BARCA - CHELSEA
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A végén én leszek a hibás...gratulálok..de nem érdekel...Forca Barca!!!!redlions írta:Ha ez hergel, akkor itt veled van a baj...Saviola írta:Senki nem mondta..csak ne írjon ide...főleg ilyen "heregelő" hozzászólásokat!Ennyi..redlions írta:Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
Ő csak a véleményét mondta el, amiben igazság is van... Sajnos...
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha ez hergel, akkor itt veled van a baj...Saviola írta:Senki nem mondta..csak ne írjon ide...főleg ilyen "heregelő" hozzászólásokat!Ennyi..redlions írta:Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
Ő csak a véleményét mondta el, amiben igazság is van... Sajnos...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Senki nem mondta..csak ne írjon ide...főleg ilyen "heregelő" hozzászólásokat!Ennyi..redlions írta:Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
egyébként ha hiszitek ha nem, én nektek drukkolok de tökmind1....
a norbipapára büszkék lehettek mert nagyon jól nyomja, 2x olyan jó mint az a mészöly géza.
a norbipapára büszkék lehettek mert nagyon jól nyomja, 2x olyan jó mint az a mészöly géza.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ennyire fáj, hogy nullák vagyunk felállt védelem ellen??? Ez nem Figo10 hibája....
By red
- balboa7
- Entrenador del Barça
Stem is! Rád és a véleményedre vagyunk a legkevésbé kíváncsiak!Saviola írta:Szterintem van 2 perced,hogy eltakarodj innen!FIGO 2 írta:hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.
sebaj majd a madrid bosszút áll a cselszkin
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igazad is van, meg nem is... De Ronnie mi a fenét csinál megint???? Rivaldo kellene...FIGO 2 írta:hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.
By red
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Szterintem van 2 perced,hogy eltakarodj innen!FIGO 2 írta:hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.
hát én igazán nem akrlak titeket elkeseríteni, de sztem itt eldőlt a továbbjutás kérdése. 0-2 lesz, mert reijkaard nagyon rosz taktikát dolgozott ki, ha egyáltalán kidolgozott meglátásom szerint (lehet téves), de egyértelmű h az angolok kontrára jáccanak, és ez fexik nekik. a barca meg túl nekirontott ellenfelének, amit tulajdonképpen akart az a nagypofájú murinnyó.

-
- Director del Fútbol
Ha az elején Ronaldinho nem lövi el a fa..ba a labdát, hanem beadja, amikor 3-an mentek 1 védőre, akkor talán vezethettünk volna, de ez már történelem......
Meg különben is, ismeritek a modást: "Ha a nagyanyámnak fa..a lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám!"
Itt már nincs miről beszélni, gólok kellenek, vagy elbúcsúzhatunk a BL-től is!!! Nem bíznék a helyükben abban, hogy majd Angliában megfordítjuk a dolgokat! Ezeknek az antifocibuziknak képtelenség gólt lőni, hihetetlen mi?!....

Meg különben is, ismeritek a modást: "Ha a nagyanyámnak fa..a lett volna, akkor ő lett volna a nagyapám!"
Itt már nincs miről beszélni, gólok kellenek, vagy elbúcsúzhatunk a BL-től is!!! Nem bíznék a helyükben abban, hogy majd Angliában megfordítjuk a dolgokat! Ezeknek az antifocibuziknak képtelenség gólt lőni, hihetetlen mi?!....

"Més Cuen un Club"
- balboa7
- Entrenador del Barça
Hát nem tudom miért büszke a murinyo meg a ruszki erre a hihetetlen antifocit játszó rohadék csapatára. Ennél tényleg még a Juve is többet támadott még a mallorca is a hétvégén!

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Minden gólunkat kontrából kapjuk... Riykaardnak csinálnia kéne vmit a védelemmel, mert nagyon [auto_cenzúra] mikor az ellenfél kontrázik...
A barca szurkoló is jól mondja a viasaton... Ez a nagy hátránya ennek a játéknak amit a barca játszik.
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A barca szurkoló is jól mondja a viasaton... Ez a nagy hátránya ennek a játéknak amit a barca játszik.
FORCA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Mocskos Mourinho féle digó foci! Ez a Frisk meg 1 nagy paraszt!!! Semmit nem fújEnrique írta:Én akkor komolyan mondom nem lennék ideges, ha 20 helyzete lett vna a cselzinek, és abból berúg 1et, mert ez azt jelentené h a béka segge alatt lennénk....
DE NEM ÍGY VAN!!!
Ilyen a világon nincs!! Nem mutatnak semmit ezek, csak védekeznek mint valami digó csapat!! Ennél még a juve is többet támadott!!!
NEM HISZEM EL!!!!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én akkor komolyan mondom nem lennék ideges, ha 20 helyzete lett vna a cselzinek, és abból berúg 1et, mert ez azt jelentené h a béka segge alatt lennénk....
DE NEM ÍGY VAN!!!
Ilyen a világon nincs!! Nem mutatnak semmit ezek, csak védekeznek mint valami digó csapat!! Ennél még a juve is többet támadott!!!
NEM HISZEM EL!!!!
DE NEM ÍGY VAN!!!
NEM HISZEM EL!!!!

- balboa7
- Entrenador del Barça
Ilyen nem létezik! Nagyon rosszul áll a szénánk, ezek is beálltak védekezni és nem tudják Ronaldinho-ék feltörni őket. Nem is volt helyzetünk, pár lövés azt kész. Sztem nagy fordulattal talán győzhetünk de ehez nagyon gyors gól kell!

- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
MOCSKOS CHELSEA! antifocit jáccanak már ők is 99999999993832379237283792 emberrel védekeznek! Ezt a mocskos antifocit kitiltanám a Bek-ből a Pic...ába! Rohadékok

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Beszarok. A cselzi teljesen érdemtelenül vezet, de mi se érdemelnénk veztést, nem játszunk jól kevesek vagyunk támadásokban. A cselzi meg hozza az undorító fociját, hogy 10 ember áll 25 mre a kapujuktól, és talán4x áthozták a labdát a térfelünkre.
-
- Director del Fútbol
Belletti...........öngól..............hihetetlen..............nem is térek magamhoz!!!!!!!
NEm tehetett róla, de akkor is, ez szőrnyű!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon messze került srácok a BL továbbjutás.....
Itt ma ha nem fordítjuk meg a meccset legalább 2:1-re, de inkább 3:1-re, akkor VÉGE!!!!!!!!!
NEm tehetett róla, de akkor is, ez szőrnyű!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon messze került srácok a BL továbbjutás.....

Itt ma ha nem fordítjuk meg a meccset legalább 2:1-re, de inkább 3:1-re, akkor VÉGE!!!!!!!!!
"Més Cuen un Club"