Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem ez a Boro 10. hely ez elég felejtős, sajnálom őket, mert mindig jobb a keretük annál, ahol végeznek, de ilyen örök looser típusú csapat de ne legyen igazam, és érjenek el akár még kupaszereplést érő helyt is. Viszont az első négy tuti, hogy Man, Pool, Chelsea, Arsenal. ilyen sorrendben...noname írta:10.Boro
A MCity ennél azért jobban erősített szerintemGame90 írta: 12. Man City
+rojadirectaGame90 írta:Sopcast általában az összes meccset adjaZozzy 5 írta:Mindjárt kezdődik a világ egyik legszínvonalasabb bajnoksága, és mi még mindíg nem tudjuk honnan nézni...Nem tudja esetleg vki, hogy interneten hány meccs lesz elérhető és honnan?![]()
De innen megtudod nézni, hogy mik lesznek a neten:
http://www.myp2p.eu/Saturday.htm
http://www.myp2p.eu/Sunday.htm
Sopcast általában az összes meccset adjaZozzy 5 írta:Mindjárt kezdődik a világ egyik legszínvonalasabb bajnoksága, és mi még mindíg nem tudjuk honnan nézni...Nem tudja esetleg vki, hogy interneten hány meccs lesz elérhető és honnan?
Ha vmit megígérek,azt tartom isKrojf írta:Ozsimiki Koma!
És akkor mi lesz, ha véletlenül az lesz a sorrend Angliában,
mely miatt azévben ősszel a Plus Budapest Nemzetközi
Maratonon kísérnem kell Téged első maratonod alkalmával?
Mert Érted képes leszek beáldozni azt a versenyt, ha úgy
alakul, hogy futnod kell!
Javasolom, hogy már azévben februárban kezdjél neki a
felkészülésnek, hogy elég kilit gyűjtsél az őszig!
Vigyázz, Miki! Ez a társaság olyan, hogy a szavadon igyekszik
fogni Téged!
Tényleg, az nem motivál-e, hogy rajtam kívül egy újabb
maratonfutó legyen kedvenc fórumunkon?
Szívesen osztoznék Veled eme csodás címen!
Gondolkozz el rajta!
Kér erre Téged Krojf komád.
Nekem se a kedvencem, de elkell ismerni, hogy jó csapat és bajnok esélyes!LG írta:Sztem azért ez az eredmény, mert a cselzi még csak pár éve van az elitbe, igy sokkal kevesebb szurkoloja van, mint a Munak, Arsenalnak vagy a Poolna, ráadásul sokan utálják is Abramovics végett.Scorpio írta:Melyik vicc oldalon volt
Sztem azért ez az eredmény, mert a cselzi még csak pár éve van az elitbe, igy sokkal kevesebb szurkoloja van, mint a Munak, Arsenalnak vagy a Poolna, ráadásul sokan utálják is Abramovics végett.Scorpio írta:Melyik vicc oldalon volt
1. Legalább vannak olyanok, akik nem becsülik le az Arsenalt. De reálisabb a 3. helygajeraro írta:Mu:54%
Arsenal:19%
Liverpool:14%
Chelsea:13%
Vicc...ha ez lesz akkor lefutom a maratont Krojfalgajeraro írta:Egy kis érdekesség:
Az egyik birt újság szerint az esélyek a bajnoki címre vagyis az olvasok szerint:
Mu:54%
Arsenal:19%![]()
![]()
![]()
Chelsea:13%![]()
Hmm... Valóban érdekes, és bármennyire nem komálom én még mindig a Chelsea-t tenném a 2. helyre és a Poolt a 3-ra.gajeraro írta:Egy kis érdekesség:
Az egyik birt újság szerint az esélyek a bajnoki címre vagyis az olvasok szerint:
Mu:54%
Arsenal:19%![]()
![]()
![]()
Chelsea:13%![]()