Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Replay
Director del Fútbol

2007.08.27. 08:37:45

visca el barca írta:tegnap ujfennt bebizonyosodott hogy zseniális lépés volt a vezetoseg részérol megtartani rijkaardot. tegnap megfeleloen motivalta jatekosait, ujabb csodalatos edzoi huzasok, csak ugy csillogott a kispadon. HUZZÁL MÁR INNEN A [auto_cenzúra]
(és most nehogy jöjjön vmi olyan dumaval h ez csak az elso meccs volt meg stb., mert ot folytattuk ahol tavaly abbahagytuk...)
Pedig ezzel jövök, várjunk még egy vagy két mérkőzést és utána itélkezzünk a mostani csapat felett.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.27. 08:32:00

Ha így folytatja télleg mennie kell mert ez így nem lesz jó de én úgy gondolom hogy lendületbe fog jönni a csapat csak egy kicsit nehézkesen indul a szekér....
visca el barca
Presidente del Barça

2007.08.27. 08:30:04

tegnap ujfennt bebizonyosodott hogy zseniális lépés volt a vezetoseg részérol megtartani rijkaardot. tegnap megfeleloen motivalta jatekosait, ujabb csodalatos edzoi huzasok, csak ugy csillogott a kispadon. HUZZÁL MÁR INNEN A [auto_cenzúra]
(és most nehogy jöjjön vmi olyan dumaval h ez csak az elso meccs volt meg stb., mert ot folytattuk ahol tavaly abbahagytuk...)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.26. 18:26:23

Slither írta:Persze, meg kell adni Rafának a lehetőséget, de én csak azért hoztam fel mert itt mindenki amiatt sír hogy Oli fog kezdeni. Egész felkészülési időszakban Thurammal együtt játszottak középen, mostanra eléggé "érzik egymást", és valszeg Frank is erre alapoz. :roll:
Oleguer nem hiszem, hogy sokmindent érez, csak alibizik, Lili meg javít. De sztem tök mind1, érezhet ő bármit, egy Marquezt nehogy már kiszorítson bármilyen meccsen is :roll: :?
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.26. 18:23:56

Persze, meg kell adni Rafának a lehetőséget, de én csak azért hoztam fel mert itt mindenki amiatt sír hogy Oli fog kezdeni. Egész felkészülési időszakban Thurammal együtt játszottak középen, mostanra eléggé "érzik egymást", és valszeg Frank is erre alapoz. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.26. 18:07:17

Slither írta:Én egyáltalán nem félek attól, hogy Oli kez-e vagy sem, mert sztem középen tűrhető a teljesítménye, a tavalyi Marquez szintjét simán übereli. :roll:
Hát jah, ha Thuramnak van annyi energiája, hogy javítsa a hibáit :roll: Egyébként tényleg jobb belül, de Marqueznek akkor is meg kéne adni az esélyt, hogy visszatérjen. Ha mindíg a tavalyi Ráfából indulunk ki, akkor ennyi erővel el is adhatjuk. Pedig közben remek védő.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.26. 18:04:41

Én egyáltalán nem félek attól, hogy Oli kez-e vagy sem, mert sztem középen tűrhető a teljesítménye, a tavalyi Marquez szintjét simán übereli. :roll:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.08.26. 17:58:25

Zozzy 5 írta:Az előzetes összeállításban Oleguer szerepel kezdőként a védelem tengelyében :? Ha ezen nem változtat Frank, akkor elmehet a...
Hát pedig nem nagyon fog... :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.26. 16:49:07

Az előzetes összeállításban Oleguer szerepel kezdőként a védelem tengelyében :? Ha ezen nem változtat Frank, akkor elmehet a...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.25. 19:15:21

Nyilatkozattal semmi probléma nem volt. Bayern elleni meccset meg nem érdemes felhozni,mivel azt a hazaiak :!: is nagyívben leszharták,pedig egyik ikonuk búcsúzott :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.08.25. 13:19:39

