Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudom, igencsak öregecske az a csapat, ráadásul a legjobb tripladobó (Kapono) is távozott, ráadásul nem lehet tudni mi lesz Posey sorsa. Vagy marad vagy lehet S&T lesz a Warriors-szal Pietrusért...Plusz irányítóban sem áll túl jól a Miami.grecki írta:Shaq segít neki megnyerni az elmaradt aranygyűrűt...![]()
Remélem! Talán nem túlzok, ha azt modnom, hogy a legkedvesebb játékosom!
Mindenesetre én kiváncsi leszek mennyi van még benne. Mpndjuk nyílván nem a kezdőbe szánják.grecki írta:Juppi!Game90 írta:Ez már nem csak pletyka:
Anfernee "Penny" HardawayMiami
Újra Shaq csapattársa lesz
![]()
![]()
![]()
![]()
Alig utálták egymást!!!Lord Dragon írta:Wááá, deszerettem a Penny, Shaq kettőst az Orlando MagicbenGame90 írta:Ez már nem csak pletyka:
Újra Shaq csapattársa leszAnno ő miattuk kezdtem el NBA-t nézni
Azért Noahnak itt is van egy feje!!!Slither írta:NBA.comon nézzétek meg a "All-Access: Rookie Dance-Showdown" című videót! Táncban is sokat kell még fejlődniük Shaqhez képest.
Millert hívják, ő meg gondolkodik rajta...Nem ő hozta ezt fel, mint pl. Pippen a télen.Game90 írta:Reggie Miller és Allan Houston állítólag visszaakar térniElőbbi a Bostonba, utóbbi a Clevelandbe akar igazolni
![]()
Kik jönnek még?? Jordan, Rodman, Malone, Stockton, Barkley, Olajuwon, Ewing?![]()
Wááá, deszerettem a Penny, Shaq kettőst az Orlando MagicbenGame90 írta:Ez már nem csak pletyka:
Újra Shaq csapattársa lesz
A hülyeAtesz írta:Alstont letartóztatták.
Na meg: www.realgm.comSlither írta:Néha nézz fel nba1.hu.
Hát most hogy nincs szezon, talán ez az oka.Atesz írta:Kihalt a topic vagy mi??
Akkor egy kis hír: Alstont letartóztatták.
Game90 írta:+ Grant HillAtesz írta:Illetve kérdéses, hogy az újoncok mennyire válnak be.
+ Grant HillAtesz írta:Illetve kérdéses, hogy az újoncok mennyire válnak be.
Őt nem azért adták el, mert a fizetési sapka alá akarnak kerülni?Atesz írta:Hiszen Kurt Thomast, James Jonest is elcserélték.
Ameddig Duncan ott van a SAS-ban, addig tuti bajnokesélyesekhiszen Duncan kurvár nem tudták tartani