Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
real_funghi

2007.08.14. 11:05:39

Nem értem ezt a "költekezésünkkel" kapcsolatos problémát. Ti is megtehetnétek/megtennétek, ha:
- Gaspart nem vágja mínuszba az egyenlegeteket (hm... némileg túlköltekezte magát egy-egy játékos esetében, nemde? (Saviola, Overmars, stb))
- aztán a stadionotokat is elég jól rendbe fogják hozni, ami nem két-három millió euroba fog kerülni

Hát ez már elég magyarázat arra, hogy ti mért nem költitek a pénzt annyira. Ráadásul nálatok támadóbb posztokon mostanság beért pl. Messi, Dos Santosból is még bármi lehet, és hát a nagy pénzeket túlnyomórészt támadókért szokták adni.

Hogy mi miért adtunk többet a kelleténél Pepéért, meg Drenthéért azt Calderónék tudják, de Drenthe szélsőnek jött, márpedig azon a poszton Solari távozása óta kényszermegoldásokat szerepeltetünk, már persze ha van széljáték. Így a holland gyerek is érthetőbb. Nekem jobb választásnak tűnik, mint Robben, aki bár nem rossz, viszont drága, és ha csak fél évet játszik sérülése miatt, akkor különösen nem éri meg. Akkor lett volna az igazi, ha marad Reyes. Sneijderért ennyit ki lehetett adni, mert az ő posztján sem volt konstans alkalmas emberünk tavaly. Guti ugyanis kiszámíthatatlan.

Dani Alves még nem a mi játékosunk és Robben sem. Ezt nem árt szem előtt tartani. Hogy az újságok mi írnak, az egy dolog.

Szóval itt csak Pepe volt a sokpénzes üzlet (szerintem fölösleges volt, mert nem fogunk miatta sokkal kevesebb gólt kapni, akármennyire is jó).

Dudek helyett valóban fel lehetett volna hozni kapust, csak akkor az a gyerek semmit nem fejlődött volna. 20-21 éves (meg még fiatalabb) kapusaink vannak, nekik még nagyon is számít, hogy lehúznak-e egy évet gyakorlatilag védés nélkül. Diego Lopez kicsit több volt, azért lett anno felhozva, de mivel őt sem illik örökké a padon tartani, ezért el kellett engedni.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.14. 11:01:01

battya írta:
ahhoz képest, hogy ők mind sztárok összesen 2-en(henry, r10) kerültek 20m eurónál többe
Milito, 20.5?
sőt ilyen minőségből, a posztjukon 1 tucatnál is több akad europában
Abidal esetében sorolj, kérlek :lol:
megfogtál
Militora rosszul emlékeztem, nekem a 18m járt a fejemben amiről először szó volt
Abidal ügyben sem tudok mondani játékosokat, mert szinte csak a Barca mérkőzéseket követem
azt viszont tudom, hogy évek óta a lyonban volt mégse versengtek érte a nagy klubok és elég olcsón jött

most hogy nézegettem a barca átigazolásait, ha hiteles a forrás akkor összesen 2 játékost vettünk 30-36m közötti összegért és további 6 játékos került 20m-nál többe a Barca történelmében
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.08.14. 11:00:19

battya írta:
-Saviolat majd meglátjuk. Itt nem a Capellos 1 csatáros taktika lesz, hanem kétcsatáros, ahova Saviola még odaférhet. Kérdés, hogy Raul bekavar-e?

Jaja! Mint a kupadöntőn nem? Ugyanaz volt mint Capelloval 4-2-3-1
Ugyanaz a gyenge foci.

