Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Túlzásokba azért ne essünk. Szép volt, jó volt, de ettől még a magyar foci ugyan abban a pöcegödörben van. Majd ha tétmeccseken is nyújtunk vmit, akkor...De itt nem csak meccseket kéne nyerni, hanem az egész magyar labdarugást új alapookra kéne helyezni új vezetőkkel, új hozzáállással stb. Ehhez pedig nem elég egy barátságos meccs.Demonhunter írta:Ez hihetetlen!Visszavonok minden szóbeli és írásbeli kritikát a magyarokról!Ha minden meccsen így játszanának akkor az EB-t is megnyernék!Kiváncsi vagyok ho Gera mondjuk 1-2 évvel ezelőtt bemert-e volna így csúszni Kannavárónak!Gratula!
most nézem nem is inzaghi lőtte a góltbouba írta:vass ádám kumma jól játszott!
a kutyaszáájkannaváró meg a kötekedéseivel vétette magát észre!!!
ha a végén még beverjük azt a ziccert akkor már K.O.![]()
de mondjuk az olaszok nem hajtottak , még inzaghi se csinálta a hülye gólörömét!
Basszus, igazad van, az esti meccs elvette az eszembouba írta:németország-magyarország 0-2 2004 ápr.antiimperialista írta:
De, ha jól emlékszem, igazán nagy válogatottat legutóbb a 90-es évek legelején vertünk meg (egy 4-2-es diadal Spanyolországban, Kipu főszereplésével), így ez a mai nagyon örömteli győzelem volt.
németország-magyarország 0-2 2004 ápr.antiimperialista írta:
De, ha jól emlékszem, igazán nagy válogatottat legutóbb a 90-es évek legelején vertünk meg (egy 4-2-es diadal Spanyolországban, Kipu főszereplésével), így ez a mai nagyon örömteli győzelem volt.
A hozzáállástól függ...Ha megint azt láttam volna, hogy nincs egy passzunk vagy egy lövésünk, akkor valóban mérges lennék. De ha tegnap esetleg kikaptak volna, de azzal a hozzáállással, amit mutattak, tehát csúsztak-másztak, hajtottak stb. akkor nem szólt volna sztem senki egy szót se, a grat akkor is kijárt volna.Game90 írta: Meg most mindenki isteníti a válogatottat, de ha kikaptunk volna jöttek volna ezek a hsz-ek: béna f.szok, nem tudnak focizni, Várhidi egy pöts, nem tudnak futni, ez a realítás stb.
![]()
Hajrá magyarok!
Az olaszok nem nagyon szoktak 2 gólnál többel nyerni, még 2-vel is ritkánGame90 írta:Azért az olaszok (ha nem 40-50 %-ot adnak ki magukból), akkor 3-mal tuti, hogy vernek minket.