Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az OFF olás az mit is jelent? Drága testvéreimm xDmajd OFF-olni, meg üvöltözni, akkor banolhatjátok:)
Nemértem h nem jut el az agyadig h mi a gond?!Jössz a a rosszkívánságaiddal,meg az okoskodásoddal h utálod a barcásokat, meg a Camp Nou egy kád, meg örülsz h nem nézhetjük a meccset.Szted ez korrekt és rendes volt tőled?RealMadridMan18 írta:PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
De itt nem vagyunk vevők az ilyenekre...RealMadridMan18 írta:PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
RealMadridMan18 írta:PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
tettyék!:DÁdám02 írta:nincs meg honnan töltsem le a sopcastot?barcelinho_5 írta:figy...telepítsd fel a SopCast-ot(ha nincs meg szólj), és explorerbe vagy firefox-ba ezt illeszd be:Ádám02 írta:Nekem sehogy sem jön össze egyik sem mind1 nyerjen a Barca és ez e lényeg!Remélem jön Henry!
sop://broker1.sopcast.com:3912/7117
kicsit várni kell, de nálam megy...sok szerencsét
PL mi a marhaság pl aztkívánom hogy kapjatok 1 golt ez nem marhaság hanem a véleményem.... s azért van a forum hogy a véleményemet leirjam :/Oké, akkor látom nem jutott el sokakhoz, de az is ban-t kap aki madridista és vmi marhaságot benyög, meg az is aki reagál rá.
Elég legyen!!!
nincs meg honnan töltsem le a sopcastot?barcelinho_5 írta:figy...telepítsd fel a SopCast-ot(ha nincs meg szólj), és explorerbe vagy firefox-ba ezt illeszd be:Ádám02 írta:Nekem sehogy sem jön össze egyik sem mind1 nyerjen a Barca és ez e lényeg!Remélem jön Henry!
sop://broker1.sopcast.com:3912/7117
kicsit várni kell, de nálam megy...sok szerencsét
én pl jól szórakozom rajtaRealMadridMan18 írta:semmi olyat nem tettem amiért bannt kaphatnék... Szabad országban élünk...RealMadridMan18 írta:
45 perc játék Eto, MESSI Ronaldinho = nulla gol Szánalom......
Őt bannoljátok már!!!
RealMadridMan18 írta:semmi olyat nem tettem amiért bannt kaphatnék... Szabad országban élünk...RealMadridMan18 írta:
45 perc játék Eto, MESSI Ronaldinho = nulla gol Szánalom......
Őt bannoljátok már!!!
figy...telepítsd fel a SopCast-ot(ha nincs meg szólj), és explorerbe vagy firefox-ba ezt illeszd be:Ádám02 írta:Nekem sehogy sem jön össze egyik sem mind1 nyerjen a Barca és ez e lényeg!Remélem jön Henry!