Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig ezzel jövök, várjunk még egy vagy két mérkőzést és utána itélkezzünk a mostani csapat felett.visca el barca írta:tegnap ujfennt bebizonyosodott hogy zseniális lépés volt a vezetoseg részérol megtartani rijkaardot. tegnap megfeleloen motivalta jatekosait, ujabb csodalatos edzoi huzasok, csak ugy csillogott a kispadon. HUZZÁL MÁR INNEN A [auto_cenzúra]
(és most nehogy jöjjön vmi olyan dumaval h ez csak az elso meccs volt meg stb., mert ot folytattuk ahol tavaly abbahagytuk...)
Oleguer nem hiszem, hogy sokmindent érez, csak alibizik, Lili meg javít. De sztem tök mind1, érezhet ő bármit, egy Marquezt nehogy már kiszorítson bármilyen meccsen isSlither írta:Persze, meg kell adni Rafának a lehetőséget, de én csak azért hoztam fel mert itt mindenki amiatt sír hogy Oli fog kezdeni. Egész felkészülési időszakban Thurammal együtt játszottak középen, mostanra eléggé "érzik egymást", és valszeg Frank is erre alapoz.
Hát jah, ha Thuramnak van annyi energiája, hogy javítsa a hibáitSlither írta:Én egyáltalán nem félek attól, hogy Oli kez-e vagy sem, mert sztem középen tűrhető a teljesítménye, a tavalyi Marquez szintjét simán übereli.
kutyából nem lesz szalonna?!!!varga tamás írta:Ne haragudjatok. Rám lehet ragasztani az 'örök pesszimista' jelzőt, de én nem vagyok annyira nyugodt, és magabiztos. A keretünk nagyon jó, talán minden idők legjobbja, lehet. Bár szerintem az 1960/61-es idény csapata az etalon:
Antinoo Ramallets - Foncho, Enrique Gensana, Sigfrido Gracia - Martin Vergés, jésus Garay Vecino - Kubala Kászló, Kocsis Sándor, Evaristo de Macedo, Luis Suárez, Czibor Zoltán.
Viszont, vegyük figyelembe: játszottunk 6 meccset az előszezonban, ebből öt komolytalan, vagy legalábbis közepes tudású csapatok ellen zajlott. Az utolsó, a Bayern elleni meccs pedig sétálgatósra sikeredett, alacsony színvonallal, Messi zsenialitásával kiszínezve. Azaz: a számok megnyugtatóak, a mutatott játék - nem igazán. Legalábbis engem nem tesznek nyugodTtá. A Sevilla sokkal érettebb játékot mutat jelenleg. Ők lesznek az igazi ellenfelek, kemény ellenfelek.
Nem szabad elbizakodottnak lennünk, szerénynek és ALÁZATOS-nak kell lennünk. És nagyon keménynek, főleg a szakmai strábnak. Ez utóbbiban viszont 100%-osan nem vagyok biztos. Kutyából nem lesz szalonna - azaz, Frankie nem válik egyik-napról a másikra szimpatikus haverből keménykezű edzővé. Ne legyen igazam, de a közelmúlt nem erre enged következtetni.
És, még valami. Nekem lehet esni, ki lehet oktatni. DE! Én tavaly decemberben leírtam a véleményemet Frankről és a várható végeredményről - akinek van erre érkezése, lapozzon vissza, de szerintem vannak, akik emlékeznek rá. És, legnagyobb sajnálatomra, az idény második fele engem igazolt. Most remélem nem ez következik be.
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Látom vmibe muszáj belekötnöd ha már mindenki kinevette a nevetséges megjegyzésedet!varga tamás írta:Ja, és Attya!
Egy edzőt nem szertni kell - elsősorban -, hanem tisztelni, a három lépés távolságot megtartani. A haverkodás rossz tanácsadó, a tekintély aláásására alkalmas.