Nyugodtan maradhatott volna Capello ....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Balika Gaucho 2007.08.14. 11:02:17-kor.
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
noname
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:53:57

zizou fan írta:
a heti 4-5 felmerülő név miatt tartom komolytalannak a Real-t.
Az a 4-5 heti név nem a Real Madridnál, hanem a sajtóban merül fel. Azért nem mindegy. :)
Ne csodáld h a sajtó komolytalan, amikor Schuster és Calderon is az.Mindketten ígérgetnek, főleg az utóbb, aztán semmi se lesz:Kaka,Cesc... :roll:
A Fifa egy szégyen
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.08.14. 10:50:08

Vito írta:nem kell ez a duma Coolerkiller.
senki nem nézi le a Madridot, senki sem biztos a győzelemben.
miért kell ilyeneket írnod????
Te is tudod, hogy ez nem igaz. Engem is idegesített, hogy egyesek már előre ideadták a következő bajnoki címet, írtam is ezzel kapcsolatban többször is.

A többieknek: Dos Santos brazil származású, csak honosított mexikói.
ramos16
Barça C

2007.08.14. 10:49:39

Ha én barcás lennék de hála isten nem vagyok az akkor én azzal lennék elfoglalva hogy mi lessz evvel a barcával mert szerintem ugy fog járni mint annak idején a REAL!!!!!Mert ennyi sztár nem fér meg eggy helyen!!!De hát ők tudják!!!HALA MADRID!!!!! :)
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.14. 10:47:28

...Busquets :lol:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.14. 10:46:52

a heti 4-5 felmerülő név miatt tartom komolytalannak a Real-t.
Az a 4-5 heti név nem a Real Madridnál, hanem a sajtóban merül fel. Azért nem mindegy. :)
battya
Jugador del Barça

2007.08.14. 10:45:53

ahhoz képest, hogy ők mind sztárok összesen 2-en(henry, r10) kerültek 20m eurónál többe
Milito, 20.5?
sőt ilyen minőségből, a posztjukon 1 tucatnál is több akad europában
Abidal esetében sorolj, kérlek :lol:
Pepe Metz érkezése után teljesen felesleges volt! Drenthe most épp nagyon felkapott,ezért kellet nektek, drága volt.Saviola-cserepadra menty hozzátok.Dudek-helyette a Castillából kellett volna felhozzatok valakit.
-Én ezt úgy mondanám, hogy Pepe megvétele után, Metzeldert nem nagyon kellett volna megvenni, de mint írtam, Metzelder esetében majd nyáron válik el, hogy felesleges volt-e vagy sem.
-Drenthe felkapott, és drága volt.. De ez nem zárja ki azt, hogy szélsőre ne lett volna szükségünk. Mert kellett.
-kapus: Suszter kért egy kapust. Nem bízott egy 19-20 éves gyerekben.
-Saviolat majd meglátjuk. Itt nem a Capellos 1 csatáros taktika lesz, hanem kétcsatáros, ahova Saviola még odaférhet. Kérdés, hogy Raul bekavar-e?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára battya 2007.08.14. 10:50:02-kor.
Real Madrid.
EFOTT
noname
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:43:15

...Oleguer :lol:
A Fifa egy szégyen
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.14. 10:41:08

coolerkiller írta:,abidal meg europa egyik legerösseb csapatábol érkezett,mert bár hivatalosan nem sztár csapat a lyon,de valjukk be nagyon nagyokat nvelnek,huznak fel...
ne haragudj, de ez röhej
akkor ezek szerint aki már játrszott pl a Barcaban, realban, Mu-ban, Juvéban stb az már sztár
Maxi Lopez, Ezquerro, Gabri(aki meghatározó az ajaxban), Gerard Lopez stb stb stb sztár játékosok
szerintem innentől kár is erről vitázni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.08.14. 10:47:59-kor.
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.14. 10:40:36

Kép
Calderon: Ez nem Kaká hol van Kaká :? A másik ki , Seedorf v ki
:lol: :lol: :lol:
real szórja a pénzt engem az zavar h megtehetik néha bejön nekik néha nem. Most 1 értelmes igazolásuk szerintem Sneijder aki megérte az árát , Saviola ingyen is megérte viszont Pepe 30 sose meg Drenthe se (mexikói-brasil titán így mindenkinek igaza van)
coolerkiller
Barça B

2007.08.14. 10:34:14

de vito,kérlek szépen,mi köze a realnak mint foci csapaptnak a kacsalapokhoz????ahol a hirek fele nem igaz!!!!!csak irniuk kell a realrol!!utálom őket nagyon,nem hagyják nyuugton a kedélyeket!!!
coolerkiller
Barça B

