Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak utolsó forduló után is legyen az első!ozsimiki írta:Már 5![]()
![]()
Szerintem a Juve vezeti az első forduló után a bugit olaszban....
6 simára nem igen fog nyerni más...
De ez k..va érdekes amúgy, mert a Juve nem egy mai klub és azért nagyobb sikereket ért el mint a torinó és mégis a torinót jobban szeretik az emberek ott TORINOBAN!! Hogy van ez?ozsimiki írta:Hát nem véletlen,h nemrég el akarták költöztetni a csapatot Torinoból. (ill lehet akarják is,tudni illik,arra fele a Torino-nak szurkolnak inkább,mintsem a Juvénak,igaz?)
Az is hozzátartozik,h országszerte rengeteg Juve fan van,csak azok nem Torinóban összpontosúltak
Hát meg ebbe is van valami jó!ozsimiki írta:Mostmár megnézhetedÁdám02 írta:Lazio-Torino 2-2 nem rossz bajnokságnyitó!Nemsokára Juve meccs kár hogy közben meg madrid-at.madrid van
Megnéztem volna Juvét mire képes!
![]()
![]()
Szerintem 3-1re győznek!
Mostmár megnézhetedÁdám02 írta:Lazio-Torino 2-2 nem rossz bajnokságnyitó!Nemsokára Juve meccs kár hogy közben meg madrid-at.madrid van
Megnéztem volna Juvét mire képes!
Chivu balhátvédet játszik az Interben... bár most, hogy Materazzi megsérült, lehet, hogy belső védő lesz. De nem fog kiszorulni a kezdőből, ez tuti.Raziel írta:Már nemhinném hogy az lesz...Chivu sztem most kiszoritja,de már ugysincs neki sok hátra...de érdekes itt senki nemszereti őt,egy-két embert kivéve.
Már nemhinném hogy az lesz...Chivu sztem most kiszoritja,de már ugysincs neki sok hátra...de érdekes itt senki nemszereti őt,egy-két embert kivéve.Game90 írta: Akkor miért kezdő az Interben? És miért olasz válogatott?