Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos lesz vagyis van nála tehetségesebb nem hagytunk ki semmit...Meg most nem is ezen volt a hangsúly hogy oda kéne venni játékost ...ozsimiki írta:Ennyit Drentheről..pedig tehetséges kis playa...de nekem idén még nem kellett volnaMost már úgy néz ki,jövőre sem jön ide,sőt,sosem talán...
Tudtommal bárhol tud játszani a védelemben és a transfermarkt szerint is..barca99 írta:Aki főleg középhátvéd, esetleg jobbhátvéd...noname írta:Amúgy is van nekünk egy Olmonk.
Aki főleg középhátvéd, esetleg jobbhátvéd...noname írta:Amúgy is van nekünk egy Olmonk.
Minket nyugodtan haggyon ki.noname írta:Remélem jó sok gólt fog lőni Rossi.
Asszem Fülöp Márton elkezdhet magának új cspatot keresni, merthogy sok meccsen nem fog védeni, abban biztosak lehetünk.Game90 írta:A Sunderland pedig megvette Gordont a Heartstól 8 millió fontért. Asszem így ő lett a 3. legdrágább kapus Buffon és Peruzzi után.
Game90 írta:A Sunderland pedig megvette Gordont a Heartstól 8 millió fontért. Asszem így ő lett a 3. legdrágább kapus Buffon és Peruzzi után.
Hű, ő volt régen a "kedvencem"...Barcaforever írta:Van der Meydével mi van?Nagyon eltűnt, amióta az Interhez igazolt.Most hol van?
...csak nem sokat. Asszem sérült is voltÁdám02 írta:Evertonnál van és ha minden igaz tavaly a 7-es mezben játszott!
Evertonnál van és ha minden igaz tavaly a 7-es mezben játszott!el fuero írta:Szerintem még az Evertonnál van. De nem biztos.Barcaforever írta:Van der Meydével mi van?Nagyon eltűnt, amióta az Interhez igazolt.Most hol van?
Ezt a gólörömét viszont soha nem felejtem el:
Akkor láttam először tőle ezt amikor a Highburyben megverték 3-0ra az Arsenalt...