Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, ennyit a nagy Kispestről. Vicc ez az egész magyarfoci.Ádám02 írta:Kispest-ÚJPEST 1-4!
Jó lesz ez....szerintem Georgie-ban benne van még egy gól és most nekünk lesz hátszelünk. És ismerve Lippai vagy Miskolci rúgótechnikáját szerintem simán van esélyünk egyenlíteni. Az meg hogy újoncként 3 meccsen a lehetséges 9 pontból 7-et begyűjtöttünk az meg egyenesen fantasztikus. Ha ez még nem lenne elég akkor megvertünk két riválisunkat a kiesés elleni harcban ami még tavasszal jól jöhet majd.fcjoc írta:Félidő: Nyíregyháza 0:1 Fehérvár
nagyon jó kis meccs! nagyon büszke vagyok a Nyíregyházára , szerintem nagyon jól jáccanak az eredménytől függetlenül! 4 meccse veretlenek és remélem most sem szakad meg
![]()
HAJRÁ SZPARI!
igen örülhet a debrecen,de mostmár jobbak leszünk remélem...sokat segitenek az ujjak.De vagy ősszel vagy nyáron megint elviszi őket vmelyik csapat...az újpestre tippelek megint.el fuero írta:Ligakupa további küzdelmek:
DVTK-DVSC 2-0Raziel végre örülhet vminek ebben az évben, és állítólag a debercen még örülhet h "csak" 2-t kapott
Szegény haverom (kumma nagy Vassa fan), múltkor is jöttünk haza fradi meccsről azt találkoztunk buszon, mert Fehérvárról már 1-4 után eljött, nem bírta nézni az alázást:D . Ezt nem tudom h bírta...antiimperialista írta:Ez a nem semmi! George 3-at rúgott, kár, hogy nem láttam... Ráadásul a B-csapatunk játszottel fuero írta:Nyíregyháza-Vasas 4-0
Ez a nem semmi! George 3-at rúgott, kár, hogy nem láttam... Ráadásul a B-csapatunk játszottel fuero írta:Nyíregyháza-Vasas 4-0
JajaLos Banditos írta:
Amúgy a Suszába lesz, és most csütörtökön? Sok embert várnak?
Na-naVictorValdes19 írta:az am Magasföldi én is szivesen ott lettem volna helyetteZozzy 5 írta:UI: Nézzétek az első képen balról a 2. gyerek fejét![]()
az am Magasföldi én is szivesen ott lettem volna helyetteZozzy 5 írta:UI: Nézzétek az első képen balról a 2. gyerek fejét
antiimperialista írta:Nincs igaza, mert jó magyar válogatott meccset is nézni, és mert Kanada a No. 1