Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyelj,elfogadom a Te változatod,nem győzködlek,Te se tedd akkor Velem,és akkor lezárhatjuk a vitát...meggyőzni nem fogsz,én sem Téged...akkorAttya írta:ha ez a futam nem magyarországon lett volna akkor azt mondom lehet, h hüeséget beszélnek de ez itt volt és itt sok magyar fül van nyitva és több infót kaphatnak a magyar tv-sek!
Sőt a rádióbeszélgetések is bizonyítják, hogy Hamilton nem követte a taktikát. Ellent mondott a csapatnak. A csapat pont ezért kapott büntit, mert kidolgozott taktika volt, melyben ezúttal Alonso élvezhetett volna egy kis előnyt. Pedig mindenütt így megy...ozsimiki írta:Mindjárt megkeresem,h miért neked...Kralo írta:Nem lennék cinikus, ha te sem lennél az. 1-2 napja volt egy hsz-ed, amire még reagálni se tudtam, mert nem tudom mit akartál azzal. Illetve igen, de miért felém írtad?![]()
A McLaren hivatalos közleményében is szerepelt a Hamilton ügy. Sőt képek is vannak Hamilton és Denis összeveszéséről.
![]()
Ez mind szép ,és jó,csakhogy másról vitáztunk,és nem írtam,h Hamival nem veszett össze...elbeszélsz mellettem
te szerencsétlen, ha Dávid is + czollner is azt mondja és te Dávidot elismered akkor most miröl beszélünk!!!??ozsimiki írta:Dávid Sándor az,de Czollnert mi alapján sorolod ideAttya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!! ÉS ÖK AZÉRT JOBBAN ÉRTIKA DOLGUKAT MINT TE ÉS IGENIS SZAKTEKINTÉLYEK!! mondj vkit itt magyarországon aki jobban ért hozzá, rajtad kivül!!!??!!Nehogymár ne tűnjön fel neked,h miket csinál közvetítés alatt
![]()
![]()
Amúgy Wéber sokkal többet ért hozzá mint a Gyula...de elég ha halgatod őt...
Én nem vagyok szaktekintély,csupán szurkoló,és F1 rajongóAhogy Te is,és amíg nem állítok mást,addig ne gyere marhaságokkal...
látom te a magad kis világán nem látsz túl! szatyorban élsz! ők azért csak nem ferdítik el az igazságot, h a kedvenc pilótájukat jobb szinben tüntessék fel a tv-nézők elött!!ozsimiki írta:Igazad van,Czollner kifejezetten csak a tényeket közli mindig,Attya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!!![]()
Véretlenül sem számít,h mennyire bírja Alonsot...ugyanmár... személyeskedni azért nem kell
Mindjárt megkeresem,h miért neked...Kralo írta:Nem lennék cinikus, ha te sem lennél az. 1-2 napja volt egy hsz-ed, amire még reagálni se tudtam, mert nem tudom mit akartál azzal. Illetve igen, de miért felém írtad?![]()
A McLaren hivatalos közleményében is szerepelt a Hamilton ügy. Sőt képek is vannak Hamilton és Denis összeveszéséről.
Dávid Sándor az,de Czollnert mi alapján sorolod ideAttya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!! ÉS ÖK AZÉRT JOBBAN ÉRTIKA DOLGUKAT MINT TE ÉS IGENIS SZAKTEKINTÉLYEK!! mondj vkit itt magyarországon aki jobban ért hozzá, rajtad kivül!!!??!!
Igazad van,Czollner kifejezetten csak a tényeket közli mindig,Attya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!!
Attya írta:Asszem Dávid Sándor volt az aki ezt mondta Collner gyuszi barátunkal egyetemben a Sport Kllubbon F1 magazinban! ök azok az emberek akinek hitelt adoka a szavukra és ők váltig állították, h Hamilton volt az egésznek a kirobbantója és Alonso nem magátol maradt 10 másodpercel tovább a boxban
Ezektől tartóztatnád magad,és normálisan lehetne vitatkozni,de így...Kralo írta:Kire lett minden kenve? Alonsora. Ki jött ki jól a helyzetből? Hamilton. Kire volt jobban kiakadva verseny után Denis? Hamiltonra. Ezek csak a tények.ozsimiki írta:Persze kenjünk mindent a mérnökre...szegény Alonso csak engedelmeskedett![]()
Kérnék egy linket,ami ezt maxra alátámassza...mert ellenkezőjét annál több minden
Ha a mérnök a gecó,miért Alonsora haragszik mindenki, Ő miért nem áll szóba a többiekkel,miért nézük levegőnek azóta? Stb,stb,stb...ámítsátok magatokat ezzel a mérnök dumával...bár szhar érzés lehet,h a kedvencről ilyenek derülnek ki,én már csak tudom....viszont legalább nem saját kenyéradójával cseszik ki folyamatosan....
