Nah, én elmentem, felkészülök kicsit lelkiekben is.
Felidőben jövök! Remélem jókedvűen!

Jaja, igazad van bocs figyelmetlen voltam.Mr. Master írta:Rosszul tudod: valójában idegenben többet lőttek, mint mi, de az összesítés: 3-2 ide.eto írta:lehet rosszul tom de akkor továbjutnának idegenben lőtt több góllal hosszábítás nélkülronaldo írta: Olyan lett volna mint a Milan ellen![]()
viszont nézdd meg a 95. percet!gyiko írta:Igen, az érzés szép lenne, de ha ott 1-0-ra nyernek, itt meg mi 2-1re, akkor ők lennének a továbbjutók. De ez az elmélet jöjjön be most, csak fordított előjellel.
Rosszul tudod: valójában idegenben többet lőttek, mint mi, de az összesítés: 3-2 ide.eto írta:lehet rosszul tom de akkor továbjutnának idegenben lőtt több góllal hosszábítás nélkülronaldo írta:Olyan lett volna mint a Milan ellenMr. Master írta:El tudfjátok képzelni, hogy mi lenne a Nou Campban, ha a Stamford Bridge-en kezdtünk volna és ott így alakut volna a meccs: 1-0 oda.
Itthon első félidő: 1-0 oda
87. perc: 2-1 ide
95. perc, a hosszabítás hosszabbítása:
Ronaldinho, csel, csel, csel, BOMBAGÓL!!!!!!
Én aznap este biztos elsírnám magam az örömtől. A Liverpool-Olimpakos-on is ez történt.![]()
lehet rosszul tom de akkor továbjutnának idegenben lőtt több góllal hosszábítás nélkülronaldo írta:Olyan lett volna mint a Milan ellenMr. Master írta:El tudfjátok képzelni, hogy mi lenne a Nou Campban, ha a Stamford Bridge-en kezdtünk volna és ott így alakut volna a meccs: 1-0 oda.
Én aznap este biztos elsírnám magam az örömtől. A Liverpool-Olimpakos-on is ez történt.![]()
Olyan lett volna mint a Milan ellenMr. Master írta:El tudfjátok képzelni, hogy mi lenne a Nou Campban, ha a Stamford Bridge-en kezdtünk volna és ott így alakut volna a meccs: 1-0 oda.
Én aznap este biztos elsírnám magam az örömtől. A Liverpool-Olimpakos-on is ez történt.
Ja Arany Dani de most inkább ne is gondolok arra 4 orát ott gondolkodni.Cooltiszo írta:Ronaldo: Arany Dani matekverseny?![]()
Én is hasonló cipőben, holnap matekversenyem van, szal én se megyek suliba, a matekverseny meg le van szarva:D
Nekem ez okbol szerencsém van mert holnao egész nap nem kell mennem suliba mer megyek délután matek versenyre. Szoval ma egész nap a Barca meccsrol ábrándozok 1-0, 2-0 ,3-0...Mr. Master írta:Remegnek a lábaim...Tanulni kéne, de nem megyí...
A Szívem a torkomban dobok.
Üvölt a Prodigy, alig tudom magamn lehűteni!!!
ha elmaradna a meccs, belehalnék!