Kralo írta:ozsimiki írta:Persze kenjünk mindent a mérnökre...szegény Alonso csak engedelmeskedett

Kérnék egy linket,ami ezt maxra alátámassza...mert ellenkezőjét annál több minden

Ha a mérnök a gecó,miért Alonsora haragszik mindenki, Ő miért nem áll szóba a többiekkel,miért nézük levegőnek azóta? Stb,stb,stb...ámítsátok magatokat ezzel a mérnök dumával...bár szhar érzés lehet,h a kedvencről ilyenek derülnek ki,én már csak tudom....viszont legalább nem saját kenyéradójával cseszik ki folyamatosan....
Kire lett minden kenve? Alonsora. Ki jött ki jól a helyzetből? Hamilton. Kire volt jobban kiakadva verseny után Denis? Hamiltonra. Ezek csak a tények.
Sportszerűtlen volt Alonso tette, de oka volt. Leírtam, ha esze van másképp cselekszik.
A közvéleményt meg lesz@rom a média úgy alakítja, ahogy akarja.
Még a végén a kémbotrányt is Alonsora fogod.
Ezektől tartóztatnád magad,és normálisan lehetne vitatkozni,de így...
Nem szokásom olyat írni csak azért mert rühellem,amiben semmi igazság nincs...te is tudod,és láthatod...
szóval ne legyél már cinikus
Nem közvéleményről beszéltem kifejezetten,hanem volt F1esekről,akiknek kicsit többet nyom a lattba a szavuk,mint pár elvakúlt rajongóé...meg hüle újságíróé...
Utcsó része ennek a vitának:
Schumacher húzásai ugyanilyen dúrvák voltak,mikor nem ISMERTEM EL? Mindig elismertem!
Nem azt akarom,h válts kedvencet,stb,...de mi a rákért nehéz leírni,h a kedvenced úgy viselkedett mint egy utcsó senki...

Írod,h sportszerűtlen volt,te így írod le,mert bírod őt,akkor ne lepődj meg,h aki rühelli meg úgy írja le,h Patkány,gerinctelen féreg,stb,stb,stb

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.