Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a Sunssal nincs bajom,a Spurssel viszont én is így vagyok.Atesz írta:Nem baj, én úgy is utálom a Sunst is és a Spurst is.
Jó hagyjuk már a [auto_cenzúra]...Bodi írta:Durva ez a csere.Viszont bajnok így sem lesz Garnett,ahhoz a Phoenix-be kellett volna mennie.A gond az,hogy így a Phoenix sem lesz bajnok,egyszerűen nem tudnak átjutni a Spurs-ön.
Bár ezt azért nem jelenthetjük ki egyértelműen,mert nem tudjuk mi lett volna akkor,ha Stern nem dönt úgy,hogy a kezébe veszi a nyugati elődöntő alakulását.![]()
Nekem megint nulla szezonom lesz,a Lakerstől sajnos idén sem várhatok semmit.
Ha a PP - Ray Allen - KG hármas nem nyer bajnoki címet 2-3 éven belül, akkor lehúzhatják magukat.Bodi írta:Durva ez a csere.Viszont bajnok így sem lesz Garnett,ahhoz a Phoenix-be kellett volna mennie.
Nekem megint nulla szezonom lesz,a Lakerstől sajnos idén sem várhatok semmit.
Akkor mostantól te is fogsz ebbe a topicba írni?asszem elkezdem nézni megin![]()
Game, te meg ne köss bele mindenbe![]()
Nem a 2009-2010-es szezonig szól?Atesz írta:3 éves szerződést kötnek vele, így a 2011-12-es szezonig szól majd, bár nemtom, hogy az a szezon még beleszámít-e.
Bill Sharman 21-es számú meze van visszavonultatva....Slither írta:És szted miért kérdeztm, hogy ki játszik 21-es ben?Game90 írta:A Bostonban 5-ösben fog játszani.Slither írta:Ja és Bostonban ki játszik 21-esben?
A Bostonban 5-ösben fog játszani.Slither írta:Ja és Bostonban ki játszik 21-esben?
Sajnos ez igaz. Amúgy KG újra is szerződtetik majd, mert elvileg jővőre lejár a szerződése.Atesz írta:Slither írta:Ha KG gyűrűt szeretett volna, akkor Sunsba megy.
Van egy rossz hírem:
Nem ő dönti el, hogy hovamegy.
A Wolvesnak meg nyílván jobb, ha a másik konferenciába cseréli.
Slither írta:Ha KG gyűrűt szeretett volna, akkor Sunsba megy.
Azért Keleten nem sok ilyen 3mas rohangálSlither írta:Én nem örülök ennek. Erősnek erős ez a trió, de sztem nem bajnok esélyes még így sem.Alig van mögöttük ember.