bár én se vagyok annyira elájulva tőle(igaz engem még Messi és R10 se tud "bepisiltetni"

Eleinte Messivel is voltak problémák, hogy "e" vagy "i" van a keresztnevébenvarga tamás írta:Már régóta meg szeretném tudni: hivatalosan egy 'n'-nel vagy kettővel írják dos Santos vezetéknevét. Én már mindkét változatot olvastam. Jó lenne tisztán látni, hogy helyesen nevezzük nevén a születőben lévő új csillagot.
Attól még legalább egy év választja el...visca el barca írta:grat 2santosnak...csak igy tovabbmessi retteghet, hogy befér e a kezdobe
Én a téli borzalmas időszakra gondoltam,amikor Giuly és Guddy szenvedtek a csatársorban,Ronaldinho meg már kipukkadt,mivel hetekig,hónapokig egyedül vitte a csapatot.Rijkaard nem merte sajnos meghúzni a felhozatalát,pedig rontani nem tudott volna a helyzeten.Capon írta:Szerintem nem merte meglépni senki ezt, hogy felhozzanak egy fiatalt a b-böl mikor ott vannak a sztárok.
Krkicet se hagyjuk ki...Barcaforever írta:Egyszer, ő lesz a mi tizesünk.grecki írta:Bőven lesznek még távozások, tehát fel fog szabadulni egy csomó mezszám...Messivel karöltve, megbolondítanak mindenkit.Ne felejtsük el, h még Messi előtt is itt van az élet.Még mindig hihetetlenül fiatal.
Dos Santosról ne is beszéljünk.
Egyszer, ő lesz a mi tizesünk.grecki írta:Bőven lesznek még távozások, tehát fel fog szabadulni egy csomó mezszám...
Azért mert Messi vakáción volt.skadi írta:de most dos santos volt a 19esben,nem?noname írta:Messi 30-as volt,mielőtt megkapta a 19-est, sztem Dos most 30 lesz.
de most dos santos volt a 19esben,nem?noname írta:Messi 30-as volt,mielőtt megkapta a 19-est, sztem Dos most 30 lesz.