Várhidi szerint...varga tamás írta:Szabi még a magyar válogatottba sem fér be.

Várhidi szerint...varga tamás írta:Szabi még a magyar válogatottba sem fér be.
Mondjuk igazából ez a hír a Humor topicba való.LG írta:azért állat lenne![]()
Komolyan mondom, ez vicc, az évezred vicce. Még az is abnormális dolog, hogy egy ilyen játékosnak a neve felmerül egy nagy csapatnál. Hát, nagyon nagy bajok lehetnek odaát, ha már Huszti is célkeresztbe került. És ha belegondolok, Szabi még a magyar válogatottba sem fér be. Most csak egy a kérdés: vagy mi vagyunk ilyen qumma erősek, vagy a real madridot vezetik bohócok és dilettánsok. A döntést mindenkire magára bízom...noname írta:nem lövöm le a poént.Olvassátok el!
Ezt mi már régóta tudjuk!ElRamos írta:Már tiszta vicc amit a drága vezetőségünk művel.
Én már úgy vagyok vele, hogy mind1 hogy melyik, csak jöjjön. Már tiszta vicc amit a drága vezetőségünk művel. Robben vagy Quaresma, mind1, csak jöjjön már az egyik!!!de quaresma kőből van, robben meg üvegből. ez sem mindegy.
Sztem isFCB_gábor írta:Robben sokkal jobb játékos. Több gól, több gólpassz, ráadásul angliában nem az acélos portugál ligában.Game90 írta:Quaresmával nagyon jól járna a Real, hiába kerülne 40 millióba, sztem Robbent oda-vissza veri játéktudásbanDrenthe meg 8 milliót nem ér, nem hogy 18-at...
Nagy nehezen rádtalált az FBI, de megérte...zizou fan írta:Örülök, hogy tisztában vagy az életutammal! Komolyan! Grat!
ez egy barca vs. real beszélgetésBarcaforever írta:Mi ez a nagy realfan vonulás itt?![]()
Szerintem unatkoznak, irigykednek ránk, és qummára idegesek. A madridistán csak azt olvassák, hogy már a kutya sem hajlandó a margit mezébe bújni, hát idejönnek indulatokat kelteni, lázítani, kizökkenteni minket biztos nyugalmunkból. Mindegy, jöjjenek, számomra úgyis csak persona non gratá-k.Barcaforever írta:Mi ez a nagy realfan vonulás itt?![]()
Mostanság olyan jó volt a ez a topic, de úgy látom lassan megint zárolva lesz.
Nem emlékszem, hogy hisztiztem volna, mindegy, téma lezárva.Boixos írta:zizou fan, okés, csak akkor azt nem értem, h miért kezdtél el hisztizni, amikor a tiéddel ellentétes véleményeket olvastál zidaneról...
na mindegy, egyébként sem fikázták a kedvencedet, azért itt sem hülye mindenki amigo. a nyilvánvaló tudást evidens, h elismerik az emberek.
többek között én sem véletlenül írtam ezt:a mezetek feliratához, ha jól tudom annyi köze van a madridista blatternek, h ő találta ki ezt ilyen formában, legalábbis az ő szájából lehetett hallani, mielőtt felkerült a varrás. nyilván az elért eredményeitek miatt fogalmazta ezt meg így....zidane, ronaldinho és rivaldo is egy-egy külön kategória a futballisták között. az már részletkérdés, h kinek ki a kedvence, ezek a szubjektív dolgok semmit sem vonnak le a zsugások tudásából.
de lehet, h rosszul emlékszem, bár valamiért nagyon úgy rémlik, h így volt a dolog...
a mezetek feliratához, ha jól tudom annyi köze van a madridista blatternek, h ő találta ki ezt ilyen formában, legalábbis az ő szájából lehetett hallani, mielőtt felkerült a varrás. nyilván az elért eredményeitek miatt fogalmazta ezt meg így....zidane, ronaldinho és rivaldo is egy-egy külön kategória a futballisták között. az már részletkérdés, h kinek ki a kedvence, ezek a szubjektív dolgok semmit sem vonnak le a zsugások tudásából.
