2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem is rád értettem...LG írta:Én nem neveztem szánalmasnak őket, csak megjegyeztem h minden évben sok zst elköltenekSaviola, Metzelder ingyen nagy fogás, Sneijdertől én nem vagyok ugy elájulva, de lehet jo lex, Pepet meg Drenthet majd meglátjuk, belőlük is lehet akármi.
Ez igaz. Csakhogy, nem erről volt most szó.LG írta: De ők minden évben elköltenek majd egy százast
De ők minden évben elköltenek majd egy százastgrecki írta:Akkor számold össze légyszives, hogy mi mennyit költöttünk, és máris kijön a "meglepő" eredmény...Ádám02 írta: Az hogy ennyit költenek a játékosokra!
De mi olyan játékosokért adtunk akik érnek is valamit+ők egy játékossal kevesebbet vettek az náluk még 25millio.Nah akkor...grecki írta:Akkor számold össze légyszives, hogy mi mennyit költöttünk, és máris kijön a "meglepő" eredmény...Ádám02 írta: Az hogy ennyit költenek a játékosokra!
Az hogy ennyit költenek a játékosokra!grecki írta:Mi is, Ádám?Ádám02 írta:27 millió euró Snejder talán első értelmes igazolásuk de akkor is Szánalmas!![]()
Viszont én nagyon sokallom a 27 misit. Hollandiából ennyi pénzért nem szoktak vásárolni, még akkor sem, ha Sneijder komoly erősítésnek ígérkezik.
A mezről ne beszéljünk mert szerintem elég rosszul néz ki.Kiváncsi vagyok ki fog padozni?Mennyit költ még a real?És kit fog még odacsábítani?Azért 71 millióért vásárolni...grecki írta:Na, ennek nagyon nem örülök! Sajnos vele nagyon jól jártak, rossz lesz "habfehérben" látni...
Mi is, Ádám?Ádám02 írta:27 millió euró Snejder talán első értelmes igazolásuk de akkor is Szánalmas!![]()
Madrid írta:tudom, de akkorsem egyszerre. tehát ebben az évben nem 100 millát költöttünk hanem sokkal kevesebbet
tudom, de akkorsem egyszerre. tehát ebben az évben nem 100 millát költöttünk hanem sokkal kevesebbetDe ígyis úgyis 30 millát fizettek ki érte...
De ígyis úgyis 30 millát fizettek ki érte...Madrid írta:Pepe 5 részlet tehát most ,,csak,, 6 milla.