Barca vs. Real
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Jól sakkoztok az ellen spílereivel azt látom, de a Real mostani
fenenagy bevásárlásában egy gyereket látok.
Egy olyan gyereket, aki mindent rögtön megvesz magának
kritika nélkül, aztán rövid úton megunja a játékszert.
"Nekem legyen meg, senki másnak!". Aztán rájön, hogy
neki nem is az kellett.
Calderon most vett egy rakás játékot, de sokra rá fog
unni, még a Cipész is nehéz helyzetbe került.
Annyi sztárja van, mint az összes galaxisnak, így nehéz
lesz a tutit összeraknia.
De majd szombaton a madridi rangadón kiderül, hogy ki
a játékszer és ki a játékos.
De ha még ott sem, akkor repül a kaptafa az égben...
Krojfotok.
Jól sakkoztok az ellen spílereivel azt látom, de a Real mostani
fenenagy bevásárlásában egy gyereket látok.
Egy olyan gyereket, aki mindent rögtön megvesz magának
kritika nélkül, aztán rövid úton megunja a játékszert.
"Nekem legyen meg, senki másnak!". Aztán rájön, hogy
neki nem is az kellett.
Calderon most vett egy rakás játékot, de sokra rá fog
unni, még a Cipész is nehéz helyzetbe került.
Annyi sztárja van, mint az összes galaxisnak, így nehéz
lesz a tutit összeraknia.
De majd szombaton a madridi rangadón kiderül, hogy ki
a játékszer és ki a játékos.
De ha még ott sem, akkor repül a kaptafa az égben...
Krojfotok.
ok igaz 

1., Van "szerkeszt" gomb.
2., Heinze és Robben jobb oldalon?

2., Heinze és Robben jobb oldalon?

A FIFA08 én igy fogok játszani 

sztem
Casillas
Heinze Ramos Cannavaro Torres
Robben Diarra Sneijder Drenthe
RVN Robinho
Casillas
Heinze Ramos Cannavaro Torres
Robben Diarra Sneijder Drenthe
RVN Robinho
Azért Drenthe nem kicsit lenne megszpatva a Classicón, ha védőt játszana. Sztem egyáltalán nem tud védekezni. Legalábbis azt az oldalát egyáltalán nem mutatta. Támadni, már inkább. De hát van ott vki 36 millióért. Én nem tudom mi Schuster terve, de eddig nem sok mindent mutatott.
- noname
- Llegenda del Barça
A lehető legjobb csapat sztem ami nálatok kiállhat az:ultrasur írta:Azt melyik okos találta ki anno a reálnál hogy raul szélsőt játszon.
Én a RVN,Robinho csatársorban bizniék.
Casillas-Ramos-Metz-Canna-Drenthe-Diarra-Robben-Snejder-Robinho-Baptista-RvN
Szerencsére így sose fogtok kiállni.

A Fifa egy szégyen
Azt melyik okos találta ki anno a reálnál hogy raul szélsőt játszon.
- noname
- Llegenda del Barça
Baptistának rengetegen örültek volna annak idején nálunk is. Akik el kéne küldeni a csatársorból az Raul, ezenkívül nem kellett volna elhozni Saviolát.ra95 írta:Baptista elmegy (?) és most akkora játékos, nemrég arról volt szó, hogy milyen túlkínálat van a csatárok terén...
Zagyváltok össze-vissza, egy a lényeg:a Real az [auto_cenzúra]

A Fifa egy szégyen
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nehogy már ránk kend h mennyiért adjátok el... a madridista ír le midnent amit az interneten talál.. csinálnék egy ál relamadrid oldalt, onnan is szednétek a híreket.. a magyar marca... mident leir, percről percre... csak az indulatokat szítjara95 írta: Marcelót annó 6,5 millióért vettük, nem 10-ért, és érdekes felröppen egy hír nektek máris kommentálnotok kell... Várjátok meg amíg hivatalos lesz, beszéltek arról, hogy ha nem kölcsönbe, stb... inkább várjátok meg míg eldől, aztán okoskodjatok.
l:
Quaresamfan madridisták, ne általánosíts...fcjoc írta:kedves madridisták még reménykednek egy szélső "leigazolásában" nevezetesen Quaresma-t akarják ujfent habfehérbe látni .. írják hogy bármit megadnának érteDE HOVA???!!!!
![]()
![]()
Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
na ezt te sem gondolod komolyan, ne írj hülyeségeketez a külömbség a barca és a reál között, a real azért vásárol, hogy megmutassa , hogy "húú most mi voltunk a fa.a gyerekek, hogy 130 millát költöttünk." A Barca meg azért igazol mert szükséges.

Marcelót annó 6,5 millióért vettük, nem 10-ért, és érdekes felröppen egy hír nektek máris kommentálnotok kell... Várjátok meg amíg hivatalos lesz, beszéltek arról, hogy ha nem kölcsönbe

Baptista elmegy (?) és most akkora játékos, nemrég arról volt szó, hogy milyen túlkínálat van a csatárok terén...
Zagyváltok össze-vissza, egy a lényeg:a Real az [auto_cenzúra]

Gracias Dios por ser MADRIDISTA!
Nagyon sajnálom ami capelloval történt.Lehet, a Madrid is jó csapat lenne, csak nem ilyen debil vezetőkkel, gondolkozz el ezen egy kicsit! Ha már valakinek bizalmat szavaztál, akkor hagyjad, hogy véghezvigye az elképzeléseit.....(Capello) Exclamation Exclamation Amúgy, meg szerintem olyan szennyeket igazoltatok, csak nem tudom, hogy miért Question Question Van pénzetek? És?
De tavaly ugyanezt mondták rá mint schusterre.
Eddig nem jött be de inkább menjen rosszul a nyáron és jol a bajnokságban
Amugy:Robben,Sneijder,Drenthe,Saviola,Heinze nem hiszem hogy olyan szennyek.
kedves madridisták még reménykednek egy szélső "leigazolásában" nevezetesen Quaresma-t akarják ujfent habfehérbe látni .. írják hogy bármit megadnának érte
DE HOVA???!!!!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Most nézd, amekkora barmok ezek, én semmin nem csodálkozom... Már komolyan kabaré, amit csinálnak. Ők komolyan azt hiszik, hogy ezzel a csapatnak segítenek? Szerintem egyébként hogyha Baptistában bíznának, NIstelrooyjal és Robinho valamit Robbennel Sneijderrel igen csak nagyot tudnának alkotni, és még akkor a kispadon ül Higany, Raul és Saviola... Nem gyenge a real kerete, csak a vezetők bénák, de ők sajnos NAGYON. Ne kövezzetek meg a politizálás miatt, de nekem ez kissé olybá tűnik, mint az MSZP: a választások alatt ígérgetnek, aztán meg nagy nulla, amit produkálnak, ergo gyakorlatilag teljesen becsapják a választókat....noname írta:Hajrá!Ekkora barmokat...La Pulga írta:11:43 - A Real Madrid Marcelo és Baptista számára keresi az ideális csapatot. Marcelo esetében a befutó a Valladolid lehet.Baptista Nisty mellett a legjobb csatáruk,Marcelo is hatalmas játékos lesz áés már az lenne, ha kapott volna lehetőséget.Ezek vajon tényleg ilyen hülyék vagy csak tettetik magukat?!
És itt van még egy jó hír.9:35 - A tegnap esti edzés után biztossá vált, hogy Pepe felépült sérüléséből, így játszhat szombaton.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Marcelo csak kölcsönbe megy? Mert ha nem, akkor: 

- noname
- Llegenda del Barça
Hajrá!Ekkora barmokat...La Pulga írta:11:43 - A Real Madrid Marcelo és Baptista számára keresi az ideális csapatot. Marcelo esetében a befutó a Valladolid lehet.

És itt van még egy jó hír.9:35 - A tegnap esti edzés után biztossá vált, hogy Pepe felépült sérüléséből, így játszhat szombaton.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2007.08.24. 12:28:24-kor.
A Fifa egy szégyen