Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.04. 17:57:24

Denisnek nem volt érdeke, hogy ez történjen. Egyértelműen dühös és feldúlt volt az eset után.

A legnagyobb pilótákat pedig mindig vádolják csalással (Schumacher, Alonso). Ez lesz hamilton sorsa is.

Amikor Schuminak volt valami zűrös ügye, nem volt VB!
in to exile
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.08.04. 17:53:21

Én mindig mondtam, hogy Csalonzó egy szemét .....................................................
S még számolni sem tud???? Még hogy akkor sem ért volna be Hami, ha hamarabb elindul????? Ha kb 2mp-vel maradt le, és Csalonzó 11mp-t állt, akkor hogy is van ez??????
Én Hami helyében holnap az első kanyarban beleszállnék 1000el.

GO GO GO GO KIMI.

VISCA EL BARCA
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 17:33:10

Egy szomorú hír :( :( :

Életét vesztette egy néző a Hungaroringen szombaton. A nézőt a mentősök megpróbálták újraéleszteni, ám ez nem járt sikerrel. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője elmondta, hogy egy középkorú férfi esett össze hirtelen és halt meg délelőtt. Hozzátette: a közelben lévő ügyeleti mentősök azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, ám a több mint félórás erőfeszítés hiábavalónak bizonyult. Győrfi Pálnak az áldozat nemzetiségéről nincs információja. A halál okát vizsgálják.
Megsérült egy szerelő is, akinek a lábán a bokszutcában átment az egyik versenyautó.

MTI
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.08.04. 17:23:57

Dos Santos írta:Tamás,

Schumacher, az F1 történetének egyik legnagyobb pilótája.Sennát vagy Hakkinent mégis többre tartom nála.Tudod nemcsak győzelem,fair play is van a világon.
Jo, de akkor ilyen alapon még Zsoltit is töbre kéne tartanod Alonsonál. Megint szépet alkotott majomképü [auto_cenzúra] faxtarisznya barátunk, remélem Hamilton a versenyen jol leveri :!:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.08.04. 17:15:05

Tamás,

Schumacher, az F1 történetének egyik legnagyobb pilótája.Sennát vagy Hakkinent mégis többre tartom nála.Tudod nemcsak győzelem,fair play is van a világon.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 16:58:09

„A csapat visszatartott. Azt szerettük volna, hogy nagyobb terem legyen Räikkönen Ferrarijával szemben” – mondta a kétszeres világbajnok, majd hozzátette: - Mindig a csapat dönti el, hogy mikor indulhatok ki a pályára. Kívülről úgy tűnhetett, hogy feltartottam Lewist, hiszen nem teljesíthette utolsó gyors körét. De akkor sem ért volna időben át a célvonalon, ha hamarabb indulok el. Rosszul számolgatnak. Sajnálom Lewist, de megismétlem: akkor mentem ki a pályára, amikor a csapat arra utasított”.

„Nincs sok mondanivalóm, mindenki látta, hogy mi történt. A csapat nagyszerű munkát végzett, remek sebességem volt, és nem is dühítenek a történtek. Kérdezzék a csapatot” – jegyezte meg a pontverseny élloavsa.
Annyit még hozzátette a brit újonc és ezzel mégis véleményt alkotott, hogy pont annyival késte le utolsó gyors körét, amennyi időre „beragadt” Alonso mögé…
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 16:53:29

varga tamás írta:És ha a McLarennél Alonsót favorizálják, akkor ő lesz a világbajnok.
De nem őt favorizálják :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.04. 16:46:51

Dos Santos írta:
varga tamás írta:Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
Ezért az értelmes hozzászólásért kár volt pazarolni az idődet.Abban mindenki egyetért,hogy nagyon sportszerűtlen volt,de ezt akkor sem így kéne lereagálni.Látszik, hogy nagy szakértő vagy...pont Schumachert emlegeted, aki sportszerűtlenségből könyvet írhatna.
Az utóbbi mondatodnak van némi igazságtartalma, de azért azt te se gondolod, hogy azért hétszeres világbajnok, mert néha túllépte a csibészség, pimaszság határait. Azért 7-szeres, mert ő a Forma-1 történetének legjobb pilótája - méghozzá magasan.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.04. 16:44:00

Game90 írta:
varga tamás írta:Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni.
Sztem Dennis Hamiltont favorizálja jobban :roll: Ez Alonso magánszáma volt sztem.
A Forma-1 sem az a sportág, ahol a versenyzőnek szabad akarata van. Azt kell tennie, amit a csapatérdek megkíván. És ha a McLarennél Alonsót favorizálják, akkor ő lesz a világbajnok. Voltak erre már példák egy csapaton belül. Pl. mikor Barrichellónak az utolsó körben el kellett engednie Schumit, mert a németnek kellett a győzelem.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.04. 16:38:21

Kralo írta: Örülök, hogy a sportszerűtlénségéről híres Schumi drukkerrei borulnak ki a leginkább. Persze ez így szokott lenni.
Mert rosszul megy a ferrarinak,persze hogy a mclarent támadják...massa is holvolt most :?: seholsem,raikonen is gyenge volt.Lehet h dobogón sem lesz most egy Ferrari sem.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.04. 16:32:25

ozsimiki írta:
kovinho írta:Ez nagyon durva volt. Most sajnálom Hamiltont.

