Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.09. 01:27:46

Komáim!
Érdekesen csűritek a mondandót a Dávid kontra Czollner-ügyben!
Dávid Sándor egy már nyugdíjas, dörzsölt és felettébb tapasztalt
kommentátor, aki ott volt a Magyar Televízió kezdeti közvetítéseinél
is, tele rengeteg tapasztalattal, megérzéssel és akire még a
magyar nyelvű Eurosport is lecsapott.
Most ne foglalkozzunk azzal, hogy Vitár Róbertre is!
Szóval Dávid Sándor még mindig figyeli az eseményeket,
naprakész, nem lehet olyant mondani neki, ami újnak
hasson, mert mindenre kész válasza van.
Czollner Gyula pedig viszonylag "friss hús", aki amellett,
hogy kommentátor az F1-közvetítéseken, amellett aktív
versenyző is ugyanúgy, mint a Véber Gábor.
Szépen lassan a Czollner-Véber páros átveszi a stafétát
Palik Lászlótól, aki attól függetlenül, hogy milyen stílusú
F1-kommentátor, attól függetlenül vérprofi módon vezényelte
le a mostani versenyhétvégét is!
Maga Bernie Ecclestone mondja mindig, hogy ha ideér a
világbajnokság itt már neki semmi dolga, mert itt minden teljesen
készen áll a versenyhétvégére.
A Hungaroring klasszikus helyszínné vált, Dávid Sándor klasszikus
kommentátor, Czollner Gyula pedig majd az lesz!
Ti pedig, akik itt F1-témák ürügyén oly' nagyon vehemensen
értekeztek egymással, ha 25.-én találkoztok, remélem nem
lesz fogak vicsorgatása és hiriges bokszmeccs!
Különben szétoszlatlak Benneteket!!!
Írta ezt Krojf, a tömegoszlató vízágyú.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.09. 00:14:09

Czollner Gyulát szaktekintélyként említeni felelőtlenség volt. :D Ám ő, akkor már megkapta a közleményt, és akármekkora Alonso fan, nem kitalált történeteket mesélt Hamilton kiskirály cselekvéseiről.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:32:53

Attya írta:ha ez a futam nem magyarországon lett volna akkor azt mondom lehet, h hüeséget beszélnek de ez itt volt és itt sok magyar fül van nyitva és több infót kaphatnak a magyar tv-sek!
Figyelj,elfogadom a Te változatod,nem győzködlek,Te se tedd akkor Velem,és akkor lezárhatjuk a vitát...meggyőzni nem fogsz,én sem Téged...akkor :?:

Szerintem a tény tény marad: Hamilton kezdte :arrow: Igaz! Alonso sokkal khetsegebb módszerrel visszaadta :arrow: IGAZ! (és nem a mérnökre kell kenni,SZERINTEM!!!,na meg...de inkább nem folytatom mert megint kezdjük előről)

Szóval: Dennis dühös mindkettőre,Hamira mert bünti (amiben Alonso is benne volt!!!),Alonsóra a tette miatt szintén...(Nálam,és sokaknál ez jelentősen dúrvább eset!!)

Alonso népszerűsége a béka segge alá esett,ez van! És mivel nem bírom,(okom van rá) ennek örülök 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.08. 23:27:39

ozsimiki írta:
Kralo írta:Nem lennék cinikus, ha te sem lennél az. 1-2 napja volt egy hsz-ed, amire még reagálni se tudtam, mert nem tudom mit akartál azzal. Illetve igen, de miért felém írtad? :o

A McLaren hivatalos közleményében is szerepelt a Hamilton ügy. Sőt képek is vannak Hamilton és Denis összeveszéséről.
Mindjárt megkeresem,h miért neked...
:wink:

