amikor bl-t nyertünk a nagy játékosaink brillíroztak!akkor nem nagyon kellett nekik mit mondani!most kicsit összekéne őket fogni nem bírja mert gyenge!barcelinho_5 írta:nem biztos ám hogy ez itt most a Rijkaard hibája...mégiscsak ő volt az edző a legjobb évünkben is amikor Bl-t is nyertünk.hiába volt ott Ten Cate, nem hinném hogy a csapatot ő irányította volna...kellett de egy Riijkaard is akkor.
és ezt tartom.bár azt is hogy így Ten Cate nélkül elkövet hibákat rendesen, mert nincs aki javítsa vagy tanácsokat adjon.
Bajnoki Mérkőzések 07-08
- albicelesteX
- A Vadász

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Nem tudom miért dölt össze a világ némelyeknél , nézzétek az MU-t ott sír valaki ennyire?Ez az 1. mecs semmi gond , ahogy olvastam megvoltak a hejzeteink is , nekik is ez teljesen normális hogy kitámadó csapatot lekontrázzák , othon játszottak pesze hogy támadnak. Nekünk az első 3-4 meccsen az a dolgunk hogy megtaláljuk a lehető legjobb összeálítást , mert az a felkészülésiken nem lehet 100%an.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én is az ilyen meccsek után nagyon tudok anyázni, huhúú mi volt itt még Röfi(Van Gaal) idején, minden meccs után a fórumokon oldalakon keresztül menő anyázások, de most nincs itt az ideje, ha a 10. forduló után is ugyanez lesz a helyzet, nem fogja megköszönni tőlem se Rijkard anyja, meg még jópár ember sokat fog csuklani, de nem most van itt ennek az ideje, én is el vagyok keseredve kicsit, de emelt fővel el kell viselni, most kezdődött minden, nem kell felülni az esetleges ugratásoknak sem, ez a hátránya ha iylen kereted van, egy rossz eredmény és máris na mi van? nem tudott gólt rúgni a csodálatos támadósor? Rá kell hagyni, a 10. forduló után kell erről beszélni addig nyugi, no para.
-
- Llegenda del Barça
Így van, teljesen egyetértek.Saviola írta:Nem leírásról van szó..csak hatalmas reményekkel vágsz neki egy ilyen meccsnek..mert megvan hozzá a keret..megvan hozzá mindne körülmény,még emberelőnybe is kerülsz..s az edőz értelmetlen húzásai,s a csapat játékának katasztrófájából bekezdünk egy x-el.Had ne legyek már nyugodt..nem írtam le..csak ott folytatjuk,ahol tavaly..s tudjátok,hogy annak mi lesz a vége.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
nem biztos ám hogy ez itt most a Rijkaard hibája...mégiscsak ő volt az edző a legjobb évünkben is amikor Bl-t is nyertünk.hiába volt ott Ten Cate, nem hinném hogy a csapatot ő irányította volna...kellett de egy Riijkaard is akkor.
és ezt tartom.bár azt is hogy így Ten Cate nélkül elkövet hibákat rendesen, mert nincs aki javítsa vagy tanácsokat adjon.
Ez már kicsit unalmas mikor 100-or írod le hogy bíztunk a meccs előtt a győzelemben.Akármennnyire is hihetelen ez neked nem csak a szeretett csapatodnak szurkol a világ,és talán még a Racingért szorítók is győzelemben reménykedtek a meccs előtt....RealMadridMan18 írta:De ti most azokvoltatok hogy "agyonveritek" s mi lett......nem lehetnek ők biztosak semmiben:)
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ott a pont!cruyff írta: Aki e meccs alapján leírja ezt a Barcát, (amely meccset feltehetőleg nem is látta, legalábbis teljes egészében biztosan nem) az a legnagyobb ökör, legyen akár barca vagy reál szurkoló.
De megértem az elvárásokat is, mindannyian győzelmet vártunk. De még nincs itt a bírálatok ideje, eltelhet 6-7 forduló is, mire játékba lendülünk. Persze a meccseket addig is hozni kell. Ez ma nem jött össze, jövő héten javítunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.08.26. 21:43:31-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
nem írom le a barcát!de szerintem bojan meg dos santos fog majd segíteni!!

