Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azokkal én is sűrűn találkoztam kint, de szerintem a minőségéhez képest drága.mypeter írta:Nem eredeti, de mégis eredeti: Azaz official Barca termék, de nem az aktuális szponzor gyártmánya, hanem egy katalán cég csinálja. Rosszabb a minősége és a szám hamara lekopik. (én vettem ilyet a stadion előtt, közvetlenül a meccs előtt, hogy Messi mezben szurkolhassak a real ellen. Lőtt is Leo hármat!!!)
Ádám02 írta:Barátom volt kinn spanyolországban és talált mezeket 30 euróért az átszámítva kb 7500 forint nem tudom szerintem nem eredeti nem mertem megvetetni...vélemény?
Itt vagyok,itt vagyokEnrique írta:A-aa, nekem original kell.VictorValdes19 írta:am enrique testviiiir veszel egy régi barcűs üres mezt oszt elmész vele a váci úti tescoba és ott rányomják nekem is ugy csinálták a valdes mezemet![]()
Kerül amibe kerül.
A-aa, nekem original kell.VictorValdes19 írta:am enrique testviiiir veszel egy régi barcűs üres mezt oszt elmész vele a váci úti tescoba és ott rányomják nekem is ugy csinálták a valdes mezemet
Miki?Enrique írta:Köszi.ozsimiki írta:Enrique![]()
Haveromnak van minden évből (aszhem 1998-2006 ; ideit is beszerzi majd)...és Ő is útólag jutott hozzá párhoz,szóval megkérdem,hátha tud keríteni neked is![]()
![]()
![]()
Olyanban kéne megnyerni a bajnokságotcruyff írta:Volt már zöld is. Kékeszöld. Még a Cruyff-féle dreamteam idegenbeli meze volt. De ki látott már blanco-barca-t??????????????????????
Ez engem is érdekel!!!Enrique írta:Köszi.ozsimiki írta:Enrique![]()
Haveromnak van minden évből (aszhem 1998-2006 ; ideit is beszerzi majd)...és Ő is útólag jutott hozzá párhoz,szóval megkérdem,hátha tud keríteni neked is![]()
![]()
![]()
Így van. Még pedig abban az évben volt zöld színű az idegenbeli mezünk, mikor a PSG kiejtett minket a BL-ből: Párizsban 2-1-re kikaptunk, pedig Bakero egy fejesgóllal nekünk szerzett vezetést. Rég volt, szép volt, tán igaz se volt.cruyff írta:Volt már zöld is. Kékeszöld. Még a Cruyff-féle dreamteam idegenbeli meze volt. De ki látott már blanco-barca-t??????????????????????
Köszi.ozsimiki írta:Enrique![]()
Haveromnak van minden évből (aszhem 1998-2006 ; ideit is beszerzi majd)...és Ő is útólag jutott hozzá párhoz,szóval megkérdem,hátha tud keríteni neked is