Vito írta:Sir Maxwell írta:"A mérkőzés legjobbja a madridista.hu szerkesztősége szerint: Royston Drenthe
Az ifjú holland
TÁMADÓ remek teljesítményt nyújtott, csaknem tökéletes produkcióját pedig egy gyonyörű góllal koronázta meg, így talán nem kérdés, hogy Fabio Cannavaro mellett ő volt az, aki leginkább kiemelkedett a madridi csapatban. "

forrás: .............
már nem azért, de ezt hogy gondohatja komolyan bárki is? Drenthe egyszer valóban seggberúgta a labdát, elég nagy gól lett belőle, de egyébként igazából semmi.
támadásban bizonytalan és pontatlan volt, védekezésben is számos alkalommal otthagyták.
ő volt a meccs legjobbja??? és Kanotué, és Alves????
Pepe remélem ugyanezt a remek formát hozza majd a jövőben is.
biztos a madrid játékosai között volt ő a legjobb... de még ez sem igaz, sztem ramos jobb volt nála.
a madridi védelem még nincs összerakva, többször is úgy álltak ott a játékosok, mint a mittudoménmicsoda, a sev támadói pedig azt csináltak, amit akartak. ez a pepe nulla, ne mondja nekem senki sem, h a sok néző meg a klub hírneve meg ehhez hasonlók miatt nem találja a helyét... a porto portugália egyik legnagyobb csapata, reendszeresen tízezrek előtt játszák a meccseiket, ha ott állítólag ment neki, akkor itt miért bénázik? azért őt nem az izlandi megye kettőből hozták. sztem egyszerűen mellényúltak a madrid igazolásokért felelős emberei, amikor ezért a gyerekért képesek voltak ennyit kifizetni, portoban viszont már tananyag a gazdasági főiskolán azóta az, h hogyan kell 15szörös áron elpasszolni a hiszékeny vevőknek egy tök középszerű hátvédet.
egyébként érthetetlen számomra, h a sevillából kanoute mi a túrótól lett ekkora császár, amekkora? sok spurs meccsen láttam, mondjuk ott is megrúgdosta a góljait, de nem ekkora mennyiségben, és nem akkor talált jóformán, amikor akart, mint mostanában a sevillában... emlékszem még nálunk is szóbakerült másfél-két éve, amikor végülis a maxi esett le, h őt hozzuk ide a samu alternatívájaként, hát nem tapsolt egy emberként a fórum közönsége...