Ha Alonso direkt csinálta akkor hatalmas patkány... :x
KÖSZÖNÖM A BÍZONYÍTÉKOT!!!

Na most ki védi ezt a gerinctelen fassszt :?: :?: Kralo írj vmit please....
Itt vagyok! Sportszerűtlen cselekedetnek tűnt kívülről, de vajon azt ki tudja, hogy a forgalom milyen volt a pályán. Ettől még csak megfutotta azt a kib@szott kört kemény keverékű gumival, amivel megverte Hamit. Egyébként azt se hittem, hogy megverheti, bár látszott már a felvezető körén, hogy nah ezt most nagyon akarja, és megcsinálta? Megcsinálta. Jó volt látni Ron papát, hogy nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt akarja.
Örülök, hogy Alonso helyretette a topicot. Örülök, hogy a sportszerűtlénségéről híres Schumi drukkerrei borulnak ki a leginkább. Persze ez így szokott lenni. De jelzem, hogy a verseny csak holnap lesz, igen ígéretes és nem éppen érzelemmentes lesz ez sem. Mindenesetre kíváncsi leszek a nyilatkozatokra a csapattól főként Rontól.
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.04. 16:31:21

varga tamás írta:Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
Mintha a madridista nem is lenne ember... :oops:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.08.04. 16:26:36

Ezért az értelmes hozzászólásért kár volt pazarolni az idődet.Abban mindenki egyetért,hogy nagyon sportszerűtlen volt,de ezt akkor sem így kéne lereagálni.Látszik, hogy nagy szakértő vagy...pont Schumachert emlegeted, aki sportszerűtlenségből könyvet írhatna.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.04. 16:19:44

elég nagy szemétség volt amit csinált,de azért mégis 2szeres vb...nincs itt semmi eldölve,Hamilton az egész szezonban jobb volt mint Alonso,1 versenyt kivéve.Most is megfogja verni,ha gyorsabb ugysem tud vele mit csinálni Alonso,sztem már a rajtnál megveri Hamilton,most is ő nyert volna ha nincs ez a szemét húzás...Alonso már ugysem hozza be sumit vb cimekbe,Hamiltonnak van rá még esélye.Elég elszántnak tünt nekem Lewis,sztem holnap nyerni fog,de ezt Alonsotol nem vártam volna,h a saját csapattársával ilyet csinál :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 16:18:44

varga tamás írta:Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni.
Sztem Dennis Hamiltont favorizálja jobban :roll: Ez Alonso magánszáma volt sztem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.04. 16:08:41

Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
Bodi
Director del Fútbol

2007.08.04. 16:05:59

Mit vártok Alonsotól?
Nincs ebben semmi meglepő,egy utolsó kis patkány ez az ember.
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 15:54:39

Los Banditos írta:De pontosan ennyire kiszámította? Bár 95%, hogy szándékos volt.
Hamilton 2 mp-vel csúszott le... :roll:

Remélem holnap sz.pni fog a spanyol, megérdemelné :!:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.08.04. 15:46:57

Game90 írta:
Los Banditos írta:Bár nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan csinálta.
Ja, megállt még 11 mp-ig csak úgy viccből...

Alonso van ennyire kocsog, hogy ezt meglépje :roll:
Egyértelmű hogy direkt csinálta.Sajnos van annyira szemét, hogy a saját csapattársával is kitoljon. :roll:
GO MM :!:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.04. 15:33:44

Los Banditos írta:De pontosan ennyire kiszámította? Bár 95%, hogy szándékos volt.
Szerintem szándékos volt, maradt volna ő tovább is csak az még feltűnőbb lett volna. :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.04. 15:32:14

De pontosan ennyire kiszámította? Bár 95%, hogy szándékos volt.
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.08.04. 15:31:15

Los Banditos írta:Bár nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan csinálta.
Ja, megállt még 11 mp-ig csak úgy viccből...

Alonso van ennyire kocsog, hogy ezt meglépje :roll:
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.04. 15:28:29

Los Banditos írta: Hamiltont nagyon sajnálom. :( Nem bánnám ha átjönne a Ferrarihoz, bár ez lehetetlen.

Biztos hogy nemfog
8)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.04. 15:26:33

Alonson már megsem lepődök... Bár nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan csinálta.

Hamiltont nagyon sajnálom. :( Nem bánnám ha átjönne a Ferrarihoz, bár ez lehetetlen.

Holnap pedig mindenképpen kell az eső, mert másképpen nem tudják felvveni a tifósok a harcot, a McLarennel.

GO KIMI GO!!!
in to exile
Válasz küldése