redlions írta:Nem rakom be, mert túl nagy.
Atom-Univer meccs szünetében Lúzer és én!

Tényleg, mulaszottál már el Univer meccset? Mármint h nem mentél el szurkolni a csapat aktuális meccsére, akár otthon, akár idegenben.
redlions írta:Nem rakom be, mert túl nagy.
Atom-Univer meccs szünetében Lúzer és én!
Angolra...ronaldinho írta:kanta eszti majd 1szer megmutatom a képet v nézdd meg ckm-ba ott jobb!!asszem vmelyik nyáriba van bennt honap diáklánya!!kihez jársz matekre![]()
![]()
![]()
Szívemből szóltál Mr Master. Neked legyen igazad!!!Mr. Master írta:Engem nem érdekel, hogy mennyire érdekli őket a Barca, de ha egész meccs alatt a VIP-páholyban engem nyalogatnának, közben hideg piákat hoz be a felszolgáló és szivatjuk 5-smiára a cselszkit, akkor ezt megbocsátom nekik!
na jó egyik sem érdekel.mondjuk a maszkozás meg az arcfestés már érdekelne....de az ilyen manikűr,smink meg mittudomén nem köt le.Enrique írta:Akkor elnézést kérek...Zsolti írta:Honnan tudod,hogy minket nem érdekel a sminkelés?![]()
Akkor mondjuk a manikűrözés...
Igen, de Zegen...Mr. Master írta:Apáczai? Az Apáczai Csere János akar lenni bp-n?
Nem rossz...ronaldinho írta:én is megmutatom egyik oszt.társamat ő volt ckm-be is sztem nem rossz![]()
![]()
http://iaro.srv.hu/kep/ezst.jpg
Jó ötlet + még meghívjuk Enrique lányait, és Charlie disco cicáját is! Sztem mindenki jól szórakozna, bár a meccset lehet hogy nem nézném, ilyen hölgyek társaságában!Mr. Master írta:Egy 5 percig még A MECCS is kiment a fejemből.
Szervezzük be a csajt hivatásos Barca-drukkernek és amikor megyünk ki a meccskre, akkor mindig ő jönne velünk! Na, mit szóltok hozzá?
Hogy a francba lehetsz ekkora malacgép? Egy ilyen csaj nincs a körnékünkön. Ha meg abba is belegondolok, hogy a barátod is járt vele, akkor csak egy Belga-idézet jut az eszembe.Charlie írta:
Na itt is van Detty!Haverom volt bnője.