Ez mind szép ,és jó,csakhogy másról vitáztunk,és nem írtam,h Hamival nem veszett össze...elbeszélsz mellettem :wink:
Sőt a rádióbeszélgetések is bizonyítják, hogy Hamilton nem követte a taktikát. Ellent mondott a csapatnak. A csapat pont ezért kapott büntit, mert kidolgozott taktika volt, melyben ezúttal Alonso élvezhetett volna egy kis előnyt. Pedig mindenütt így megy...
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.08. 23:26:43

ha ez a futam nem magyarországon lett volna akkor azt mondom lehet, h hüeséget beszélnek de ez itt volt és itt sok magyar fül van nyitva és több infót kaphatnak a magyar tv-sek!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:21:54

Attya hidd csak azt akkor :wink: Te azt gondolod,én meg mást...de kérlek értelmezdd már amit írok :wink: Dávid Sanyi elismerem ,h nagyon vágja,de Czollnert ne említsük már egy lapon vele :wink:

Szerencsétlen max te vagy,de te nagyon :wink: (nem akarok személyeskedni,de te sem tedd,már írtam :wink: ), Dávid Sanyi azért bírja Alonsot,mert mer előzni,és tesz is érte,ezt el is ismerem...Czollner véleményére meg ne igen addj Alonsoval kapcsban :wink:

Amúgy akármennyire is tisztelem D.S.-t szerintem csak jobban vágják a Mostani F1es közegben tartozkodó Volt F1-sek,mint Ő itthonról,h mi is lehetett,stb...vagy ebbe is belekötsz :?: :idea: :roll:
Kép
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.08. 23:21:53

ozsimiki írta:
Attya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!! ÉS ÖK AZÉRT JOBBAN ÉRTIKA DOLGUKAT MINT TE ÉS IGENIS SZAKTEKINTÉLYEK!! mondj vkit itt magyarországon aki jobban ért hozzá, rajtad kivül!!!??!!
Dávid Sándor az,de Czollnert mi alapján sorolod ide :?: Nehogymár ne tűnjön fel neked,h miket csinál közvetítés alatt :idea: :idea: :idea: Amúgy Wéber sokkal többet ért hozzá mint a Gyula...de elég ha halgatod őt...

Én nem vagyok szaktekintély,csupán szurkoló,és F1 rajongó :wink: Ahogy Te is,és amíg nem állítok mást,addig ne gyere marhaságokkal... :wink:
te szerencsétlen, ha Dávid is + czollner is azt mondja és te Dávidot elismered akkor most miröl beszélünk!!!??
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.08. 23:20:12

ozsimiki írta:
Attya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!!
Igazad van,Czollner kifejezetten csak a tényeket közli mindig, :wink: :D Véretlenül sem számít,h mennyire bírja Alonsot...ugyanmár... személyeskedni azért nem kell :wink:
látom te a magad kis világán nem látsz túl! szatyorban élsz! ők azért csak nem ferdítik el az igazságot, h a kedvenc pilótájukat jobb szinben tüntessék fel a tv-nézők elött!!
DECO
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:20:03

Kralo írta:Nem lennék cinikus, ha te sem lennél az. 1-2 napja volt egy hsz-ed, amire még reagálni se tudtam, mert nem tudom mit akartál azzal. Illetve igen, de miért felém írtad? :o

A McLaren hivatalos közleményében is szerepelt a Hamilton ügy. Sőt képek is vannak Hamilton és Denis összeveszéséről.
Mindjárt megkeresem,h miért neked...
:wink:

Ez mind szép ,és jó,csakhogy másról vitáztunk,és nem írtam,h Hamival nem veszett össze...elbeszélsz mellettem :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:17:17

Attya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!! ÉS ÖK AZÉRT JOBBAN ÉRTIKA DOLGUKAT MINT TE ÉS IGENIS SZAKTEKINTÉLYEK!! mondj vkit itt magyarországon aki jobban ért hozzá, rajtad kivül!!!??!!
Dávid Sándor az,de Czollnert mi alapján sorolod ide :?: Nehogymár ne tűnjön fel neked,h miket csinál közvetítés alatt :idea: :idea: :idea: Amúgy Wéber sokkal többet ért hozzá mint a Gyula...de elég ha halgatod őt...

