Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem irnál ilyet, ha láttad volna, mit müvelt nálunk...MQuC írta:ui. OFFF: Quaresma-t miért kellett odaadni a portonakImádom ahogy játszik gyerek
Ez sztem is így volt, használt neki a padozás, de azért még egy ideig haadd padozzon. Úgy néz ki h végre rájött hy neki is meg kell küzdeni a helyért.Ennyi pozitívum volt a Racing ellen legalább!LG írta:Sztem Deco jo volt, mikor beállt, és láttam rajta az akarástLehet téleg jot tesz neki a padozás.
Meg ahogy hallottam Henry sem volt olyan rossz de sajnos két emberrel nem lehet meccset nyerni...Zozzy 5 írta:Toure jó volt, a lasztikat megszerezte, csak elől nem tudtak vele mit kezdeni, utánna meg ez a tök lecserélteÁdám02 írta: Nem értem mi történt jó gyenge csapatokkal játszottunk a felkészülés alatt de ez akkor is botrányos senki nem volt jó...
Toure jó volt, a lasztikat megszerezte, csak elől nem tudtak vele mit kezdeni, utánna meg ez a tök lecserélteÁdám02 írta: Nem értem mi történt jó gyenge csapatokkal játszottunk a felkészülés alatt de ez akkor is botrányos senki nem volt jó...
Nem értem mi történt jó gyenge csapatokkal játszottunk a felkészülés alatt de ez akkor is botrányos senki nem volt jó...Zozzy 5 írta:Láttad a meccset? És a felkészülési időszakot? Csak mert Touré a leghasznosabb a csapatban. De [auto_cenzúra] le...Init vagy Xavit kellett volna lehozni tegnap, mindketten végigalibizték az egészet...andrewwind írta:Deconak szerintem a tegnap esti meccsen helye lett volna a kezdőcsapatban inkább ő mint Touré.
Láttad a meccset? És a felkészülési időszakot? Csak mert Touré a leghasznosabb a csapatban. De [auto_cenzúra] le...Init vagy Xavit kellett volna lehozni tegnap, mindketten végigalibizték az egészet...andrewwind írta:Deconak szerintem a tegnap esti meccsen helye lett volna a kezdőcsapatban inkább ő mint Touré.
Attól még nem fog bekerülni a csapatba, Franknak megvannak az emberei és ha más hajt annyira, hogy a tüdejét kiköpi, még akkor sem biztos, hogy beteszi!MQuC írta:Elsősorban edzéseken kell ugy hajtania, hogy Frank érezze, lehet rá számítani. Másodszor pedig, mikor lehetőséget kap, élnie KELL vele. ÉN drukkolok neki IS. Forca Barca
Én is nem szeretnék senki mást helyette a csapatba látni de ha így folytatja nincs mese!MQuC írta:Elsősorban edzéseken kell ugy hajtania, hogy Frank érezze, lehet rá számítani. Másodszor pedig, mikor lehetőséget kap, élnie KELL vele. ÉN drukkolok neki IS. Forca Barca