Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jo, de akkor ilyen alapon még Zsoltit is töbre kéne tartanod Alonsonál. Megint szépet alkotott majomképü [auto_cenzúra] faxtarisznya barátunk, remélem Hamilton a versenyen jol leveriDos Santos írta:Tamás,
Schumacher, az F1 történetének egyik legnagyobb pilótája.Sennát vagy Hakkinent mégis többre tartom nála.Tudod nemcsak győzelem,fair play is van a világon.
De nem őt favorizáljákvarga tamás írta:És ha a McLarennél Alonsót favorizálják, akkor ő lesz a világbajnok.
Az utóbbi mondatodnak van némi igazságtartalma, de azért azt te se gondolod, hogy azért hétszeres világbajnok, mert néha túllépte a csibészség, pimaszság határait. Azért 7-szeres, mert ő a Forma-1 történetének legjobb pilótája - méghozzá magasan.Dos Santos írta:Ezért az értelmes hozzászólásért kár volt pazarolni az idődet.Abban mindenki egyetért,hogy nagyon sportszerűtlen volt,de ezt akkor sem így kéne lereagálni.Látszik, hogy nagy szakértő vagy...pont Schumachert emlegeted, aki sportszerűtlenségből könyvet írhatna.varga tamás írta:Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
A Forma-1 sem az a sportág, ahol a versenyzőnek szabad akarata van. Azt kell tennie, amit a csapatérdek megkíván. És ha a McLarennél Alonsót favorizálják, akkor ő lesz a világbajnok. Voltak erre már példák egy csapaton belül. Pl. mikor Barrichellónak az utolsó körben el kellett engednie Schumit, mert a németnek kellett a győzelem.Game90 írta:Sztem Dennis Hamiltont favorizálja jobbanvarga tamás írta:Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni.Ez Alonso magánszáma volt sztem.
Mert rosszul megy a ferrarinak,persze hogy a mclarent támadják...massa is holvolt mostKralo írta: Örülök, hogy a sportszerűtlénségéről híres Schumi drukkerrei borulnak ki a leginkább. Persze ez így szokott lenni.
Itt vagyok! Sportszerűtlen cselekedetnek tűnt kívülről, de vajon azt ki tudja, hogy a forgalom milyen volt a pályán. Ettől még csak megfutotta azt a kib@szott kört kemény keverékű gumival, amivel megverte Hamit. Egyébként azt se hittem, hogy megverheti, bár látszott már a felvezető körén, hogy nah ezt most nagyon akarja, és megcsinálta? Megcsinálta. Jó volt látni Ron papát, hogy nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt akarja.ozsimiki írta:KÖSZÖNÖM A BÍZONYÍTÉKOT!!!kovinho írta:Ez nagyon durva volt. Most sajnálom Hamiltont.
Ha Alonso direkt csinálta akkor hatalmas patkány...
Na most ki védi ezt a gerinctelen fassszt![]()
Kralo írj vmit please....
Mintha a madridista nem is lenne ember...varga tamás írta:Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
Ezért az értelmes hozzászólásért kár volt pazarolni az idődet.Abban mindenki egyetért,hogy nagyon sportszerűtlen volt,de ezt akkor sem így kéne lereagálni.Látszik, hogy nagy szakértő vagy...pont Schumachert emlegeted, aki sportszerűtlenségből könyvet írhatna.varga tamás írta:Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
elég nagy szemétség volt amit csinált,de azért mégis 2szeres vb...nincs itt semmi eldölve,Hamilton az egész szezonban jobb volt mint Alonso,1 versenyt kivéve.Most is megfogja verni,ha gyorsabb ugysem tud vele mit csinálni Alonso,sztem már a rajtnál megveri Hamilton,most is ő nyert volna ha nincs ez a szemét húzás...Alonso már ugysem hozza be sumit vb cimekbe,Hamiltonnak van rá még esélye.Elég elszántnak tünt nekem Lewis,sztem holnap nyerni fog,de ezt Alonsotol nem vártam volna,h a saját csapattársával ilyet csinálvarga tamás írta:Mit vártok egy madridista tuskótól? Én csak annyit, h nagyképű, beképzelt hülye legyen, aki úgy érzi ő s z a r t a a spanyolviaszt. Pedig nem. Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni. Szánalmas. Abbahagyta Schumacher, vége a cirkusznak.
Sztem Dennis Hamiltont favorizálja jobbanvarga tamás írta:Sajna, úgy tűnik Ron Dennis eldöntötte, h ennek a spamyol [auto_cenzúra] kell a világbajnoknak lenni.
Hamilton 2 mp-vel csúszott le...Los Banditos írta:De pontosan ennyire kiszámította? Bár 95%, hogy szándékos volt.
Egyértelmű hogy direkt csinálta.Sajnos van annyira szemét, hogy a saját csapattársával is kitoljon.Game90 írta:Ja, megállt még 11 mp-ig csak úgy viccből...Los Banditos írta:Bár nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan csinálta.
Alonso van ennyire kocsog, hogy ezt meglépje
Ja, megállt még 11 mp-ig csak úgy viccből...Los Banditos írta:Bár nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan csinálta.