Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát este azt mondták a sport1-en hogy nem biztos hogy le tudják adni...varga tamás írta:Miért, ha tegnap a sport1 leadta a meccset, akkor a sport2 miért ne adná a Barca-mrccset. Ők meg tudtak egyezni, nem? Bexarok, ha nem látom.Ádám02 írta:Ha látod mert nem biztos hogy adja a tv!
Miért, ha tegnap a sport1 leadta a meccset, akkor a sport2 miért ne adná a Barca-mrccset. Ők meg tudtak egyezni, nem? Bexarok, ha nem látom.Ádám02 írta:Ha látod mert nem biztos hogy adja a tv!
Ádám02 írta:Azt is meg kell becsülni legalább valahol tudod nézni mi lenne ha még itt sem tudnád...noname írta:De jó h azt meg én csak a netem tudom nézni...fcjoc írta:Holnap Sport2 ÉLŐ 19:00 Labdarúgás, Racing-Barcelona, spanyol bajnokság, 1. forduló![]()
tess!Los Banditos írta:Mi az oldal címe???
Kérj itt a fórumon valami linket ahol tudod nézni a madridot hátha adnak!És nem izguld szét magad nehogy 1 szurkolót is elvesszen a Barca!Barcamiki írta:Üdv!
Asszem megzavarodok holnap este hétig!!! Eszméletlenül várom, hogy láthassam a csapatot játszani. Mondjuk a Real-t is megnéztem volna de az a Sportklubon van. Mindegy. Csak a Barca!!!!!!!!!!
Kivételes helyzetben érzem magam úgy, hogy nláam mind az öt csatorna megyfcjoc írta:off: Főleg ha azt nézed hogy így is mennyi pénzt fizecc a UPC-ért (ha az van) + a netnem tudom hogy miért nem tudják megoldani ezeket a "nagy" gondokat
sk, s1, s2, eusport2 ... sokat kér az ember
Azt is meg kell becsülni legalább valahol tudod nézni mi lenne ha még itt sem tudnád...noname írta:De jó h azt meg én csak a netem tudom nézni...fcjoc írta:Holnap Sport2 ÉLŐ 19:00 Labdarúgás, Racing-Barcelona, spanyol bajnokság, 1. forduló![]()
Ki fog kapni a real és remélem nem Ologuer kezdnoname írta:Végre kezdődik a bajnokság, már nagyon vártam!A kezdőnk sztem az lesz, amit az előbb már leírtak, kivlve h Oleguer helyet Marquez.-remélem.
![]()
Amúgy a Real meccsét adja valami?Megnézném h kaopnak ki az Atleticotól...
Ez a te külön véleményed! Mindenki arra szavasz amire akar!!vacak írta:Most néztem a szavazás állását. Úgy látom már a Barca szurkolók között is egyre több a 'sztár-hajhász', amiért eddig más csapatokat fikáztunk (Madrid, Chelsea). Magasan vezet a szavazásban, hogy a 'fantasztikus négyes' (nevetséges név) kezdjen. Még szerencse, hogy Rijkaard-nak több esze van.
Személy szerint azt is furcsálom, hogy Eto'o-t többen hagynák ki a kezdőből, mint Henryt. Bár ezen már lehet vitatkozni.
Persze hogy adja .. a Sportklubnoname írta:Amúgy a Real meccsét adja valami?Megnézném h kaopnak ki az Atleticotól...