Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, megfogadom a tanácsodat, Zoli!Vito írta:Márton! menj és fakassz vizet a sziklából!![]()
sajnos ilyen a mai világ.
Büszkefej azért nincs, mert már jópár cikkem jelent meg azelőtt máshol is.Vito írta:ha nincs copyrightozva és feltüntetik a forrást, akkor asszem nem kell megkérdezni, bár illene. azért legyen büszkefej.
"Samitier és segítői leitatták Kubalát,hogy ne jusson vissza Madridba,illetve,hogy csak a szerződés aláírása előtti pillanatokban tudja meg,hogy nem a Real,hanem a Barca számít a szolgálataira.Persze Kubalát sem ejtették a fejére,és mielőtt a tollat a kezébe vette volna,előhúzta a zsebéből a Real szerződéstervezetét,és azt mondta:ennyit kér,nem kevesebbet.Így ő lett a Barca legjobban fizetett labdarugója.Majdnem 650 000 pezetát keresett az első idényében,amelyben nemzetközi eltiltása miatt csupán tizenhárom mérkőzést játszhatott.A megállapodás egy feltétele az volt,hogy sógora,Daucík legyen a Barca vezetőedzője,hasonlóan jó pénzért"varga tamás írta:Azt tudtátok-e, hogy Kubala apósa az 1951-es és 1952-es bajnokcsapat edzője, Ferdinand Daucík volt. És ha jól tudom, Laszi azzal a feltétellel szerződött 1951-ben a Barcához, hogy Daucíkot nevezik ki a csapat edzőjének. Érdekes.
varga tamás írta:Azt tudtátok-e, hogy Kubala apósa az 1951-es és 1952-es bajnokcsapat edzője, Ferdinand Daucík volt. És ha jól tudom, Laszi azzal a feltétellel szerződött 1951-ben a Barcához, hogy Daucíkot nevezik ki a csapat edzőjének. Érdekes.
Nem is tudtam! Jó ilyen régi történeteket olvasni!varga tamás írta:Azt tudtátok-e, hogy Kubala apósa az 1951-es és 1952-es bajnokcsapat edzője, Ferdinand Daucík volt. És ha jól tudom, Laszi azzal a feltétellel szerződött 1951-ben a Barcához, hogy Daucíkot nevezik ki a csapat edzőjének. Érdekes.
hát ő lehet h szeretne.De ezzel az elképzelésével egyedül maradt.Atesz írta:Rita írta:"..Jelentkezőkben nincs hiány, hiszen Thuram, Márquez, Oleguer és a friss igazolás, Milito személyében négyen is bevetésre készen állnak..."
![]()
![]()
Tényleg jó a cikk,grat!
Hidd el nekem, ő szeretne játszani.
Rita írta:"..Jelentkezőkben nincs hiány, hiszen Thuram, Márquez, Oleguer és a friss igazolás, Milito személyében négyen is bevetésre készen állnak..."
![]()
![]()
Tényleg jó a cikk,grat!