Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
két nap, két (három) üveg scotch és asszem 4 long island.grecki írta:Zoli, milyen volt a Pláttenzé?
OkPerrero írta:ne eröltesd...
Na ne márantiimperialista írta: De, azok voltunk mi, elég húzós meccs volt... Ennyire kicsi a világ
De, azok voltunk miZozzy 5 írta:Nem emlékszel egy kis 13-14 évesekből alló gyerekcsapatra?Mert akkor azok voltunk mi. Nem volt rosz, már akkor felnőttekkel játszani. A csoportból akkor kiestünk, de az első meccsünkön csak 2-1re kaptunk ki egy egyetemistákból álló csapattól, akik az uccsó percben rugták a második góljukat.
Ja, mondtadantiimperialista írta:Ha esetleg szükségetek van egy emberre, szóljZozzy 5 írta:Most meg teljes erőbedobással készülünk 20ára, a csapatunk legfontosabb tornájára![]()
Egyszer már voltam azon a tornán...
Nekem az van, ha új privát érkezik a teli fiókba, hogy a legrégebbi törlődik, és a helyére kerül az új.grecki írta:Kaptam egy e-mail értesítést arról, hogy privát üzim érkezett. De a bejövő fiókom megtelt, így nem kaptam meg. Most töröltem párat, hogy legyen elég hely. Megkapom később vagy arra várhatok? Ha nem, akkor szóljon az illető, esetleg küldje el még egyszer...
Ha esetleg szükségetek van egy emberre, szóljZozzy 5 írta:Most meg teljes erőbedobással készülünk 20ára, a csapatunk legfontosabb tornájára![]()
YahSzandi írta:Háhá, pont ezekről beszéltünk, h nem csinálsz semmit! A sportokról.Nah végre, a foci felvidít!Jól van Game!