Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
láttam a meccset,a man utd ellen sérült le,de nem lerúgták,hanem rosszul érkezett a földre egy fejelést követően,a bal lábában szakadtak el a szalagok.Remélem felépül hamar,egy jó játékosrol van szó.noname írta:Térdszalagszakadást szenvedett Valerij Bozsinov, a Manchester City bolgár válogatott csatára, csapata vasárnapi bajnoki találkozóján. Előreláthatóan 4-5 hónapot ki kell hagynia.
Bozsinov bízik benne, hogy neki is tud segíteni az az orvos, aki az AS Roma kiválóságát, Francesco Tottit is kezelte, amikor a 2006-os világbajnokság előtt megsérült. "Elszakadtak a térdszalagjaim, úgyhogy most Rómába utazom, ahol az az orvos fog megoperálni, aki korábban már Tottinak is segített" - mondta Bozsinov.
A Roma csapatkapitánya komoly bokasérülést szenvedett el 2006 tavaszán, ám orvosának hála a világbajnokságon már pályára tudott lépni.
"A csapat edzője, Sven-Goran Eriksson és a klubvezetés is kiáll mellettem, és biztosítottak róla, hogy számítanak rám" - mondta a bolgár klasszis. - írja a Független Hírügynökség.
foci24
Jobbulást!
Így igazozsimiki írta:Pool,és az Arsenal viszont 1 meccsel kevesebbet játszott(Bl selejtező miatt...)
Pool,és az Arsenal viszont 1 meccsel kevesebbet játszottvarga tamás írta:Zozzy5!
Köszi a táblázatot. Nekem két dolog tűnt fel:
1. a Bolton 20. helye eléggé beszédes - Big Sam elment, oda a masszív csapat?
2. Liverpool és Arsenal 7. hely, MU 16. hely. Érdekes!
Viszont, messze még a vége!
Erre nagyon, de nagyon kicsi az esély...Ádám02 írta:Ha ez után végig győznekGogeta írta:Csoda, hogy nincsenek kiesőzónában.akkor nincs gond!
Ez igaz, a BL-ben nagyon jól ment neki, de a bajnokságban akkor is bakizott. Lehmann már csak ilyenozsimiki írta:Azért írtam azt az idényt,mert akkor nélküle nem igen jutottatok volna el a Bl-döntőig![]()
OkRöhögök helyetted én,ok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mivel cimbi vagy,segítek:Game90 írta:
Ha Léman nem Arsenal kapus lenne, akkor még röhögnék is rajta
Azért írtam azt az idényt,mert akkor nélküle nem igen jutottatok volna el a Bl-döntőigGame90 írta:Én le sem igazoltam volnaozsimiki írta:2005-2006os Bl idényben is elküldtet volna gondolom![]()
![]()
![]()
![]()
Mindig is egy idegbeteg, bakizós kapus volt (bár természetesen vannak nagy védései is). Most is rajta ment el 2 pont. Az első fordulóban is mit csinált...
![]()
![]()
Miért nem fejelte kiAtesz írta:Itt a baki:
http://rapidshare.com/files/49984128/Bl ... _Geo_5.rar
Pfff ilyet nem csoda hogy nem akarnak már hosszabítani vele!Atesz írta:Itt a baki:
http://rapidshare.com/files/49984128/Bl ... _Geo_5.rar
Én le sem igazoltam volnaozsimiki írta:2005-2006os Bl idényben is elküldtet volna gondolom![]()
![]()
![]()
Dunn 25 m-es lövését, ami középre ment, szépen bevédte...Mit csinált Lehman?
Ne láttam a meccset.Mit csinált Lehman? Ugye h nem csak a Tottenham bénázhat.Game90 írta:Lehmann takarodj![]()
![]()
Ez a Blacburn pedig egy favágó csapat...