Egyéb Sportok
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Ez is csak Talma lehet... lehet h én egy bunkó állat vagyok de az biztos h mikor behúzta volna elém a motort az utcsó előtti körben akkor rázárok... mint ahogy ezt pasini meg pesek is csinálta vele.. és legfeljebb marad ez a 2 pont ha kirántom magammal... emlékezhetünk mit csinált pesek tavaly... talmának is belefért volna
Óriási futam volt!
Kár az első helyért,pedig majdnem sikerült
Kár az első helyért,pedig majdnem sikerült

-
- Eurobarca Staff
Csatlakozom, tavaly is remekelt "hazai" pályán, igaz a múlt évi csoda harmadik hely, most lehet, hogy csalódást okozna Brnoban, főleg ezekután.Balika Gaucho írta:Bravó Talma! A futamon is így menjen a motor!
Nem nézte valaki ATP Master Series Cincinatti versenyét?Most volt Sportklubbon, valami eszméletlen nagy meccsen Federer 6-3;6-7;7-6 -ra nyert Hewitt ellen az elődöntőben. Nagyon nagy játék volt, igaz döntő játszma rövidítését 7-1-re nyerte, de Hewitt honnan hozta vissza, sokszor. Döntő játszma 5-6-nál két meccslabdát hárított az adogatójátékában. Második szett rövidítése mekkora volt már: Hewitt kezdte 1-0, aztán röktön két mini break, erre Federer vissza mindkettőt, aztán Hewitt ismét már 5-2, aztán már meccs pontja volt(micsoda fordulat!) Federernek, aztán mégis Hewitt-é lett a szett.
Federernek, egyébként ez lehet pályafutása 50. trófeája és amennyiben győz ő lehet minden idők 5. legfiatalabb teniszezője( 26 évesen és 11 naposan), akinek ez sikerül, íme a mostani lista:
1) Bjorn Borg 23 years, 7 months
2) Jimmy Connors 23 years, 11 months
3) John McEnroe 25 years, 2 months
4) Ivan Lendl 25 years, 7 months
5) Pete Sampras 26 years, 1 month
Azért nem akármilyen társaság...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Bravó Talma! A futamon is így menjen a motor! 

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Igazad van! Nagy játék voltozsimiki írta:...
Amiről te írsz így nézett ki:
....

/This time it's personal/
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Amiről te írsz így nézett ki:Lord Dragon írta:Én is belenéztem, amennyit én láttam a legdúrvább az volt, amikor kézben volt azt hiszem egy A-8 és egy 5-6 (suited), és feljött 6-5-5-8-8 vagy valami ilyesmiozsimiki írta:Tegnap néztem a Londoni Challenge Póker döntőt...kumma nagy party volt....Végűl egyik kedvencem,szntem a világ legjobbja: Gus Hansen nyert...ultrabrutál erőszakos playa....és milyen leosztások voltak![]()
:D A lényeg, hogy két full house volt, és az 5-ösnek volt ereje eldobni. Na az nagy játék volt
Goodwinnál volt: A,8
Gus-nál: 5,4
Flopp: 5,5,8
Picit emel goodwin,Gus csak megadja (Isteni játék),...ugye Gusnál óriási előny...
Turn: 8

Csak checkolnak,Goodwin jól játsza,de Gus is érzi,h baj lehet...pedig FULL...
River: 4...
Gus emel a fulljára elég nagyot,majd ugye a verhetettlen lappal rendelkező Goodwin kumma nagyot visszaemel,és Gus eldobja...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Én is belenéztem, amennyit én láttam a legdúrvább az volt, amikor kézben volt azt hiszem egy A-8 és egy 5-6 (suited), és feljött 6-5-5-8-8 vagy valami ilyesmiozsimiki írta:Tegnap néztem a Londoni Challenge Póker döntőt...kumma nagy party volt....Végűl egyik kedvencem,szntem a világ legjobbja: Gus Hansen nyert...ultrabrutál erőszakos playa....és milyen leosztások voltak![]()

/This time it's personal/
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tegnap néztem a Londoni Challenge Póker döntőt...kumma nagy party volt....Végűl egyik kedvencem,szntem a világ legjobbja: Gus Hansen nyert...ultrabrutál erőszakos playa....és milyen leosztások voltak

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Salakmotort nagyon ritkán nézek,aszhem ott a legnagyobb király Niki Pedersen
Vhogy nem köt le az a versenysorozat....

-
- aka Game90
Lehetett sejteni, hogy nem fog összejönniScorpio írta:Erdei Zsolt "kopp": Jones-Trinidad januárban!

"Ez lesz minden idők egyik legnagyszerűbb sporteseménye, az ökölvívásban ilyenre évtizedek óta nem került sor."

A salakmotort pedig utálom...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Néha szoktam nézni.
Hajrá Pedersen!

