Melyik csatornát nezitek ott, mert nekem a Shanghai-on havazik?noname írta:elküdveantiimperialista írta:OFF:
Banyek, valaki tud nekem egy sopcast.exe-t küldeni a kuripla.attila@chello.hu-ra? Nagyon fontos lenne, mert az új gépen nincs fent, letölteni meg most nem tudok az oldalról...
Előre is köszönöm!
Úgy hogy a szakértő kommentátorunk mondtaozsimiki írta:Nah ezt most fejtsdd ki,persze megfelelő topicban...mire érted most???Lord Dragon írta:Ronaldinhoval voltunk elégedetlenebbek? Aki hátán vitte az idényben a csapatot?...
+hogy jön ide?
Amúgy én mindig is bíztam benne...nélküle nem lennénk sehol sem...
Nah ezt most fejtsdd ki,persze megfelelő topicban...mire érted most???Lord Dragon írta:Ronaldinhoval voltunk elégedetlenebbek? Aki hátán vitte az idényben a csapatot?...
Replay írta:Deco arca igen beszédes volt, mikor mutatták a padon...
Idővel tudni fogom hogy kinél mi az iróniaozsimiki írta:Yajjj hát nem ismersz még![]()
![]()
érezni kell az iróniát nálam
![]()
![]()
Biztos a függőleges csíkozás tesziAmúgy nekem BARCA mezben Henry sokkal colosabban néz ki,mint bármikor máskor![]()
Yajjj hát nem ismersz mégLord Dragon írta:Picit?ozsimiki írta:Eto'o picit fölé lőtte...de lesz ez jobb is....
Azért a padon van még Messi,Deco,Ribery,Klose....hm...:D:D A pálya melletti útról kellett összegereblyézni
:D:D
Picit?ozsimiki írta:Eto'o picit fölé lőtte...de lesz ez jobb is....
Azért a padon van még Messi,Deco,Ribery,Klose....hm...
Hát igenReplay írta:Deco arca igen beszédes volt, mikor mutatták a padon...