Nem az előidényben, hanem a tétmeccseken kell villogni! A Sevilla idén megnyerte a szuperkupát, de az előszezonban ők is buktak! Szóval legalább fél év kell, mire kialakul valami kép az erőviszonyokról és ha akkor nem az első helyen áll a Barca, akkor lehet morgolódni, most nincs sok értelme.
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.25. 11:46:22

varga tamás írta:Ne haragudjatok. Rám lehet ragasztani az 'örök pesszimista' jelzőt, de én nem vagyok annyira nyugodt, és magabiztos. A keretünk nagyon jó, talán minden idők legjobbja, lehet. Bár szerintem az 1960/61-es idény csapata az etalon:
Antinoo Ramallets - Foncho, Enrique Gensana, Sigfrido Gracia - Martin Vergés, jésus Garay Vecino - Kubala Kászló, Kocsis Sándor, Evaristo de Macedo, Luis Suárez, Czibor Zoltán.
Viszont, vegyük figyelembe: játszottunk 6 meccset az előszezonban, ebből öt komolytalan, vagy legalábbis közepes tudású csapatok ellen zajlott. Az utolsó, a Bayern elleni meccs pedig sétálgatósra sikeredett, alacsony színvonallal, Messi zsenialitásával kiszínezve. Azaz: a számok megnyugtatóak, a mutatott játék - nem igazán. Legalábbis engem nem tesznek nyugodTtá. A Sevilla sokkal érettebb játékot mutat jelenleg. Ők lesznek az igazi ellenfelek, kemény ellenfelek.
Nem szabad elbizakodottnak lennünk, szerénynek és ALÁZATOS-nak kell lennünk. És nagyon keménynek, főleg a szakmai strábnak. Ez utóbbiban viszont 100%-osan nem vagyok biztos. Kutyából nem lesz szalonna - azaz, Frankie nem válik egyik-napról a másikra szimpatikus haverből keménykezű edzővé. Ne legyen igazam, de a közelmúlt nem erre enged következtetni.
És, még valami. Nekem lehet esni, ki lehet oktatni. DE! Én tavaly decemberben leírtam a véleményemet Frankről és a várható végeredményről - akinek van erre érkezése, lapozzon vissza, de szerintem vannak, akik emlékeznek rá. És, legnagyobb sajnálatomra, az idény második fele engem igazolt. Most remélem nem ez következik be.
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
kutyából nem lesz szalonna?!!! :o :lol: :o :lol: :o gondolj bele mióta van itt Frank és nézd +, h mit nyert vele a csapat?!! bajnokság, BL, spanyol szuperkupa... Tavaly nem jött ki a lépés, na Bumm! 2ik lett a bajnokságban nem a 8ik nem 13ik!! (Jó a Bl-t naon elcseszték!! )az lenne a csoda ha minden évben bajnokság és bl lenne!! Az igaz, h szinte minden fontos meccset és kupát elbuktunk de hidddd el, h """így van rendjén""" sajnos nem lehet minden évben mindent +nyerni!! ebből a kudarc sorozatból mind a csapat mind az edző tanult(remélem)!! én nagyon optimista vagyok idén KÉRLEK próbálj kicsit te is az lenni!!! HIDDDD el, h sokkal jobb mint mindig azon keseregni, h +int nem nyerünk semmit....stb!!! FORCA BARCA
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.08.25. 11:39:18

Semmi köze nincs ennek az előbb (tegnap, v tegnapelőtt ) boncolgatott témához, nem izgat ki milyen eredményt várt, és hogy bejött-e nem ez volt a kérdés... Hanem annyi volt,és te tértél el a tárgytól, hogy nem lehet egy nyilatkozatban senkit sem a másik elé helyezni... mert az megölné a csapaton belüli versenyt, és viszályokat szítana..
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.25. 11:10:26