Hajrá Pedersen!

in to exile
- VictorValdes19
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Llegenda del Barça
varga tamás írta:Kedves Zozzy5!Zozzy 5 írta:Én is néztem az evezést, és nagyon jó volt látni, hogy legalább ebben a sportban fejet kell hajtani Magyarország előttGratulálok minden embernek, aki a végsőkig húzta a lapátot, le a kalappal.
Más: A Sport Klubon Federer játszik a Nadalt verő Djokovic ellen.
Őszintén mondom: Nem kötekedni akarok, csak a rend kedvéért. A hétvégén kajak-kenu VB-n remeke4ltünk, az evezés egy másik sportág. A különbség: a Kajak-kenuban szembe ülve-térdelve lapátolnak a vízen, az evezésben pedig háttal ülnek a menetiránynak.

Értem. Hát ebből az a tanulság, hogy amihez nem értek, abba ne szóljak bele, csak néztem én is, és gratulálni akartam

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Erdei Zsolt "kopp": Jones-Trinidad januárban!
Felix Trinidad ellátta kézjegyével a szerződést, Roy Jones Jr. pedig telefonon jelezte, hogy készen áll egy januári szupermérkőzésre a profi ökölvívás két nagy veteránja között.
Különböző internetes források és egy világhálón terjedő videó tanúsága szerint a legendás Felix Trinidad aláírta a szerződést egy Roy Jones Jr. elleni szupermérkőzésre, az egykori világelső pedig telefonban erősítette meg, hogy kiáll Don King üdvöskéjével az elkövetkező hónapokban. A találkozóra a Hopkins-Wright meccshez hasonlóan egy köztes súlycsoportban, 170 fontban kerül majd sor a tervek szerint 2008 januárjában, esetleg a New Yorki Madison Square Gardenben.
A szűkszavú tudósítások arról még nem számoltak be, hogy Jones is aláírta volna a szerződést, mindenesetre Don King már biztosra veszi a találkozó létrejöttét: "Ez lesz minden idők egyik legnagyszerűbb sporteseménye, az ökölvívásban ilyenre évtizedek óta nem került sor."
Felix Trinidad telefonon már üzent is Jonesnak: "Alig várom már, hogy kiüsselek, baby!"
Mint ismert, néhány hete még egy Erdei-Jones összecsapás szervezéséről lehetett hírt olvasni, amely így szinte biztosan kútba esett!
http://www.profibox.hu
Felix Trinidad ellátta kézjegyével a szerződést, Roy Jones Jr. pedig telefonon jelezte, hogy készen áll egy januári szupermérkőzésre a profi ökölvívás két nagy veteránja között.
Különböző internetes források és egy világhálón terjedő videó tanúsága szerint a legendás Felix Trinidad aláírta a szerződést egy Roy Jones Jr. elleni szupermérkőzésre, az egykori világelső pedig telefonban erősítette meg, hogy kiáll Don King üdvöskéjével az elkövetkező hónapokban. A találkozóra a Hopkins-Wright meccshez hasonlóan egy köztes súlycsoportban, 170 fontban kerül majd sor a tervek szerint 2008 januárjában, esetleg a New Yorki Madison Square Gardenben.
A szűkszavú tudósítások arról még nem számoltak be, hogy Jones is aláírta volna a szerződést, mindenesetre Don King már biztosra veszi a találkozó létrejöttét: "Ez lesz minden idők egyik legnagyszerűbb sporteseménye, az ökölvívásban ilyenre évtizedek óta nem került sor."
Felix Trinidad telefonon már üzent is Jonesnak: "Alig várom már, hogy kiüsselek, baby!"
Mint ismert, néhány hete még egy Erdei-Jones összecsapás szervezéséről lehetett hírt olvasni, amely így szinte biztosan kútba esett!
http://www.profibox.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Zozzy5!Zozzy 5 írta:Én is néztem az evezést, és nagyon jó volt látni, hogy legalább ebben a sportban fejet kell hajtani Magyarország előttGratulálok minden embernek, aki a végsőkig húzta a lapátot, le a kalappal.
Őszintén mondom: Nem kötekedni akarok, csak a rend kedvéért. A hétvégén kajak-kenu VB-n remeke4ltünk, az evezés egy másik sportág. A különbség: a Kajak-kenuban szembe ülve-térdelve lapátolnak a vízen, az evezésben pedig háttal ülnek a menetiránynak.
Hál'Istennek Djokovics megverte a svájcit is, ha már volt olyan 'szemtelen' és megverte Nadal barátomat.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aztaaa k*rvaaaa
http://www.fn.hu/index.php?id=296&cid=169396
Ráadásúl kétszer rövídítésben,amiben ugye az ellen hihetettlenűl jó,és mindig óriásit koncentrál...
ÓRIÁSI GRT NEKI!

http://www.fn.hu/index.php?id=296&cid=169396
Ráadásúl kétszer rövídítésben,amiben ugye az ellen hihetettlenűl jó,és mindig óriásit koncentrál...

