Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
misur tamás a sampdoria "magyar tagozatának" az elnöke, akkora samp szurkoló, mint az állat, a nso-n is csak "miatta" jelentek meg a hírek arról a csapatrólcruyff írta:Na jó, akkor még egyszer: az a Misur Tamás! Az összes többi a Farkastól a Hegyiig, a Nyilasitól a Tornyiig reálos.
Na jó, akkor még egyszer: az a Misur Tamás! Az összes többi a Farkastól a Hegyiig, a Nyilasitól a Tornyiig reálos.kovinho írta:Én úgy tudtam hogy FN Barca szurkoló.cruyff írta:Szegény Farkas Norbit sajnáltam. Az ötödik gólnál majdnem elsírta magát elkeseredésébena reál tv-n, akarom mondani a sport 1-en..![]()
cruyff írta:Mi került rajta annyiba? A cipője?Los Banditos írta:Pepéért 30 000 000 €-t fizettek?! Bravó!
A Madridot pedig ismét megalázták.![]()
biztos a madrid játékosai között volt ő a legjobb... de még ez sem igaz, sztem ramos jobb volt nála.Vito írta:már nem azért, de ezt hogy gondohatja komolyan bárki is? Drenthe egyszer valóban seggberúgta a labdát, elég nagy gól lett belőle, de egyébként igazából semmi.Sir Maxwell írta:"A mérkőzés legjobbja a madridista.hu szerkesztősége szerint: Royston Drenthe
Az ifjú holland TÁMADÓ remek teljesítményt nyújtott, csaknem tökéletes produkcióját pedig egy gyonyörű góllal koronázta meg, így talán nem kérdés, hogy Fabio Cannavaro mellett ő volt az, aki leginkább kiemelkedett a madridi csapatban. "
forrás: .............
támadásban bizonytalan és pontatlan volt, védekezésben is számos alkalommal otthagyták.
ő volt a meccs legjobbja??? és Kanotué, és Alves????
Pepe remélem ugyanezt a remek formát hozza majd a jövőben is.
Húzzák csak ki,már megtették amit kellettbarca99 írta:
Más: Egyébként félek, hogy ha eladják Alvest, az egyik méregfogát kihúzzák a Sevillának.
Szerintem pedig, ha eltiltják, akkor nem fog játszani az Atlético ellen. Gondoljatok bele, Spo-ban a kupa és a bajnokság sárga lapjai összeadódnak, nem számolják külön. Legalábbis, ha jól tudom.Capon írta:Ez szuperkupa volt, nincs köze a bajnoksághoz a lapnak. Ha csak nem olyat csinált amiért eltilthatják, nem láttam az esetet.La Pulga írta:Utolsó gólnál védők azt sem tudták mit csinálnak!Akkor az Atletico ellen nem játszik Pepe?
![]()
Ez szuperkupa volt, nincs köze a bajnoksághoz a lapnak. Ha csak nem olyat csinált amiért eltilthatják, nem láttam az esetet.La Pulga írta:Utolsó gólnál védők azt sem tudták mit csinálnak!Akkor az Atletico ellen nem játszik Pepe?
![]()
Köszönöm!!!!!kilibarca írta:12:00 sport1 én is most nézem tegnap lemaradtam rólaCapon írta:Most láttam, hogy mi történt
Azért Madridba rugni egy 5-öst.... Ezt magyarázhatják napestig.
A LEG FONTOSABB!!!!!! SEGITSÉG!!!!! MIKOR ISMÉTLIK A MECSET???? Valaki tudja?
A getafe elleni vereségünk után mondta,hogy mindig meg akarja verni a Barcátnoname írta:Bénáztak.Egyre biztosabb vagyok benne h Schusti a mi beépített emberünk.La Pulga írta:Utolsó gólnál védők azt sem tudták mit csinálnak!![]()
már nem azért, de ezt hogy gondohatja komolyan bárki is? Drenthe egyszer valóban seggberúgta a labdát, elég nagy gól lett belőle, de egyébként igazából semmi.Sir Maxwell írta:"A mérkőzés legjobbja a madridista.hu szerkesztősége szerint: Royston Drenthe
Az ifjú holland TÁMADÓ remek teljesítményt nyújtott, csaknem tökéletes produkcióját pedig egy gyonyörű góllal koronázta meg, így talán nem kérdés, hogy Fabio Cannavaro mellett ő volt az, aki leginkább kiemelkedett a madridi csapatban. "
forrás: .............