Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasalas9 írta:Bayern München-Barcelona mérkőzés:
Léderer: Úgy látom, Zambrotta helyén 25-össel Jorquera...
![]()
![]()
![]()
Na meg ahogy Krkic nevét mondta: Krököcs...
![]()
![]()
Igen, ez nekem is megragadt az emlékezetemben. Jót nevettem rajta.gajeraro írta:Chelsea-Mu Aug 5 Szuper kupa döntő Tóth Csaba:
-Joe Cole és Ashely Cole között nincs rokoni kapcsolat!
Ki gondolta volna???
Nekem nagyon melegem van,innák egy kis vizet!bati1989 írta:Istenem!Csak azért imádkoztam egész évben h nehogy a Horti legyen a kommentár a Barca meccsen!Meghallom és ááááááááááááá!Ki tudnák szaladni a világból!Amiket az tud magyarázni!Számtalan meccs volt amit nem néztem meg!Egyszerűen nem bírom elviselni!(persze nem a legnagyobb meccsek, mert akkor azért megnézem akkor is ha az a majom kommentálja)
Van csak biztos jól elrejtözött!el fuero írta:Barca tv-be sztem tökéletes. Csak a bajnokikat ne közvetítse, mert ott biztos felidegesítene!bati1989 írta:Istenem!Csak azért imádkoztam egész évben h nehogy a Horti legyen a kommentár a Barca meccsen!Meghallom és ááááááááááááá!Ki tudnák szaladni a világból!Amiket az tud magyarázni!Számtalan meccs volt amit nem néztem meg!Egyszerűen nem bírom elviselni!(persze nem a legnagyobb meccsek, mert akkor azért megnézem akkor is ha az a majom kommentálja)
De itt a nagy kérdés, van-e jó kommentátor a sportklubbon?
Barca tv-be sztem tökéletes. Csak a bajnokikat ne közvetítse, mert ott biztos felidegesítene!bati1989 írta:Istenem!Csak azért imádkoztam egész évben h nehogy a Horti legyen a kommentár a Barca meccsen!Meghallom és ááááááááááááá!Ki tudnák szaladni a világból!Amiket az tud magyarázni!Számtalan meccs volt amit nem néztem meg!Egyszerűen nem bírom elviselni!(persze nem a legnagyobb meccsek, mert akkor azért megnézem akkor is ha az a majom kommentálja)
Ha jobban figyelsz, szerintem észreveszed, hogy azoknak a hülyeségeknek egy jó része nem is hülyeség... szerintem számtalanszor bizonyította h nagy humora van.elprat írta:Hülyeségeket beszélni mindenki tud...lionelmessi19 írta: és hatalmas humora van.
Hülyeségeket beszélni mindenki tud...lionelmessi19 írta: és hatalmas humora van.