Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg?Perrero írta:Kovács G. osztálytársam volt, ahogy Bogdán Ádám is, -akit most vittek el Boltonék...Zozzy 5 írta:Én a Fradival vagyok, most kezdtem a 3. évemet. Cél a bajnokság megnyerése, és UEFA kupa csoportkör.
Pár nagy tehetség:
Omar Andrade
Mikhail Sivakov
Gabriel Sunday
Kovács Gábor(Vasas)
Gerson Baca.
grat Zozzy és mennyit kapsz ha bejutsz az Uefába mert én még csak Bl-be jutottam beZozzy 5 írta:Nah, Fradival bejutottam UEFA kupa csoportkörbeIdegenbe vertem a Galatasarayt 2-1re, utánna itthon kikaptam 1-0ra, így tovább mentem idegenben lőtt góllal.
Csoprtkörbe meg megkaptam a Shaktart, Leverkusent, Bordeauxt meg a JuvétNa mind1, a lényeg, hogy bejutottam, s ezzel jókora összeget kaszíroztam
ok kösz majd megpróbálom megvenni őket de nem azzal van a baj hogy a klub nem adná nekem oda hanem a játékosok nem elégedettek a szerződéssel pedig maxra felvittem Hrepkának,Dzsundzsáknak Németh Krisztiánnak,Rodenbüchernek.....Zozzy 5 írta:VV19, az álltalam említett játékosokat magyar bajnokságba mindneképp vedd meg, az áruk a magyar csapatok pénztárcájához vannak szabva, de a képességeik nagyon kiemelkednek. Többségük fiatal, tehát 1-2 év alatt dupla, vagy tripla áron tudod őket tovább adni.
Hát most perpill nem, a lakásfelújítás közepén, de mindjárt jön az augusztus vége, vissza az albiba, és folytatódhat az MTK menetelése a BL-benKluivertinho írta:Na mivan srácok, már senki nem football managerezik? ...