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem leírásról van szó..csak hatalmas reményekkel vágsz neki egy ilyen meccsnek..mert megvan hozzá a keret..megvan hozzá mindne körülmény,még emberelőnybe is kerülsz..s az edőz értelmetlen húzásai,s a csapat játékának katasztrófájából bekezdünk egy x-el.Had ne legyek már nyugodt..nem írtam le..csak ott folytatjuk,ahol tavaly..s tudjátok,hogy annak mi lesz a vége. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
Attól, hogy ez az első meccs volt, még a balfúrásai ugyan úgy kitűnnek. Felesleges eltusolni, mert ez csak az első forduló, és még van ideje.Rivaldo11 írta:Nem azt mondom, hogy nem kell a bírálat. Azt mondom, még korai. Egész tavasszal másról sem olvastunk itt, csak arról, mennyire gyenge edző Rijkaard. Unalmas volt már. Most az első meccs után megint ugyanaz a helyzet. Várjunk egy picit!
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
igen-igen...én is ezen filózgatok, hogy mi lenne ha Messi, Ronny támadó kpályás a két szélen, Touré védekező, Xavi kicsit előrébb...Cooltiszo írta:Még 1 dolog, én sajnos a legnagyobb gondot a középpályán látom, ha a rosszabb dolog következik be, akkor ott kell a legjobban szortírozni, mert mintha ott nyújtanák a leggyengébb teljesítményt a fiúk, egyelőre vhogy se Xavi, se Deco se Ini(talán neki volt a legtöbb jó meccse) nem nyújt elegendőt(tavalyra is értve), és én itt látom a csapat egyik nagy méregfogát Ronnie mellett...
nem lenne az rossz...de én Riijkaard-tól nem várom hogy eszébe jusson.

-
- Entrenador del Barça
Ezeket így egy meccs alapján nem lehet megítélni. Itt azért voltak kemény alapozások, válogatott forduló. A válogatott játékosok most elég enerváltak, köszönhetően, hogy nemrég fejezték be az alapozást és kemény megterhelést kaptak. A válogatott meccsek miatt pedig a kiscsapatok frissebbek. A reálnak nem kellett utaznia, a Barcának igen. Majd meglátjuk mihez kezd a reál idegenben. Melyik csapat bírja majd a sorozatterhelést hosszútávon jobban. Melyikünknek hosszabb a kispadja. Aki e meccs alapján leírja ezt a Barcát, (amely meccset feltehetőleg nem is látta, legalábbis teljes egészében biztosan nem) az a legnagyobb ökör, legyen akár barca vagy reál szurkoló. 

VISCA EL BARCA!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem azt mondom, hogy nem kell a bírálat. Azt mondom, még korai. Egész tavasszal másról sem olvastunk itt, csak arról, mennyire gyenge edző Rijkaard. Unalmas volt már. Most az első meccs után megint ugyanaz a helyzet. Várjunk egy picit!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
mert egy fütyi ez a rijkaard!én sose fogom elismerni!mert egy nulla!nem bírom!hiába van fantasztikus 4es ő nem ért hozzájuk!!!

-
- Llegenda del Barça
Ezzel egyetértek, tényleg nem tündököl a középpályánk. Nem nagyon tudunk előre játszani, csak szélre meg hátraCooltiszo írta:Még 1 dolog, én sajnos a legnagyobb gondot a középpályán látom, ha a rosszabb dolog következik be, akkor ott kell a legjobban szortírozni, mert mintha ott nyújtanák a leggyengébb teljesítményt a fiúk, egyelőre vhogy se Xavi, se Deco se Ini(talán neki volt a legtöbb jó meccse) nem nyújt elegendőt(tavalyra is értve), és én itt látom a csapat egyik nagy méregfogát Ronnie mellett...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.08.26. 21:38:12-kor.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
ebben van valami, és talán ha mind a 4 sztárnak megtalálná a megfelelő szerepkört a pályán, és kicsit megvariálná a Barca hadrendjét mert mióta ideérkezett ezt a 4-3-3 -at játszatja.ami nem mondom, nem rossz, támadó-szellemű, csak egy kicsit talán már mindenki kiismerte...talán egy kis változtatás megadná a lökést.és gyanítom hogy nem csak a 4-3-3 létezik a támadó-fociraa kudarc legnagyobb okozója véleményem szerint az edző orbitális hibái...

