az utolsó körben elsőből negyedik lett... pedig szenzációsan motorozott, sajnos nem volt szerencséje
Csatlakozom, tavaly is remekelt "hazai" pályán, igaz a múlt évi csoda harmadik hely, most lehet, hogy csalódást okozna Brnoban, főleg ezekután.Balika Gaucho írta:Bravó Talma! A futamon is így menjen a motor!
Igazad van! Nagy játék voltozsimiki írta:...
Amiről te írsz így nézett ki:
....
Amiről te írsz így nézett ki:Lord Dragon írta:Én is belenéztem, amennyit én láttam a legdúrvább az volt, amikor kézben volt azt hiszem egy A-8 és egy 5-6 (suited), és feljött 6-5-5-8-8 vagy valami ilyesmiozsimiki írta:Tegnap néztem a Londoni Challenge Póker döntőt...kumma nagy party volt....Végűl egyik kedvencem,szntem a világ legjobbja: Gus Hansen nyert...ultrabrutál erőszakos playa....és milyen leosztások voltak![]()
:D A lényeg, hogy két full house volt, és az 5-ösnek volt ereje eldobni. Na az nagy játék volt
Én is belenéztem, amennyit én láttam a legdúrvább az volt, amikor kézben volt azt hiszem egy A-8 és egy 5-6 (suited), és feljött 6-5-5-8-8 vagy valami ilyesmiozsimiki írta:Tegnap néztem a Londoni Challenge Póker döntőt...kumma nagy party volt....Végűl egyik kedvencem,szntem a világ legjobbja: Gus Hansen nyert...ultrabrutál erőszakos playa....és milyen leosztások voltak![]()
Lehetett sejteni, hogy nem fog összejönniScorpio írta:Erdei Zsolt "kopp": Jones-Trinidad januárban!
varga tamás írta:Kedves Zozzy5!Zozzy 5 írta:Én is néztem az evezést, és nagyon jó volt látni, hogy legalább ebben a sportban fejet kell hajtani Magyarország előttGratulálok minden embernek, aki a végsőkig húzta a lapátot, le a kalappal.
Más: A Sport Klubon Federer játszik a Nadalt verő Djokovic ellen.
Őszintén mondom: Nem kötekedni akarok, csak a rend kedvéért. A hétvégén kajak-kenu VB-n remeke4ltünk, az evezés egy másik sportág. A különbség: a Kajak-kenuban szembe ülve-térdelve lapátolnak a vízen, az evezésben pedig háttal ülnek a menetiránynak.
Kedves Zozzy5!Zozzy 5 írta:Én is néztem az evezést, és nagyon jó volt látni, hogy legalább ebben a sportban fejet kell hajtani Magyarország előttGratulálok minden embernek, aki a végsőkig húzta a lapátot, le a kalappal.
Más: A Sport Klubon Federer játszik a Nadalt verő Djokovic ellen.
Majd az Olimpián hazavágjuk őket.Game90 írta:Van 1 újabb arany![]()
Viszont egy rossz hír:
Világliga:
Magyarország - Szerbia 6-9 (2-2, 1-4, 1-2, 2-1)
Gólszerzők: Kiss G. 2, Biros 1, Varga Dániel 1, Molnár 1, Benedek 1, ill. Sapics 3, D. Pijetlovics 1, Gocsics 1, Nikics 1, Udovicsics 1, Prlajnovics 1, Filipovics 1.
Gólok/emberelőnyök: 4/16 (25 %)![]()
, ill. 6/12 (50 %).
Gólok/ötméteresek: 1/1, ill. –.
Egy újabb ezüst...
Most akartam beírniGame90 írta:Van 1 újabb arany![]()
Viszont egy rossz hír:
Világliga:
Magyarország - Szerbia 6-9 (2-2, 1-4, 1-2, 2-1)
Gólszerzők: Kiss G. 2, Biros 1, Varga Dániel 1, Molnár 1, Benedek 1, ill. Sapics 3, D. Pijetlovics 1, Gocsics 1, Nikics 1, Udovicsics 1, Prlajnovics 1, Filipovics 1.
Gólok/emberelőnyök: 4/16 (25 %)![]()
, ill. 6/12 (50 %).
Gólok/ötméteresek: 1/1, ill. –.
Egy újabb ezüst...