Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, hogy nem. De az ilyen emberek...áááá...Vito írta:ugye nem kell mondani, hogy miért....
Szóval "normális" videót szeretnél átkonvertálni mobilra (.3gp)? Legalábbis nekem ebből ez jött le. Abban az esetben tudom ajánlani az Alive Video Converter-t, ez nagyon jó kis cucc és könnyen kezelhető. Nem tudom, hogy mi ennek a tudományos leírása, ezért ezt írom: Pl. ha rámész fájl jobb klikk, akkor egyebek mellett (törlés szerkesztés stb.) ennek a gyorsindítója is ott lesz, sőt nem is kell elindítani, hanem egyből ki tudod választani a kivánt formátumot és minőséget (rengeteg félét tud), szerintem ezt próbáld meg beszerezni, ha nem megy szólj és átküldöm meg adok seriall-t is hozzá. Illetve amit én használok az az Imtoo-nak a 3gp konvertere, az is jó dolog, asszem az oldalukról le lehet tölteni használhatóan, ha valami gond van szólj.Balika Gaucho írta:Lehet videót kicsinyíteni? Mert Videofelvétel lejátszása : 120*160 és 128*96 pixel felbontású videókat játszik le a teló.
és még azt se tudom megnézni hogy milyen felbontású a videóm....
ugye nem kell mondani, hogy miért....barca99 írta:Sry, úgy látom a fára-felkötös "poén" nem jött be, és ki lett moderálva Barca vs. Realból.![]()
Viszont tényleg az lenne a legjobb, amit csinálhatna.
Már cska én egyedülLa Pulga írta:Már csak hárman vagyunk fönt!![]()
![]()
Persze ebben igazad van, főleg az amerikai témába találtál telibe. De az edzés mellett szerintem azért ott lesz a dopping is. Mert azért összességében azért a kínaiak nem az a kimondott sportoló alkat (150-60as átlag mérettel) és azért egy-két versenyszámban, amiben a fizikum számít leginkább volt néhány érdekes kínai előretörés már most is...FCB_gábor írta:Nem hinném, hogy több kokszos kínai lesz majd, mint kitenyésztett amerikai szuper sportoló.
Azért Kínára még mindig inkább a durva edzés módszerek jellemzőek(hasonlóan a fehér tenyérben látottakhoz csak kicsit hatványozottabban), mintsem a mindenkit telenyomunk high-tech adalékokkal.
persze ott sem tiszta mindenki, de vannak sokkal több doppingot fogyasztó országok
Mindig megdöbbent mikor Észak-Koreábol kicsempészett felvételeket mutatnak a tv-ben. Azt hiszem a legnagyobb tragédiájuk,hogy nincs olajuk,különben az USA,már rég ment volna "demokráciát csinálni"..varga tamás írta:Azt hiszem, nemcsak az időjárást fogják manipulálni.
Észak-Korea? Egy szomorú nép, egy éhező nép, egy szenvedő nép. Vezetői elvetemült tömeggyilkosok, akiknek nincs helyük a Földön.