Ne haragudjatok. Rám lehet ragasztani az 'örök pesszimista' jelzőt, de én nem vagyok annyira nyugodt, és magabiztos. A keretünk nagyon jó, talán minden idők legjobbja, lehet. Bár szerintem az 1960/61-es idény csapata az etalon:
Antinoo Ramallets - Foncho, Enrique Gensana, Sigfrido Gracia - Martin Vergés, jésus Garay Vecino - Kubala Kászló, Kocsis Sándor, Evaristo de Macedo, Luis Suárez, Czibor Zoltán.
Viszont, vegyük figyelembe: játszottunk 6 meccset az előszezonban, ebből öt komolytalan, vagy legalábbis közepes tudású csapatok ellen zajlott. Az utolsó, a Bayern elleni meccs pedig sétálgatósra sikeredett, alacsony színvonallal, Messi zsenialitásával kiszínezve. Azaz: a számok megnyugtatóak, a mutatott játék - nem igazán. Legalábbis engem nem tesznek nyugodTtá. A Sevilla sokkal érettebb játékot mutat jelenleg. Ők lesznek az igazi ellenfelek, kemény ellenfelek.
Nem szabad elbizakodottnak lennünk, szerénynek és ALÁZATOS-nak kell lennünk. És nagyon keménynek, főleg a szakmai strábnak. Ez utóbbiban viszont 100%-osan nem vagyok biztos. Kutyából nem lesz szalonna - azaz, Frankie nem válik egyik-napról a másikra szimpatikus haverből keménykezű edzővé. Ne legyen igazam, de a közelmúlt nem erre enged következtetni.
És, még valami. Nekem lehet esni, ki lehet oktatni. DE! Én tavaly decemberben leírtam a véleményemet Frankről és a várható végeredményről - akinek van erre érkezése, lapozzon vissza, de szerintem vannak, akik emlékeznek rá. És, legnagyobb sajnálatomra, az idény második fele engem igazolt. Most remélem nem ez következik be.
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.24. 22:53:43

varga tamás írta:Ja, és Attya!
Egy edzőt nem szertni kell - elsősorban -, hanem tisztelni, a három lépés távolságot megtartani. A haverkodás rossz tanácsadó, a tekintély aláásására alkalmas.
Látom vmibe muszáj belekötnöd ha már mindenki kinevette a nevetséges megjegyzésedet! :lol: Nos akkor figyelj!!! Ha vki szereti az edzőjét az nem azt jelenti, h a haverja és, h a tekintélye a béka feneke alatt van! És ha normálisan végig olvastad volna az írásomat akkor talán feltünt volna az utolsó kis szösszenet"Nem véletlenül szeretik és tisztelik ŐT!!" TISZTELET TISZTELET TISZTELET talán most már így világos!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.08.24. 22:07:05

varga tamás írta:Attya: én nem a kártyák kiteregetését hiányoltam, hanem a semmit. Yaya és a másik két játékos Rijkaard noteszében egy szinten helyezkedik el. Ez nem így van, Rafa egy szintet képvisel vele, de Edmilson nem - szerintem.
És ha már pedagógiáról beszélünk, az Touré irányába is igaz. Vagy talán nem?
Bojan irányába pedig igenis lehetett volna határozottabb, hogy igenis érzékelje: fontos szerepe van a csapatnál, számít rá - még ha esetleg a spanyol kupában is, de érzi a tudását, látja a zsenialitását.
Amikor Rijkaard nyilatkozik, eszembe jut a cikk olvasása közben hogy ugye a többi játékos is olvas újságot és bizony nem esne jól senkinek, de még csak a szurkolóknak sem, ha egyik-másik játékost a másik elé helyezné. Mindenkit egyenlőnek kezel és így van jól. Az már nagy baj, ha kiemel embereket, holott még semmit sem tettek le az asztalra, de ezt már megszokhattad volna, Ronaldinhót vagy Messit sem dícséri agyon, a nagy arányú győzelmeket is helyén kezeli, nem száll el. Rijkaardnak ez a stílusa, lehet szeretni vagy nem szeretni.
Andris
Adminisztrátor

