Eidur Gudjohnsen
De Tevez valoszinüleg meglex a MUnak, sajnos
Guddy meg jo lex a West Hamnél, őket ugy is birom 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen,nemrég velük is szóba hozták,10et adtak volna akkor érteMouti írta:Smith elment Manchesterből, és ha a Tevez-ügy nemjön össze még oda is mehet az izlandi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Smith elment Manchesterből, és ha a Tevez-ügy nemjön össze még oda is mehet az izlandi.
- noname
- Llegenda del Barça
Van még idő, bőven.Azt mondta h a West Hambe szívesen menne, csak azok még előbb el kell intézzék Tevez ügyét, szóval hajrá MUBarca333 írta:Mikor érkezik már egy megfelelő ajánlat érte a PL-ből![]()
![]()

A Fifa egy szégyen
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Itt a pont.Bodi írta:Én igenre szavaztam,bár kivenném a kérdésből a "megfelelő" szót.
Szükség nem lesz már rá,Bojantól 1 db percet se vegyen el,több pénzt pedig máskor se kapnánk érte,mint most,szóval mindenképp el kell adni.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Én igenre szavaztam,bár kivenném a kérdésből a "megfelelő" szót.
Szükség nem lesz már rá,Bojantól 1 db percet se vegyen el,több pénzt pedig máskor se kapnánk érte,mint most,szóval mindenképp el kell adni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Abban nem vitatkoztunk,hogy nem nyújtott semmi meggyőzőt idén a BARCÁBAN,de Chelseaben viszont (a youtobes videók azért nem tükrőzik egy meccs képét teljesen) hidd el,hogy nagyon jól nyomta...egyik kedvenc is volt,viszont a Abra papa okozta sztárözön miatt,kevesebbet játszatták már utcsó évében,és ott már nem mutathatott sokat...azelőtt viszont rossz szó nem igen volt a teljesítményére....lionelmessi19 írta:Igen csak vélhetőleg számodra és számomra a JÓ mást jelent. Én többet várok lényegesen még egy cserejátékostól is, mint amit Guddy csinált 1 év alatt, pedig tengernyi lehetőséget kapott. Chelseaben viszont valóban csak utolsó évében láttam, már amikor kapott lehetőséget.ozsimiki írta:Hát pedig Lio,amikor Guddy Chelseas volt,akkor igenis JÓL játszott,a meccsek többségében!
Ugyanakkor régen mutattatok nekem videokat, ha még emléxel, hogyhogy játszott anno a szovjeteknél. Nem mondhatnám, hogy azok meggyőztek volna...
Az meg evidens, hogy spanyolországban ő közel áll a 0ához, ezt te sem vitattad soha.. és ez is a lényeg. Tőlem lehet év játékosa is angliában, csak menjen innen.
De itt tényleg nem állja meg eddig a helyét,és lehet nem is fogja...

- Andris
- Adminisztrátor
Aki nemmel szavazott, írhatna ide egy indoklást! 
Egyedül Los álláspontját ismerem. Gondolom ő nem-el szavazott.

Egyedül Los álláspontját ismerem. Gondolom ő nem-el szavazott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Igen csak vélhetőleg számodra és számomra a JÓ mást jelent. Én többet várok lényegesen még egy cserejátékostól is, mint amit Guddy csinált 1 év alatt, pedig tengernyi lehetőséget kapott. Chelseaben viszont valóban csak utolsó évében láttam, már amikor kapott lehetőséget.ozsimiki írta:Hát pedig Lio,amikor Guddy Chelseas volt,akkor igenis JÓL játszott,a meccsek többségében!
Ugyanakkor régen mutattatok nekem videokat, ha még emléxel, hogyhogy játszott anno a szovjeteknél. Nem mondhatnám, hogy azok meggyőztek volna...
Az meg evidens, hogy spanyolországban ő közel áll a 0ához, ezt te sem vitattad soha.. és ez is a lényeg. Tőlem lehet év játékosa is angliában, csak menjen innen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Andrisnak és Mikinek is van igazsága. Mikinek abban, hogy a cselszkiben voltak jó meccsei, hasznos tagja volt a maffiafőnök klubjának. Andrisnak pedig abban, h nálunk nem vált be, és elfogadhatná egy angol csapat invitálását.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát pedig Lio,amikor Guddy Chelseas volt,akkor igenis JÓL játszott,a meccsek többségében!

- Andris
- Adminisztrátor
Véleményem szerint a szovjeteknél csak egy két óriási klasszisnak lehet jól játszani nagyritkán, mint Drogba vagy mondjuk Lampard.mypeter írta:A Chelseabe soxor nagyon jól játszott
A többiek a Chelsea focijában maximum nagyon hasznosan játszhatnak, de szépen és jól nem.
És Guddy hiába lehet hasznos, ez a Nou Camp közönségének a legkevésbé sem elég.
Megjöhetne az esze, irány Anglia. Sok sikert neki.
- József Attila
- József Attila
A Chelseabe soxor nagyon jól játszott
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Elnézést, nem akartam senkit megbántani, pusztán csak magánvélemény volt, én már a Chelsea-ben sem értettem, hogy miért játszhat. És amikor megvettük... De természetesen ettől még lehet hogy jó játékos, csak én nem látom a zsenit benne.LG írta: Azért nem kell tulozni
Azért nem kell tulozniLord Dragon írta:Asszem a tulajok vagykik azokvisca el barca írta:én azert megkérdezném guddy faterjat, hogy konkrétan kikre gondolt mikor azt mondta, hogy sok izlandi van a west hamben... tudtommal senki....Egyébként meg Gáddi mehetne a sunyiba, mert úgy taszitja a labdát mint Torghelle barátunk

- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Asszem a tulajok vagykik azokvisca el barca írta:én azert megkérdezném guddy faterjat, hogy konkrétan kikre gondolt mikor azt mondta, hogy sok izlandi van a west hamben... tudtommal senki....

- Primitive
- Entrenador del Barça
Szivem szerint én is túladnék rajta, nem sikerült neki maradandót alkotnia barcelonában, sztem az angol foci jobban bejön neki, meg garantált lenne neki a kezdő tagsága, mert itt aztán... Nálam, még Bojan, meg Dos Santos is előbb van nála, szal nem sok esélyt látok rá, hogy olyan sokat fog játszani..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Mehetne már azonnal is Gudy csak a helyet foglalja Krikcs,vagy Dos Santos is kiszorítja a keretből.!!!!!!!!!!! legalább vagy 10 millióeurót adjanak azért érte..!!!!