Én nem vagyok szaktekintély,csupán szurkoló,és F1 rajongó :wink: Ahogy Te is,és amíg nem állítok mást,addig ne gyere marhaságokkal... :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:15:51

Attya írta:ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!!
Igazad van,Czollner kifejezetten csak a tényeket közli mindig, :wink: :D Véretlenül sem számít,h mennyire bírja Alonsot...ugyanmár... személyeskedni azért nem kell :wink:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.08. 23:15:50

Eddig meg évekig hallgattuk Palik ömlengését Schumiról. :D

Kimi drukker kommentátor miért nincs? :roll: :)
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.08. 23:14:25

Nem lennék cinikus, ha te sem lennél az. 1-2 napja volt egy hsz-ed, amire még reagálni se tudtam, mert nem tudom mit akartál azzal. Illetve igen, de miért felém írtad? :o

Attya
Jugador d'estrella

2007.08.08. 23:13:40

ember, ezek nem azt beszélik amit a szivük diktál!!! csak a tényeket közlik és nem azt, h éppen kinek drukkolnak, OKOSTOJÁS!!! ÉS ÖK AZÉRT JOBBAN ÉRTIKA DOLGUKAT MINT TE ÉS IGENIS SZAKTEKINTÉLYEK!! mondj vkit itt magyarországon aki jobban ért hozzá, rajtad kivül!!!??!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attya 2007.08.08. 23:15:22-kor.
DECO
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:10:58

Attya írta:Asszem Dávid Sándor volt az aki ezt mondta Collner gyuszi barátunkal egyetemben a Sport Kllubbon F1 magazinban! ök azok az emberek akinek hitelt adoka a szavukra és ők váltig állították, h Hamilton volt az egésznek a kirobbantója és Alonso nem magátol maradt 10 másodpercel tovább a boxban
:lol: :lol: Ő aztán nagy szaktekintély...Dávid Sanyi meg azért bírja,mert ő próbál előzni (ezt el is ismerem)másért nem annyira...

Czollnerről meg köztudott,h Alonso fan,nem is kicsi...szegény Palikra (jó azért nem sajnálom nagyon :D)körönként ráélvez,ha a spanyol vezet,ha nem ő,akkor csak 3körönként :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 23:09:13

Kralo írta:
ozsimiki írta:Persze kenjünk mindent a mérnökre...szegény Alonso csak engedelmeskedett :roll: :roll: Kérnék egy linket,ami ezt maxra alátámassza...mert ellenkezőjét annál több minden :wink: Ha a mérnök a gecó,miért Alonsora haragszik mindenki, Ő miért nem áll szóba a többiekkel,miért nézük levegőnek azóta? Stb,stb,stb...ámítsátok magatokat ezzel a mérnök dumával...bár szhar érzés lehet,h a kedvencről ilyenek derülnek ki,én már csak tudom....viszont legalább nem saját kenyéradójával cseszik ki folyamatosan....
Kire lett minden kenve? Alonsora. Ki jött ki jól a helyzetből? Hamilton. Kire volt jobban kiakadva verseny után Denis? Hamiltonra. Ezek csak a tények.

Sportszerűtlen volt Alonso tette, de oka volt. Leírtam, ha esze van másképp cselekszik.

A közvéleményt meg lesz@rom a média úgy alakítja, ahogy akarja.

Még a végén a kémbotrányt is Alonsora fogod.
Ezektől tartóztatnád magad,és normálisan lehetne vitatkozni,de így... :roll:
Nem szokásom olyat írni csak azért mert rühellem,amiben semmi igazság nincs...te is tudod,és láthatod... :wink: szóval ne legyél már cinikus :roll:

Nem közvéleményről beszéltem kifejezetten,hanem volt F1esekről,akiknek kicsit többet nyom a lattba a szavuk,mint pár elvakúlt rajongóé...meg hüle újságíróé...