Amikor Rijkaard nyilatkozik, eszembe jut a cikk olvasása közben hogy ugye a többi játékos is olvas újságot és bizony nem esne jól senkinek, de még csak a szurkolóknak sem, ha egyik-másik játékost a másik elé helyezné. Mindenkit egyenlőnek kezel és így van jól. Az már nagy baj, ha kiemel embereket, holott még semmit sem tettek le az asztalra, de ezt már megszokhattad volna, Ronaldinhót vagy Messit sem dícséri agyon, a nagy arányú győzelmeket is helyén kezeli, nem száll el. Rijkaardnak ez a stílusa, lehet szeretni vagy nem szeretni.varga tamás írta:Attya: én nem a kártyák kiteregetését hiányoltam, hanem a semmit. Yaya és a másik két játékos Rijkaard noteszében egy szinten helyezkedik el. Ez nem így van, Rafa egy szintet képvisel vele, de Edmilson nem - szerintem.
És ha már pedagógiáról beszélünk, az Touré irányába is igaz. Vagy talán nem?
Bojan irányába pedig igenis lehetett volna határozottabb, hogy igenis érzékelje: fontos szerepe van a csapatnál, számít rá - még ha esetleg a spanyol kupában is, de érzi a tudását, látja a zsenialitását.
Na ez az... egyébként is amit eddig láttunk idén, az rendkívül megnyugtató. Tőlem nyilatkozhat langyosakat Franky, ha minden meccsünket nyerjük, és tetszik a játék.Slither írta:Nem tudom miért kell mindig kiakadni Rijkaard nyilatkozataiban, mindig ilyenek voltak, ilyenek is lesznek. Amúgy is mjadnem mindegyik edző hasonló dolgokat mond amikor ilyen kérdéseket tesznek fel.
Figyelj, gondolj már bele légyszíves mielőtt írsz... Egy bármilyen ember, de főleg oylan ember mint Rijkaard, ilyen magas pozicióban nem nyilatkozhat olyat hogy Yaya egy picit jobb mint Marquez, és sokkal jobb mint Edmilson, Mottáról meg már nem is beszélve... saját magát, iilletve játékosait járatná le.. elesnének a versenytől stbstb.. had ne soroljam... csak kicsit gondolkodj el légyszíves mielőt elkezdesz valamit írnivarga tamás írta:Attya: én nem a kártyák kiteregetését hiányoltam, hanem a semmit. Yaya és a másik két játékos Rijkaard noteszében egy szinten helyezkedik el. Ez nem így van, Rafa egy szintet képvisel vele, de Edmilson nem - szerintem.
Én olvastam angolul a nyilatkozatot és 1 kicsit másképp fordítottam magamban ott nem tűnt nekem annyira vérszegénynek! De én még mindig azt mondom, h nem kell senkit agyon dicsérni úgy, h még nem bizonyított!! Hidd el, h edzésen biztos biztatja őket, mert Frank sztem jó pedagógus! Nem véletlenül szeretik és tisztelik ŐT!!varga tamás írta:Attya: én nem a kártyák kiteregetését hiányoltam, hanem a semmit. Yaya és a másik két játékos Rijkaard noteszében egy szinten helyezkedik el. Ez nem így van, Rafa egy szintet képvisel vele, de Edmilson nem - szerintem.
És ha már pedagógiáról beszélünk, az Touré irányába is igaz. Vagy talán nem?
Bojan irányába pedig igenis lehetett volna határozottabb, hogy igenis érzékelje: fontos szerepe van a csapatnál, számít rá - még ha esetleg a spanyol kupában is, de érzi a tudását, látja a zsenialitását.
Zoli!Vito írta:szerintem ezt nem jól látod Tamás.
majd, ha a tétmeccseken kialakul a gerinc, akkor biztos megkapják a kellő dicséretet, de előre kár kiosztani a kezdőket.
megjegyzem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Yaya stabil kezdő lesz és abban is biztos vagyok, hogy Frank is ezt gondolja.