Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már 3-2Ádám02 írta:dvsc-zte 1-2...
És nagyon könnyen el is esik múlt heti meccsen 15-20 szor biztos elesett!antiimperialista írta:Ja.
Ebből az Urbán gyerekből még akár lehet is valami... Jól fedezi a labdát, és nagyon gólérzékeny.
Én meg jókor írtam be, kb. 1 perccel az egyenlítés előttÁdám02 írta:Én is jókor válaszolok amikor egyenlítenek!![]()
Hát, már az MTK vezet...Ádám02 írta:Vezet a DVTK!Brávó MTK!
Más sikerük ugysem lesz max hogy nem esnek ki!Atesz írta:Én örólnék is, ha ők nyernék.Ádám02 írta:Nem fogják komolyan venni vagy majd csak késöbb egy nem bírják a játékosok kettő nem sok értelme van csak az intertotó kupa ott meg ki akar szerepelni?!(ui:szerintem a Reac nyeri)
Én örólnék is, ha ők nyernék.Ádám02 írta:Nem fogják komolyan venni vagy majd csak késöbb egy nem bírják a játékosok kettő nem sok értelme van csak az intertotó kupa ott meg ki akar szerepelni?!(ui:szerintem a Reac nyeri)
Na akkor jól emlékeztem,h idáig nem voltLord Dragon írta:Ha jól tudom ez az MLSZ idei agyszüleményeel fuero írta:Magyar Ligakupa (jó tudni h van ilyen![]()
)
Egyébként meg szépen megy a Honvédnak itthon, éshát ugye ők maradtak már csak külföldön is...
Mintha szükség lenne rá...Game90 írta:Ez azért van, hogy a magyar játékosok hozzászokjanak a szerda-szombat ritmushoz![]()
Ez azért van, hogy a magyar játékosok hozzászokjanak a szerda-szombat ritmushozel fuero írta:Magyar Ligakupa (jó tudni h van ilyen![]()
):
Ha jól tudom ez az MLSZ idei agyszüleményeel fuero írta:Magyar Ligakupa (jó tudni h van ilyen![]()
)