Utcsó része ennek a vitának:
Schumacher húzásai ugyanilyen dúrvák voltak,mikor nem ISMERTEM EL? Mindig elismertem!
Nem azt akarom,h válts kedvencet,stb,...de mi a rákért nehéz leírni,h a kedvenced úgy viselkedett mint egy utcsó senki... :?: Írod,h sportszerűtlen volt,te így írod le,mert bírod őt,akkor ne lepődj meg,h aki rühelli meg úgy írja le,h Patkány,gerinctelen féreg,stb,stb,stb :wink:
Kép
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.08. 23:04:25

Asszem Dávid Sándor volt az aki ezt mondta Collner gyuszi barátunkal egyetemben a Sport Kllubbon F1 magazinban! ök azok az emberek akinek hitelt adoka a szavukra és ők váltig állították, h Hamilton volt az egésznek a kirobbantója és Alonso nem magátol maradt 10 másodpercel tovább a boxban
DECO
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.08. 23:04:03

ozsimiki írta:Persze kenjünk mindent a mérnökre...szegény Alonso csak engedelmeskedett :roll: :roll: Kérnék egy linket,ami ezt maxra alátámassza...mert ellenkezőjét annál több minden :wink: Ha a mérnök a gecó,miért Alonsora haragszik mindenki, Ő miért nem áll szóba a többiekkel,miért nézük levegőnek azóta? Stb,stb,stb...ámítsátok magatokat ezzel a mérnök dumával...bár szhar érzés lehet,h a kedvencről ilyenek derülnek ki,én már csak tudom....viszont legalább nem saját kenyéradójával cseszik ki folyamatosan....
Kire lett minden kenve? Alonsora. Ki jött ki jól a helyzetből? Hamilton. Kire volt jobban kiakadva verseny után Denis? Hamiltonra. Ezek csak a tények.

Sportszerűtlen volt Alonso tette, de oka volt. Leírtam, ha esze van másképp cselekszik.

A közvéleményt meg lesz@rom a média úgy alakítja, ahogy akarja.

Még a végén a kémbotrányt is Alonsora fogod.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 22:53:50

Kralo írta:
ozsimiki írta:
Ekkora egy elvakultat mint te :wink: :) Hamilton kezdte,de nem patkány módón mint a spanyol kedvenced....spanyolhonon kívűl mindenki rühelli szinte,meg is érdemli! Az a beképzelt angol jóval simábban vezetne a spanyol előtt,ha nem törik szét alatta a gép az elmúlt futamon...

Ron Dennis meg igenis haragúdott a spanyolra,különben mi a falloszért adna szabad utat neki,ha távozni akarna :?: :idea: :idea: :idea: ÉBRESZTŐŐŐŐ :!: :!: :wink:

Alonso patkányságra DENNIS nagyon is kivolt...Hamilton is húzott egy nem szépet,de össze sem lehet hasonlítani a spanyol tettével!
Ne feledd ellendrukker vagy, objektívan te se tudsz ítélkezni a spanyol felett. Alonso állította válaszút elé a McLarent. ÉBRESZTŐŐŐŐ!
Nálam sokkal objektívabb,HÍRESSÉGEK mondják az én véleményemet..tiedet kik :?: :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 22:52:41