2007.08.24. 21:51:37

Slither írta:Nem tudom miért kell mindig kiakadni Rijkaard nyilatkozataiban, mindig ilyenek voltak, ilyenek is lesznek. Amúgy is mjadnem mindegyik edző hasonló dolgokat mond amikor ilyen kérdéseket tesznek fel. :roll:
Na ez az... egyébként is amit eddig láttunk idén, az rendkívül megnyugtató. Tőlem nyilatkozhat langyosakat Franky, ha minden meccsünket nyerjük, és tetszik a játék.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.24. 21:48:48

Nem tudom miért kell mindig kiakadni Rijkaard nyilatkozataiban, mindig ilyenek voltak, ilyenek is lesznek. Amúgy is mjadnem mindegyik edző hasonló dolgokat mond amikor ilyen kérdéseket tesznek fel. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.24. 21:31:35

Én is Vitoéknak adnék igazat. Nem a szezon előtt kell leosztani a kezdőket és nyilvánosan elmondani a sajtónak, hogy mondjuk Edmilsont közel sem tartja egy szintnek Touréval. Rijkaard nyilatkozatai álltalában mindíg ilyenek, de szerintem most a versenyhylzet fenttartása érdekében ez is kellett.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.24. 21:28:44

Ja, és Attya!
Egy edzőt nem szertni kell - elsősorban -, hanem tisztelni, a három lépés távolságot megtartani. A haverkodás rossz tanácsadó, a tekintély aláásására alkalmas.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.08.24. 18:08:21

varga tamás írta:Attya: én nem a kártyák kiteregetését hiányoltam, hanem a semmit. Yaya és a másik két játékos Rijkaard noteszében egy szinten helyezkedik el. Ez nem így van, Rafa egy szintet képvisel vele, de Edmilson nem - szerintem.
Figyelj, gondolj már bele légyszíves mielőtt írsz... Egy bármilyen ember, de főleg oylan ember mint Rijkaard, ilyen magas pozicióban nem nyilatkozhat olyat hogy Yaya egy picit jobb mint Marquez, és sokkal jobb mint Edmilson, Mottáról meg már nem is beszélve... saját magát, iilletve játékosait járatná le.. elesnének a versenytől stbstb.. had ne soroljam... csak kicsit gondolkodj el légyszíves mielőt elkezdesz valamit írni
visca el barca
Presidente del Barça

2007.08.24. 17:55:22

ismét olvashattunk egy semmitmondó nyilatkozatot... komolyan mintha egy politikust olvasnék. minden szép minden jo minden lehet stb stb. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Attya
Jugador d'estrella

2007.08.24. 17:30:14

És ha már pedagógiáról beszélünk, az Touré irányába is igaz. Vagy talán nem?
Bojan irányába pedig igenis lehetett volna határozottabb, hogy igenis érzékelje: fontos szerepe van a csapatnál, számít rá - még ha esetleg a spanyol kupában is, de érzi a tudását, látja a zsenialitását.
Én olvastam angolul a nyilatkozatot és 1 kicsit másképp fordítottam magamban ott nem tűnt nekem annyira vérszegénynek! De én még mindig azt mondom, h nem kell senkit agyon dicsérni úgy, h még nem bizonyított!! Hidd el, h edzésen biztos biztatja őket, mert Frank sztem jó pedagógus! Nem véletlenül szeretik és tisztelik ŐT!!
DECO
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.24. 17:27:54

Vito írta:szerintem ezt nem jól látod Tamás.
majd, ha a tétmeccseken kialakul a gerinc, akkor biztos megkapják a kellő dicséretet, de előre kár kiosztani a kezdőket.

megjegyzem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Yaya stabil kezdő lesz és abban is biztos vagyok, hogy Frank is ezt gondolja.
Zoli!
Mint a Barcelona sikeréért szorító szurkoló szívből kívánom, hogy Neked/Nektek legyen igazad/igazatok!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.24. 17:26:23

szerintem ezt nem jól látod Tamás.
majd, ha a tétmeccseken kialakul a gerinc, akkor biztos megkapják a kellő dicséretet, de előre kár kiosztani a kezdőket.

megjegyzem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Yaya stabil kezdő lesz és abban is biztos vagyok, hogy Frank is ezt gondolja.
Lezárt