Én értettem amit mondtál. Annyi IQ-t még csináltak nekem. A palacsintát pedig szeretem, nemsoká sülni is fog.varga tamás írta:zizou: úgy látom, továbbra sem érted miért hoztam fel a Newton-példát, akkor most felvilágosítalak. Newton törvényei axiómák, azaz bizonyítást nem igénylő törvényszerűségek. Te, pedig hasonló módon kinyilatkoztattad, hogy márpedig Zidane a 21. század legjobb focistája, magyarázat és érvek kapcsolása nélkül. Azaz: axiómaként kellene kezelnünk ezt a példát. Én, nem teszem, mert nem értek vele egyet, és sztem sokan vagyunk így ezzel. És nem azért, mert a realban játszott, hanem objektív okokból. Pl. súlyos sportszerűtlenségei, alattomos stílusa, és felsőbbrendűséget sugalló egója miatt. Ennyi. Ha pedig nem bírod a kritikát és a vitát, vissza lehet térni a madridistára, a sajátjaid köré. Ott nem lesz részed helyreigazításban, ellenvélemények olvasásában. Nem kötelező a palacsintaevés.zizou fan írta:Szegény zizou fan nem gondolta át eddigi egy éves fizikatanulmányait. Csupán egy másik hasonlóan nagy embert akartam mondani. Ennyi.
Kovinho: ez legyen a legnagyobb örömöd idén.
Én nem akadtam ki semmin, pusztán tisztáztam a dolgokat. Én senkitől sem vártam el, hogy egyetértsem velem, hogy Zizout istenítsék, azt meg főleg nem. Ennek ellenére többen ezt állították, ezért mertem szövegértési problémákra következtetni, de nyilván tévedtem.Boixos írta:zizou fan, arról szól a dal, h okés, h leírtad a véleményedet, csak rossz helyen tetted ezt, legalábbis olyan helyen, ahol nem feltétlenül gondolkoznak ugyanúgy erről, mint ahogy te, és ennek hangot is szoktak adni. ezen akadtál ki.
szövegértési problémák lennének?
zizou: úgy látom, továbbra sem érted miért hoztam fel a Newton-példát, akkor most felvilágosítalak. Newton törvényei axiómák, azaz bizonyítást nem igénylő törvényszerűségek. Te, pedig hasonló módon kinyilatkoztattad, hogy márpedig Zidane a 21. század legjobb focistája, magyarázat és érvek kapcsolása nélkül. Azaz: axiómaként kellene kezelnünk ezt a példát. Én, nem teszem, mert nem értek vele egyet, és sztem sokan vagyunk így ezzel. És nem azért, mert a realban játszott, hanem objektív okokból. Pl. súlyos sportszerűtlenségei, alattomos stílusa, és felsőbbrendűséget sugalló egója miatt. Ennyi. Ha pedig nem bírod a kritikát és a vitát, vissza lehet térni a madridistára, a sajátjaid köré. Ott nem lesz részed helyreigazításban, ellenvélemények olvasásában. Nem kötelező a palacsintaevés.zizou fan írta:Szegény zizou fan nem gondolta át eddigi egy éves fizikatanulmányait. Csupán egy másik hasonlóan nagy embert akartam mondani. Ennyi.
Kovinho: ez legyen a legnagyobb örömöd idén.
Örülök, hogy tisztában vagy az életutammal! Komolyan! Grat!Game90 írta:Ti most egy olyan gyerekkel vitatkoztok, aki 3 éve követi a focit és Zidane - b*zi (már bocsánat...)![]()
Ronaldinho vs Zidane (a zene is jó benne, Dr Dre alap):
http://www.youtube.com/watch?v=O5OpaklUYyo