Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is voltam,de a videóban nem,de tényleg nagyon nagyon jó volt!Los Banditos írta:http://href.hu/x/3dhl
Elképzelhetőnek tartom, hogy az off-topic arra szolgál, hogy a más topicokba nem illő témákról beszélgessenek az emberek.ozsimiki írta:Nem szemetelek többet,mint bárki más,aki hasonlóan aktívCharlie írta:Nem csoda, hogy ennyi hozzászólásod van. Nem kell szemetelni annyit, biztos oka volt, hogy törlődött.
C.![]()
Amúgy meg gondolom nem véletlen,h van egy OFF topic is+csak az okára vagyok kiváncsi,ennyi... mertha egy focis topicban érthető,de offban
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem szemetelek többet,mint bárki más,aki hasonlóan aktívCharlie írta:Nem csoda, hogy ennyi hozzászólásod van. Nem kell szemetelni annyit, biztos oka volt, hogy törlődött.
C.
bouba beírta,h 100 (hszeire vonatkózóan),majd Mr.Mester aszhem beírta erre a saját számát,ami "kicsit" több volt....erre bouba kb olyat írt,h majdnem annyi van nekem isLos Banditos írta:![]()
![]()
Mindig megkérdezik, amikor valami moderálva van, hogy mi volt az.![]()
Értem,akkor majd aki törölte válaszol. Tényleg érdekelne,csak úgy...lionelmessi19 írta:Nemtom de most kivételesen nem én voltam.
Igen, Adyval kapcsolatban volt nekem ismerős a város neve.noname írta:Kösz! Margitta Bihar megyében van a határtól kb 45 km-re, Nagyváradtól északra.16 ezres város.Híresebb ember, aki itt született az Horváth János(költő), ezenkívül ha jól emléksz4em, akkor Ady járt ide elég gyakran.
Gratulálok kedves NONAME!noname írta:3000![]()
![]()