Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ember, ár ju kréjzi? gondolkozz mááá, majd pont a sajtó elött fog mindent őszintén keményen elmondani!! Szerinted az a legjobb ha agyon dicséri Touret vagy Bojánt? majd ha már bizonyítottak akkor esetleg..... De most komolyan ezt hogy gondolod, mit kellene neki nyilatkozni? Azt, hogy Henry kezdő lesz Eto'o a padon Toure a legjobb ö mindig kezdő lesz Deco + Iniesta cseréje!!! Te ilyen nyilatkozatra gondolsz?!! Mert ha igen akkor jó nagy Madár vagyvarga tamás írta:Úgy látom, Frankie nyilatkozatát vagy kevesen olvastátok, vagy hidegen hagyott Benneteket. Megmondom őszintén, engem nem hagyott hidegen.
Először is, továbbra is az a nesze semmi, fogd meg jól-féle beszéd. Olyan rejkardos: semmi konkrétum, semmi feltűnő, olyan langyos. Ennél többet vártam volna, a frázisok puffogtatásának ideje lejárt.
Ami nagyon idegesít, az az, hogy a múltat el kell felejteni, azzal nem kell foglalkozni. Oké, hogy nem azzal kell feküdni és kelni, de nem feledhető. Arra kell építeni, és figyelmeztetni a játékosokat: ez megismételhetetlen, és többé elfogadhatatlan.
Másrészt, Yaya Touréról - szerintem - eléggé lekezelően nyilatkozott. Aszongya: ő csak egy játékos, és kész. Az év legjobb igazolása. Ne mondja, hogy ott van Edmilka és Rafa. Edmilson amióta itt van, nem nyújtott ilyen teljesítményt, mint Yaya. Igenis kulcsfigurája lehet a középpályának, ill. a középpályás védekezésnek. Ennél egy kicsit bátorítóbban is nyilatkozhatott volna róla.
Ugyanez a gondom Bojanról alkotott véleménye kapcsán is.
Emellett nem tetszik a mellébeszélés sem, a kérdésekre adott színtelen-szagtalan válaszok, ez a flegmaság. A mellébeszélés, a hímelés-hámolás időszaka lejárt. A kemény kéz ideje jött el, ha erre Frank képtelen - akkor... (a folytatást, és a véleményemet ismeritek)
Ez szerintem nem bekeményités mindenkinek tudni kellett h ez leszReplay írta:Na Frank bekeményitett és ez tetszik
Az, hogy Olmo és Crosas utazik Münchenbe, azt jelenti, hogy az első csapatnál maradnak?
Hát én is ,mert igy remélem legalább jövőre elmennek a felesleges öreg játékosok!noname írta:Nagyon remélem.Replay írta:Na Frank bekeményitett és ez tetszik
Az, hogy Olmo és Crosas utazik Münchenbe, azt jelenti, hogy az első csapatnál maradnak?
Még jó,h a rágózást nem tiltják be,mert akkor szőr álex nem kis bajba lenneSlither írta:Télleg nem szabad az edzőknek dohányozniuk meccs közben, Lippi is csak ezért nem szívja el a szívarjait a mérkőzéseken...
Emlékszem olyan edzőre, aki szivarozottLord Dragon írta:LG írta:Meg ha jol tudom nem is szabad meccs közbenIgen? Lenne ilyen szabály?
Mostanában valóban nem tudok felidézni olyan meccset, amin cigiznek. De emlékszem még azokra az időkre, amikor egy-egy meccsen az edző 3 dobozzal pippantott elMeghát hogyan tudnák megtiltani? Bár... Kitudja... Valaki?
LG írta:Meg ha jol tudom nem is szabad meccs közben
Meg ha jol tudom nem is szabad meccs közbenLord Dragon írta:Mondjuk én nem értek a PS-hoz, de nem tűnik irreálisnak :O Ettől még lehet hogy az. És lehet hogy zugdohányos és azért nem cigizik a pálya mellett. Vagy csak most szokott rágrecki írta:Nem azt mondom, hogy nem cigizik, hanem azt, hogy fotósopos. Akár egy sárgarépa is lehetne a szájában, akkor is azt mondanám. Nézzétek már meg a füstöt, meg a fejét. Ja, és akkor meccs közben miért nem bagózik?Stb...