ÓRIÁSI GRT NEKI!

-
Majd az Olimpián hazavágjuk őket.Game90 írta:Van 1 újabb arany![]()
Viszont egy rossz hír:
Világliga:
Magyarország - Szerbia 6-9 (2-2, 1-4, 1-2, 2-1)
Gólszerzők: Kiss G. 2, Biros 1, Varga Dániel 1, Molnár 1, Benedek 1, ill. Sapics 3, D. Pijetlovics 1, Gocsics 1, Nikics 1, Udovicsics 1, Prlajnovics 1, Filipovics 1.
Gólok/emberelőnyök: 4/16 (25 %)![]()
, ill. 6/12 (50 %).
Gólok/ötméteresek: 1/1, ill. –.
Egy újabb ezüst...

-
- Llegenda del Barça
Én is néztem az evezést, és nagyon jó volt látni, hogy legalább ebben a sportban fejet kell hajtani Magyarország előtt
Gratulálok minden embernek, aki a végsőkig húzta a lapátot, le a kalappal.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Sajnos, már csak ez az egy sikersportágunk maradt! KÖSZÖNET, TISZTELET, MEGBECSÜLÉS LEGYEN A KAJAKOS-KENUS TÁRSADALOMNAK! AZ ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN KOVÁCS KATIN, JANICS NATASÁN, KOZMANN GYURIN, KOLONICS GYURIN, FÁBIÁNNÉ ROZSNYÓI KATI NÉNIN, ANGYAL ZOLTÁN KAPITÁNYON!
REMÉLJÜK A VB UTÁN MINDENKINEK MEGJÖN A JÓZAN ESZE, ÉS TUDJA MI A DOLGA!
KÖSZÖNET ÉS HÁLA LEGYEN A TIETEK"
"ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART!"
bOLDOG ÉS BÜSZKE VAGYOK, SÍROK-ZOKOGOK, EZEK AZ ÖRÖM KÖNNYEI, A BOLDOGSÁG MEG NEM ISMÉTELHETŐ, FELÜL NEM MÚLHATÓ ÉRZÉSE! ISTENEM! KÖSZÖNÖM, HOGY MAGYARNAK SZÜLETTEM, EZ A TE LEGNAGYOBB AJÁNDÉKOD, AMIT ADHATTÁL NEKEM/ÜNK! KÍVÁNOM, HOGY MINDENKI AZT ÉREZZE MOST, AMIT ÉN: SZERETETET, BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMET, HÁLÁT, NYUGALMAT!
LÁNYOK-FIÚK! KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!LEGYETEK ÁLDOTTAK!

REMÉLJÜK A VB UTÁN MINDENKINEK MEGJÖN A JÓZAN ESZE, ÉS TUDJA MI A DOLGA!
KÖSZÖNET ÉS HÁLA LEGYEN A TIETEK"
"ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART!"
bOLDOG ÉS BÜSZKE VAGYOK, SÍROK-ZOKOGOK, EZEK AZ ÖRÖM KÖNNYEI, A BOLDOGSÁG MEG NEM ISMÉTELHETŐ, FELÜL NEM MÚLHATÓ ÉRZÉSE! ISTENEM! KÖSZÖNÖM, HOGY MAGYARNAK SZÜLETTEM, EZ A TE LEGNAGYOBB AJÁNDÉKOD, AMIT ADHATTÁL NEKEM/ÜNK! KÍVÁNOM, HOGY MINDENKI AZT ÉREZZE MOST, AMIT ÉN: SZERETETET, BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMET, HÁLÁT, NYUGALMAT!
LÁNYOK-FIÚK! KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!LEGYETEK ÁLDOTTAK!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Most akartam beírniGame90 írta:Van 1 újabb arany![]()
Viszont egy rossz hír:
Világliga:
Magyarország - Szerbia 6-9 (2-2, 1-4, 1-2, 2-1)
Gólszerzők: Kiss G. 2, Biros 1, Varga Dániel 1, Molnár 1, Benedek 1, ill. Sapics 3, D. Pijetlovics 1, Gocsics 1, Nikics 1, Udovicsics 1, Prlajnovics 1, Filipovics 1.
Gólok/emberelőnyök: 4/16 (25 %)![]()
, ill. 6/12 (50 %).
Gólok/ötméteresek: 1/1, ill. –.
Egy újabb ezüst...

-
- Llegenda del Barça
a szerbek alig jutottak a döntőbe a németekkel szemben,akiket mi gyatra játékkal is simán legyőztünk.....
kellene nekik egy pszihomókus
viszont a C4-nek hatalmas grat, két számban is győztek!

kellene nekik egy pszihomókus
viszont a C4-nek hatalmas grat, két számban is győztek!