Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
00-01 Flamengo 45/14vaLe5 írta:Szezononként kb 4-7 gólt lőÉs 10szer ennyi ziccert kihagy , bár régen jobban ment neki.De az utóbbi 2 évben rosz nézni.
Ugye viccesz ? Semmit nem tud csak rohadt erőset lőni.Szezononként kb 4-7 gólt lőRaziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=151730
Én nemtudom mivan az Inter vezetőkkel![]()
egy ilyen játékost hagynak elkallódni...sztem ő a legjobb csatár az Interbe.
Manchesternek, de nem a Unitednek. Mancini a Citybe akarja küldeni Adrianot, kölcsönbe. Adrianonak pedig semmi baja nincs a Cityvel, menne akár oda is, csak játszani akar.kilibarca írta: Manchesternek Adriano kellene azt írják egy-két helyen h nem akar újra kölcsönbe menni hanem akkor végleg eladják és szerintem így a átigazolási idöszak végén nem is kérne érte "sokat" az Inter.
Manchesternek Adriano kellene azt írják egy-két helyen h nem akar újra kölcsönbe menni hanem akkor végleg eladják és szerintem így a átigazolási idöszak végén nem is kérne érte "sokat" az Inter.bouba írta:Solskjaer távozása arra késztetheti Fergusont, hogy újra gondolja támadó sorát. Ugyanis a norvéggal úgy számolt, hogy bevethető lesz Tevez, Rooney és Saha mellett. De így most talán erősítésre lesz szükség csatárfronton. Eddig Nicolas Anelka, Obafemi Martins és Dimitar Berbatov nevei merültek fel.
A NUFC-hoz képest mindenféleképpen előrelépés! Ten Cate jobban fogja szerintem kezelni, Juanfran is jól játszott ott anno és Gabri is.kilibarca írta:Kicsit sajnálom mert ez "vissza lépes" neki, persze ha kezdő lesz akkor nemnoname írta:LuqueAjax-jó igazolás
Felkészülési meccseken nagyon jól játszott Juvénak gólt is rúgott
. Mennyi volt az ára
Kicsit sajnálom mert ez "vissza lépes" neki, persze ha kezdő lesz akkor nemnoname írta:LuqueAjax-jó igazolás