Persze kenjünk mindent a mérnökre...szegény Alonso csak engedelmeskedett :roll: :roll: Kérnék egy linket,ami ezt maxra alátámassza...mert ellenkezőjét annál több minden :wink: Ha a mérnök a gecó,miért Alonsora haragszik mindenki, Ő miért nem áll szóba a többiekkel,miért nézük levegőnek azóta? Stb,stb,stb...ámítsátok magatokat ezzel a mérnök dumával...bár szhar érzés lehet,h a kedvencről ilyenek derülnek ki,én már csak tudom....viszont legalább nem saját kenyéradójával cseszik ki folyamatosan....
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.08. 22:49:37

ozsimiki írta:
Ekkora egy elvakultat mint te :wink: :) Hamilton kezdte,de nem patkány módón mint a spanyol kedvenced....spanyolhonon kívűl mindenki rühelli szinte,meg is érdemli! Az a beképzelt angol jóval simábban vezetne a spanyol előtt,ha nem törik szét alatta a gép az elmúlt futamon...

Ron Dennis meg igenis haragúdott a spanyolra,különben mi a falloszért adna szabad utat neki,ha távozni akarna :?: :idea: :idea: :idea: ÉBRESZTŐŐŐŐ :!: :!: :wink:

Alonso patkányságra DENNIS nagyon is kivolt...Hamilton is húzott egy nem szépet,de össze sem lehet hasonlítani a spanyol tettével!
Ne feledd ellendrukker vagy, objektívan te se tudsz ítélkezni a spanyol felett. Alonso állította válaszút elé a McLarent. ÉBRESZTŐŐŐŐ!
Kralo
Entrenador del Barça

2007.08.08. 22:46:40

Attya van benne némi igazság, amit írsz. De azt nem hiszem, hogy Denis kérésére lett ezáltal büntetve Hamilton. Csupán Alonso mérnöki gárdája így adta vissza azt, hogy borult a taktikájuk. Egy biztos tuti nem Alonso számolta ki fejben, hogy így lemarad Hamilton, mert akkor Nobel díjat adnék neki.
Ha van egy kis esze Alonsonak, akkor az időmérőn nem adja vissza , amit Hamiltontól kapott. Így a 2. hely tuti sőt szerintem az első is esélyes volt, nagy kör volt, amit ment. A közvélemény nem szídta volna a szokásos módon, és csapaton belül is jobban támogatnák az elkövetkezőekben. Azt nem tudom, hogy lehet-e ilyen kérésnél ellent mondani a mérnöknek...

Hajrá Alonso!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 22:43:05

Boixos írta:ezekkel a hisztijeivel csak azt bizonyítja alonso, h abszolút nem tisztességes sportember. miért nem harcol? mit szemétkedik? ennyit tud?
nemsokára jönnek majd azok a dumák is, h jobban nyomják a fiatal gyereket a csapatnál, mint őt. őt, aki az aktuális világbajnok... egy 13 éves gyerek ellenében... ugyanmár...
ennyire nehéz lenne benyelni neki, h szarabb, mint az angol?
ezek a dumák már jöttek! Amikor észlelte,h nem fekszik le neki,mint Fisicho :wink: (Tudom Kralo EGYSZER kanadában majdnem felkente a falra,és nem engedte el...húhúúú mekkora tett :shock: :) )

És nem csak ebben az évben ilyen..első vmirevaló évében,(amikor már jó kocsi volt alatta) egyből lefikázta az összes TŐLE sokkal,de sokkal nagyobb pilótát: Senna,Mika,Schumi,na akkor rühelltem meg...majd pedig a Renaultba is belemart,amikor hibáztak...ennyit erről a hisztis lotyóról :wink:

Kralotól már most elnézést a szavakért,de így érzem...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 22:40:00

Attya írta:nem szidta le alonsot!!!! ezt elég egyértelmüen lehetett látni!!! és ez nem kitaláció amit írtam!!! Hamilton felrugta a taktikát ezt nyílt titok és ami az időmérön történt az nem Alonso ötlete volt az is tuti!

Kép
doki
Entrenador del Barça

2007.08.08. 22:39:27

Ha igaz lenne az elméleted Attya,akkor Ron ünnepelte volna a rajtelsőséget legalább egy mosollyal,de nagyon nem ez történt...... :roll:
Válasz küldése