Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Détári is így keztde, aztán egyészen Görögországig menekült. (kb akkor születhettél...)VictorValdes19 írta:hát ja de a futballos résznél nem kell félnem naon mert én vok a csapatkapitány szóval eddig még sose hagyott ki a kezdőcsapatból a másik fronton meg majd meglátjuk....
dede csak az nem sikerültZozzy 5 írta:Múltkor nem egy másik lányt linkeltél be![]()
Nem zavart az minket...VictorValdes19 írta:na meglehettek nyugodva drága testviiireim kivettem az avataromat
Ne is...VictorValdes19 írta:hát kovi testviiirem azért nem akarok ilyen hosszútávra gondolni még....kovinho írta:Jaja, itt a fórumon is gratulálok.
Legalább lesz utánpótlása az utánpótlásnak.![]()
hát kovi testviiirem azért nem akarok ilyen hosszútávra gondolni még....kovinho írta:Jaja, itt a fórumon is gratulálok.
Legalább lesz utánpótlása az utánpótlásnak.![]()
hát kösz a tanácsot testviiiremLos Banditos írta:Grat, csak el cseszd! Foglalkozz vele sokat!Márha adhat egy fiatal egy másik fiatalnak tanácsot.
![]()
hát ja de a futballos résznél nem kell félnem naon mert én vok a csapatkapitány szóval eddig még sose hagyott ki a kezdőcsapatból a másik fronton meg majd meglátjuk....ozsimiki írta:GrtVictorValdes19 írta:mától kijelenthető hogy van bnőm (az első) és méghozzá az edző lányával járok![]()
![]()
![]()
Akkor mindkét fronton teljesítened kell,h beférj a kezdőbe![]()
GrtVictorValdes19 írta:mától kijelenthető hogy van bnőm (az első) és méghozzá az edző lányával járok![]()