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Még 1 dolog, én sajnos a legnagyobb gondot a középpályán látom, ha a rosszabb dolog következik be, akkor ott kell a legjobban szortírozni, mert mintha ott nyújtanák a leggyengébb teljesítményt a fiúk, egyelőre vhogy se Xavi, se Deco se Ini(talán neki volt a legtöbb jó meccse) nem nyújt elegendőt(tavalyra is értve), és én itt látom a csapat egyik nagy méregfogát Ronnie mellett...
-
- Llegenda del Barça
Nem fogom szapulni, csak ha nyerünk, akkor olyat se sűrűn fogok írni, hogy "szép volt Franky, ezzel most aztán nagyot húztál". Amikor kellenének az edzői plusszok, akkor jönnek az Oleguerek. Így bízzak benne?Rivaldo11 írta:Akkor ezek szerint neked mindegy, nálad eldőlt a dolog. Te szapulni fogod Rijkaardot, akármi is legyen az eredmény. Most is, később is.Zozzy 5 írta: És szerinted majd csak úgy magától megvilágosodik? Ha beindul a gépezet, akkor sztem az azért lesz, mert a sztárjainknak kijön a lépés. De Rijkkard még ugyan úgy meghúzza a baromságait.
- noname
- Llegenda del Barça
Hát most sztem megérdemelte.Rivaldo11 írta:Akkor ezek szerint neked mindegy, nálad eldőlt a dolog. Te szapulni fogod Rijkaardot, akármi is legyen az eredmény. Most is, később is.Zozzy 5 írta: És szerinted majd csak úgy magától megvilágosodik? Ha beindul a gépezet, akkor sztem az azért lesz, mert a sztárjainknak kijön a lépés. De Rijkkard még ugyan úgy meghúzza a baromságait.

A Fifa egy szégyen
A hannover elleni 0:3-nál én is arra gondoltam lesz ez még jobb is, de szomorúan vettem észre, hogy madridista társaim között nem sok ilyen felfogású volt. Ugye egész előszezonban próbálkozott Schuster is és a mádia elkezdte szapulni, de tegnap megmutatta milyen lesz nagyjából a real játéka és ez még csak szezon eleje ha összeszokik a real és a barca is akkor megint egy kitűnő el classicót láthatunk majd!
-
- Llegenda del Barça
De Rijkaard mindíg meg fogja húzni ezeket, mindegyik fordulóbanRivaldo11 írta: Miért, a keretünk elég erős hozzá.
Amúgy meg elég a pesszimista szövegegből, EZ MÉG CSAK AZ 1. FORDULÓ.

De akkor is full lesajnálták a csapatot. Mint ahogy most is sokan lesajnálják itt a barcát, közben még belőlük is lehet simán bajnok...barcelinho_5 írta:de a Real eredményeit tekintve egyáltalán nem stabil.az előszezonjukban 2-szer kikaptak, igaz hogy nyertek is, aztán ott van a 2 Sevilla elleni meccs.aztán most jött Robben meg Heinze.A Madrid még keresi a csapatát és amíg ez nincs meg neki addig stabilitást sem fog nyújtani eredmények tekintetében.blanee írta:Az atletico elen is ezt mondták sokan, hogy 99% hogy elhasalnak...ronaldinho89999 írta:na figyeljetek fiuk!! a madrid megszerezte a 3 pontot mi nem. de ők a kövi fordulóban a Villarreal ellen jácanak ahol 99%-hogy elhasalnak. emlékkezzetek tavaly. sevilla-villarreal: 0-1. valenciát is verte most a madridot fogja. mi a bilbao ellen jácunk asszem őket lazán el kell intézni. csak a sevilla marad ellenfél és messze van a bajnokság vége még. Ugyanígy indult a 2005/06-os év. és akkor bl, szuperkupa,bajnokság
csak nyugalom.és a madrid v a sevilla ne érdekeljen csak MAGUNKKAL foglalkozzunk. ahogy turé is monta. még össze kell szoknunk. de megnyerjük!!! még van 37 forduló. NYUGALOM. okés?![]()
Schuster még cserélgeti a sorokat, variálja a felállásokat, és biztos vagyok benne hogy a következő néhány meccsen náluk még ez fog menni, és bizony ameddig ez van, nem lehetnek ők biztosak semmiben:)
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor ezek szerint neked mindegy, nálad eldőlt a dolog. Te szapulni fogod Rijkaardot, akármi is legyen az eredmény. Most is, később is.Zozzy 5 írta: És szerinted majd csak úgy magától megvilágosodik? Ha beindul a gépezet, akkor sztem az azért lesz, mert a sztárjainknak kijön a lépés. De Rijkkard még ugyan úgy meghúzza a baromságait.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- albicelesteX
- A Vadász
Diego a werderből kell meg vissza kell szerezni Quaresmát!!!!!