2007.08.12. 11:44:33
Nézd Tamás! A nagyképűséggel talán egy picit túloztam, de jobb szó nem jött rá. Arra gondoltam, h sok esetben azt láttam tőle, hogy a szép és egyszerű fociról megfeletkezve, túlcifrázta a dolgokat, nehezebb megoldást választott...holott nem volt rá szükség. Ez nem annyira jó, de reménykedem benne h inkább a meccsek közönségének szólt, hiszen ez volt a cél, az Ázsiai közönség szórakoztatása. A tétmeccsektől kezdve viszont ezeket elegyíteni kéne a hasznossággal, és akkor ismét a régi Ronaldinhot láthatnánk.
Gondolok pl. arra, hogy bal szélen kapja a labdát, és már fogja 1 ember. Nem próbálja átcselezni magát, nem passzol tovább, holott lehetne, hanem megvárja amíg odamegy még 2 védő, h megmutassa, tőle nem lehet levenni a labdát. Nekem ez nem valami szimpatikus, remélem a bajnokságban ilyet nem látunk sokat tőle...
A játékkedve, sokszor már a cselei, és a passzai is valóban nagyon bíztatóak, és máris lényegesen jobb a helyzet szerintem, mint tavaly, csak megjegyeztem ezt az apróságot, ami ha eltűnne, talán ismét páratlan Ronaldinhot láthatnánk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila