Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy jó kérdés...Game90 írta:Akkor miért kezdő az Interben? És miért olasz válogatott?Raziel írta:sztem nemjo védő egyáltalán.
Akkor miért kezdő az Interben? És miért olasz válogatott?Raziel írta:sztem nemjo védő egyáltalán.
sztem nemjo védő egyáltalán.Los Banditos írta:Ez se gyenge: http://www.youtube.com/watch?v=uUNqluZZTA4&NR=1
Már épp ideje volt, valamit visszakpjon a sorstól.A legigazságosabb az lenne, ha egy életre ott kellene hagynia a focit.
![]()
Most nem találom azt a videót amin rajta vannak a szabálytalanságai nagyon durvák esetleg valaki tudja a linket?Boixos írta:mindenkiért kár, aki sérülést szenved. viszont Razielnek is igaza van, éppen elég bajt okozott már ez a gyök. másoknak, h egyszer visszakapjon vmit.
Hát az biztos hogy azért előny a többi csapattal szenben hogy kidőlt bár a keretet elnézve nem lesz nehéz helyettesíteni...Slither írta:Én magasról toljok Materazzira.![]()
Nagyon várom már a holnapi kezdést, végre lesz miért nézni a Serie A-t.
Neked is csak gratulálni tudokRaziel írta:Materazziért nemkár,amennyi embert ő lerugott,most visszakap egy kicsit belőlle.
De én igen.Game90 írta:Akkor elég nehéz lesz bekerülniükBoixos írta:annyira nem vagyok otthon a serie b dolgaiban, de elnézve a brescia keretét elől bazzani tuti kezdő, mellé esetleg betehetik a feczét, de 10 v 11 támadó van a brigádban, szal nem lesz egyszerű. vass ádámmal kb hasonló a helyzet, vele olyanok nyomják a kpályán mint tacchinardi, vagy lima aki bajnok volt az ASRrel.![]()
Materazzinak meg jobbulástRemélem Chivu bemegy középső védőnek, mert egy Samuel - Cordoba kettőst nem szeretnék meglátni
Akkor elég nehéz lesz bekerülniükBoixos írta:annyira nem vagyok otthon a serie b dolgaiban, de elnézve a brescia keretét elől bazzani tuti kezdő, mellé esetleg betehetik a feczét, de 10 v 11 támadó van a brigádban, szal nem lesz egyszerű. vass ádámmal kb hasonló a helyzet, vele olyanok nyomják a kpályán mint tacchinardi, vagy lima aki bajnok volt az ASRrel.
annyira nem vagyok otthon a serie b dolgaiban, de elnézve a brescia keretét elől bazzani tuti kezdő, mellé esetleg betehetik a feczét, de 10 v 11 támadó van a brigádban, szal nem lesz egyszerű. vass ádámmal kb hasonló a helyzet, vele olyanok nyomják a kpályán mint tacchinardi, vagy lima aki bajnok volt az ASRrel.antiimperialista írta:Valaki, aki úgy igazán vágja az olasz focit, fel tudna világosítani arról, hogy Vass Ádám és Feczesin esélyesek-e arra, hogy a Bresciában kezdőként játsszanak? Vagy ha valaki tud valamit az edzőmeccseikről, beírná, hogy melyikük kb. mennyit játszott?
Előre is kösz!
Ennyi erővel a Seria A topic egyáltalán nem érint minket.Ádám02 írta:Ez minket nem nagyon érint tehát nem is érdekel de azért jobbulást!