2007.08.14. 10:32:50

mypeter hozzászolásával értek egyet.....maximálisan...nem a médiában betöltött szereptöl lesz vki sztár,ronaldinho ünnepelt stárként érkezett hozátok..etoo rol felesleges beszélni(real nevelés),abidal meg europa egyik legerösseb csapatábol érkezett,mert bár hivatalosan nem sztár csapat a lyon,de valjukk be nagyon nagyokat nvelnek,huznak fel...
milito a szememben topbekk a legjobbak között vana világon,vagyis sztár....hangsulyozom,a s zememben!!!!!Neked ehet,h nem!!!
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:29:25

CK!
személyszerint a játékosokra kiadott összegek és a heti 4-5 felmerülő név miatt tartom komolytalannak a Real-t. ezt azért nehéz lenne megmagyarázni.
abban viszont igazad van, hogy néhány itteni fórumozónak már minden szánalmas, ami a Reallal kapcsolatos. :roll:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.14. 10:28:02

coolerkiller írta:Ha jol tudom henry,ronaldinho,deco,abidal,zambrotta,thuram,és vehetjük militot is(mert nagyon jo,minöségi,ismert védő)nem náltok vált nagy játékossá...messi krkic(bocs ha rosszul irtam),és a fiatal brazil titán valobán nálatok ltt/lesz nagy játékossá...
hmmm...ahhoz képest, hogy ők mind sztárok összesen 2-en(henry, r10) kerültek 20m eurónál többe és ők sem voltak 30m felett és pont ez az oka, hogy érkeztek
ki az a hülye aki nem adott volna egy Deco-ért 15-t, Thuram-Zambi packért 19m-t?
milito, abidal sztár? nálam nem, sőt ilyen minőségből, a posztjukon 1 tucatnál is több akad europában
egyébként szinte az összes nem került annyiba amennyit a real vagy a milan hajlandó lenne kiadni Kakaért illetve r10-ért
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.08.14. 10:30:07-kor.
noname
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:27:47

battya írta:Noname, ki?
-Pepe: rá azt mondod, hogy drága volt és felesleges. Kizárt.
-Drenthe: drága volt de ő sem felesleges. Nem volt szélsőnk.
-Sneijder: a legnagyobb hiányposztunk Zidane óta. Kellett.
-Saviola: véleményem szerint rá is szükségünk van. Csatárhiány volt, Ráadásul ingyen vot, nem volt felesleges.
-Dudek: elment a cserekapusunk, Susztinak kellett egy rutinos mindent megélt kapus.
-Metzelder: Canna valószinüleg elmegy év végén, ezáltal ő csak akkor válik/akkor bizonyosodik be hogy felesleges, ha nyáron veszünk egy k.védőt.
Pepe Metz érkezése után teljesen felesleges volt! Drenthe most épp nagyon felkapott,ezért kellet nektek, drága volt.Saviola-cserepadra menty hozzátok.Dudek-helyette a Castillából kellett volna felhozzatok valakit.
Snejderről írtam h jó igazolás, csakúgy mint Metz. Robbent remélem megveszitek. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2007.08.14. 10:29:50-kor.
A Fifa egy szégyen
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.14. 10:26:03

Igen, az igazolás politika kicsit más. A Madrid mindig biztosra megy, ami drágább, de nyilván azért is, mert többet tudnak költeni. Ez tuti és be is jön általában nem nagyon kell kritizálni. Persze a túl sok sztár csak szuper edző alatt működik jól, viszont vonzza a nézőket és a pénzt.
A Barcelona általában megveszi a nagy, szinte tuti befutó tehetségeket, akik itt válnak sztárrá és aztán drágán eladják őket. Pl: MAradona, Romário, Ronaldo, Schuster, Ronaldinho, Eto'o, Sztoicskov, Figo.

Kiforrott sztárt csak akkor vesz a Barca, ha meg kell nyugtatni a kedélyeket egy-egy balsiker után: Lineker, Henry, LAudrup, Krankl, Simonsen stb.

