milliót kér.
Nevetséges...Holland lapértesülések szerint, a Feyenoord már 17 millió euróra teszi Drenthe árát. A Real Madrid utolsó ajánlata 12,5 millió euró volt.
Fő az optimizmuszizou fan írta:Kikaptunk egy barátsgágos meccsen -tény borzasztó játékkal - mi lesz most velünk? Jön az apokalipszis..
Szerintem nem mi bántjuk őt,hanem ő bánt minket!Primitive írta:Hát ez már ROFL! Xaxa, jó, maradjon ő csak egy szolíd kis játékos, csak ne gránátvörös-kékben, maradjuk annyiban... Szegény, még meglátja ezt a topicot, és elkötelezi magát élete végéig a Barcához, dacból, szal, ne bántsuk szegény Oli-t![]()
Ígyvan, hogy témában maradjunk adjuk el a RealnakLa Pulga írta:Na ez már tényleg OFF!
Már mindenhol szivatják a Realt.11:01 - Holland lapértesülések szerint, a Feyenoord már 17 millió euróra teszi Drenthe árát. A Real Madrid utolsó ajánlata 12,5 millió euró volt.
Nehehemszabad. Ole maradjon mondjuk katalánügyi managger. A fizuját a viharba lecsökkenteni, mert úgyismarad, mert katalán, és kb semmi feladatot nem kell hogy ellásson, csak mondjuk vonatozgasson a falukba és terjessze az igét. Ha jobban belegondolok, akkor tényleg lelkésznoname írta:Én lennék Franky helyében.Előszőr is Oleguert eladném 1 euróért...