Sportszerűtlen volt Alonso tette, de oka volt. Leírtam, ha esze van másképp cselekszik.
A közvéleményt meg lesz@rom a média úgy alakítja, ahogy akarja.
Még a végén a kémbotrányt is Alonsora fogod.
Kire lett minden kenve? Alonsora. Ki jött ki jól a helyzetből? Hamilton. Kire volt jobban kiakadva verseny után Denis? Hamiltonra. Ezek csak a tények.ozsimiki írta:Persze kenjünk mindent a mérnökre...szegény Alonso csak engedelmeskedett![]()
Kérnék egy linket,ami ezt maxra alátámassza...mert ellenkezőjét annál több minden
Ha a mérnök a gecó,miért Alonsora haragszik mindenki, Ő miért nem áll szóba a többiekkel,miért nézük levegőnek azóta? Stb,stb,stb...ámítsátok magatokat ezzel a mérnök dumával...bár szhar érzés lehet,h a kedvencről ilyenek derülnek ki,én már csak tudom....viszont legalább nem saját kenyéradójával cseszik ki folyamatosan....
Nálam sokkal objektívabb,HÍRESSÉGEK mondják az én véleményemet..tiedet kikKralo írta:Ne feledd ellendrukker vagy, objektívan te se tudsz ítélkezni a spanyol felett. Alonso állította válaszút elé a McLarent. ÉBRESZTŐŐŐŐ!ozsimiki írta:
Ekkora egy elvakultat mint te![]()
Hamilton kezdte,de nem patkány módón mint a spanyol kedvenced....spanyolhonon kívűl mindenki rühelli szinte,meg is érdemli! Az a beképzelt angol jóval simábban vezetne a spanyol előtt,ha nem törik szét alatta a gép az elmúlt futamon...
Ron Dennis meg igenis haragúdott a spanyolra,különben mi a falloszért adna szabad utat neki,ha távozni akarna![]()
![]()
![]()
ÉBRESZTŐŐŐŐ
![]()
![]()
![]()
Alonso patkányságra DENNIS nagyon is kivolt...Hamilton is húzott egy nem szépet,de össze sem lehet hasonlítani a spanyol tettével!
Ne feledd ellendrukker vagy, objektívan te se tudsz ítélkezni a spanyol felett. Alonso állította válaszút elé a McLarent. ÉBRESZTŐŐŐŐ!ozsimiki írta:
Ekkora egy elvakultat mint te![]()
Hamilton kezdte,de nem patkány módón mint a spanyol kedvenced....spanyolhonon kívűl mindenki rühelli szinte,meg is érdemli! Az a beképzelt angol jóval simábban vezetne a spanyol előtt,ha nem törik szét alatta a gép az elmúlt futamon...
Ron Dennis meg igenis haragúdott a spanyolra,különben mi a falloszért adna szabad utat neki,ha távozni akarna![]()
![]()
![]()
ÉBRESZTŐŐŐŐ
![]()
![]()
![]()
Alonso patkányságra DENNIS nagyon is kivolt...Hamilton is húzott egy nem szépet,de össze sem lehet hasonlítani a spanyol tettével!
ezek a dumák már jöttek! Amikor észlelte,h nem fekszik le neki,mint FisichoBoixos írta:ezekkel a hisztijeivel csak azt bizonyítja alonso, h abszolút nem tisztességes sportember. miért nem harcol? mit szemétkedik? ennyit tud?
nemsokára jönnek majd azok a dumák is, h jobban nyomják a fiatal gyereket a csapatnál, mint őt. őt, aki az aktuális világbajnok... egy 13 éves gyerek ellenében... ugyanmár...
ennyire nehéz lenne benyelni neki, h szarabb, mint az angol?
Ekkora egy elvakultat mint teAttya írta:nem szidta le alonsot!!!! ezt elég egyértelmüen lehetett látni!!! és ez nem kitaláció amit írtam!!! Hamilton felrugta a taktikát ezt nyílt titok és ami az időmérön történt az nem Alonso ötlete volt az is tuti!