Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos Oleguer hipnotizálta öt nemrég, vagy csak ellesett egy keveset Presas elözö videojábolnoname írta:Ferdinand ezt jól elbénázta...
Malouda gól...
Jó lesz ez ígyGame90 írta:Vezet a MU, Giggs
Meg kell velni a ChelseatRaziel írta:15:30 sport 1 ÉLŐ
Chelsea - Man Utd Angol Sziperkupa döntő.
Egyik milánoi sem...ozsimiki írta:
Szntem sem lesznek elegek ahhoz,h pl Juvet beelőzzék,szntem: Inter/Milan/Juve közül egyik bajnok,nagyon remélem nem a Milán...
Szntem sem lesznek elegek ahhoz,h pl Juvet beelőzzék,szntem: Inter/Milan/Juve közül egyik bajnok,nagyon remélem nem a Milán...Raziel írta:gyenge lesz az a Roma. 4.5helyet megjósolom nekik.Game90 írta:West Ham - AS Roma 2-1
(gólszerzők: 63' McCartney, 66' Ashton ill. 13' Giuly)
West Ham: Green (Wright 46) - Neill, Ferdinand (Gabbidon 86), Upson, McCartney - Ljungberg (Pantsil 74), Bowyer (C. Cole 86), Noble, Boa Morte (Etherington 28) - Zamora (Ashton 46), Bellamy (Mullins 78).
AS Roma: Curci - Panucci, Mexes, Kuffour (Casetti 46, Rosi 60), Tonetto - Giuly (Pit 84), Aquilani (Vucinic 70), De Rossi (Barusso 77), Taddei (Alvarez 77) - Totti (Nonda 77), Esposito (Brighi 56).
gyenge lesz az a Roma. 4.5helyet megjósolom nekik.Game90 írta:West Ham - AS Roma 2-1
(gólszerzők: 63' McCartney, 66' Ashton ill. 13' Giuly)
West Ham: Green (Wright 46) - Neill, Ferdinand (Gabbidon 86), Upson, McCartney - Ljungberg (Pantsil 74), Bowyer (C. Cole 86), Noble, Boa Morte (Etherington 28) - Zamora (Ashton 46), Bellamy (Mullins 78).
AS Roma: Curci - Panucci, Mexes, Kuffour (Casetti 46, Rosi 60), Tonetto - Giuly (Pit 84), Aquilani (Vucinic 70), De Rossi (Barusso 77), Taddei (Alvarez 77) - Totti (Nonda 77), Esposito (Brighi 56).
Bakkerdoki írta:VIII.Henrik írta:Hali!
Tényleg igaz, hogy magyarul csak az eurosport2 nyomja majd az angol bajnokságot?
Igen.