És aztán vannak a nagy, szinte tuti befutó tehetségek, akiknek vagy nem megy a Barcában, vagy nem fér bele az edző elképzelésébe: Riquelme, Saviola, Quaresma, Maxi, stb.
noname
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:24:58

A 2 csapat igazoláspolitikájának semmi köze egymáshoz.Mi saját nevelünk is.Lásd:Ini,Messi,Dos Santos(a fiatal MEXIKÓI titán :wink: ),Krkic...Nálatok senki.Milito,Abidal nagyok jó játékosok, de nem sztárok. Sztárnak sztem azt lehet mondani, aki egy tényleg erős csapat vezére volt.Ilyen Deco, a Juve egyik húzóembere is Zambi,Henryról nem is érdemes beszélni.Roni egy közepesen erős francia csapatból,Etoo egy közepes spanyolból,Milito egy jó-közepes spanyolból jött.Abidal se egty vezér semmilyen szempontból.
A Fifa egy szégyen
battya
Jugador del Barça

2007.08.14. 10:24:44

de ezenkívül sok felesleges játékos kell nekik minél drágábban.
Noname, ki?
-Pepe: rá azt mondod, hogy drága volt és felesleges. Kizárt.
-Drenthe: drága volt de ő sem felesleges. Nem volt szélsőnk.
-Sneijder: a legnagyobb hiányposztunk Zidane óta. Kellett.
-Saviola: véleményem szerint rá is szükségünk van. Csatárhiány volt, Ráadásul ingyen vot, nem volt felesleges.
-Dudek: elment a cserekapusunk, Susztinak kellett egy rutinos mindent megélt kapus.
-Metzelder: Canna valószinüleg elmegy év végén, ezáltal ő csak akkor válik/akkor bizonyosodik be hogy felesleges, ha nyáron veszünk egy k.védőt.
sztárokat vettetek és VESZTEK
Az előbb felsorolt játékosok közül szerintem nincs igazán kiforott sztárjátékos. (talán ha jön Robben)
Real Madrid.
EFOTT
coolerkiller
Barça B

2007.08.14. 10:19:29

ronaldinho is a PSG-ben vált nagy játékossá,mig ha már igy nézzüketoo a mallorcában,nem más modon,mint real verő csatár......és a többi is mondhatni sztár(milito,Abidal)csak nem média sztárok,de fociban nyujtott teljesitményük alapján azok,ezen vitázni is kár sztem....Mivel ti se vagytok egy Ajax,mármintjátékos politikátokat tekintve...mindkét spanyol nagy ágyú nagy átlagban arra törekszik ,h nagy sztárokat igazoljon..ésez igy van rendjén..most nálatok vannak a nagy nevek,az ászok...ilyen az élet

ha Real sztárokat vesz akkor az a gáz,ha meg fiatalokat igazol akkor meg röhelyes az igazolási politika.....:):)
noname
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:19:03

kovinho írta:Még Eto'o se volt akkora hűdde nagy sztár.

Ő is nálunk vált azzá!
Azért írtam h esetleg.Ő azért jóval nagyobb sztár volt mint Roni.
A Fifa egy szégyen
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.14. 10:18:35

És ki az a fiatal BRAZIL titán? DOs Santos akar lenni? :lol:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.14. 10:17:32

Még Eto'o se volt akkora hűdde nagy sztár.

Ő is nálunk vált azzá!
noname
Llegenda del Barça

2007.08.14. 10:11:07

coolerkiller írta:Ha jol tudom henry,ronaldinho,deco,abidal,zambrotta,thuram,és vehetjük militot is(mert nagyon jo,minöségi,ismert védő)nem náltok vált nagy játékossá...messi krkic(bocs ha rosszul irtam),és a fiatal brazil titán valobán nálatok ltt/lesz nagy játékossá...
Te nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal...Akik sztárként jöttek hozzánk, azok:Deco,Henry,Zambrotta, esetleg Etoo. :roll:
A Fifa egy szégyen
Lezárt